Oh, zie je me zo?

karienpittietraining
De trainer:
Karien Pittie
Contactgegevens

Ben je op zoek naar een leuke dag voor je team waarin luchtigheid en plezier hand in hand gaan met inzicht en praktische adviezen dan is de training Oh, zie je me zo?  iets voor jou!

In deze training ontdek je hoe je overkomt bij je teamleden. Je staat ook stil bij de vraag welke indruk je zou willen maken. Het uiterlijk is daarbij zeker een factor. De juiste kennis over kleur en vorm kan immers voor een authentieke en zelfbewuste indruk zorgen.

Toch gaat het om zoveel meer. Je uitstraling, je houding en niet te vergeten je innerlijke theater. Welke stemmen roeren zich aan jouw binnenkant? Hoe bepalen die stemmen hoe jij je presenteert? Welke kanten van jou blijven wellicht ten onrechte onderbelicht? Gaan we onderzoeken!

Een echte aanrader is de mogelijkheid een imagostyliste tijdens (een deel van) de dag uit te nodigen. Zij geeft praktische adviezen die je kansen op de gewenste uitstraling aanzienlijk kunnen vergroten. Dus neem mee dat kledingstuk of die outfit waar je over twijfelt!

Ik train met of zonder een imagostyliste, in company  of  op een externe locatie. De training kan ook in dagdeelvariant op bijvoorbeeld een beleidsdag. Vanwege de varianten stem ik de prijs af op de wens van de opdrachtgever.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 3 reviews
by Ine Fransen on oh zie je me zo
Bedrijfsnaam: Adviesbureau Parsèl, Apeldoorn
Functie: Trainer, adviseur

Karien, wat een prettige, stijlvolle training. Ik merk je oog voor detail èn voor het grotere geheel. Je mildheid en je humor maken dat ik je adviezen ter harte neem. Ik ben me weer bewuster van mijn uitstraling.

by Monique Beauchez on oh zie je me zo
Bedrijfsnaam: Beauchez Beauchez Coaching en Training
Functie: Coach en Trainer

Het was een speelse en inzichtelijke training. De 2 trainers speelden goed op de groep in. Tevens vond ik het interessant en spannend elkaar allemaal feedback te geven op hoe we overkwamen.

by Loes van Bree on oh zie je me zo
Bedrijfsnaam: Individuele begeleiding
Functie: trainer en coach

Hoe je het ook wendt of keert, kleding bepaalt voor een (groot) deel de indruk die je maakt op anderen. Sinds ik dat als gegeven omarmd heb, is er veel lol te beleven op dat vlak! Karien en ook styliste Herma weten als geen ander de wisselwerking tussen uiterlijk & innerlijk te belichten. Dat doen ze zowel vanuit een wezenlijke invalshoek als ook vanuit uitnodigende luchtigheid. Aanrader!

De trainer:
Karien Pittie
Contactgegevens

Vandaag nog een adviesgesprek en een offerte?
Doe geheel kosteloos en vrijblijvend een aanvraag:


Hoe lang wilt u dat de training duurt?

Hoeveel personen volgen de training?

Plaats waar u de training wilt?

Datum waarop u de training wilt?

Contactpersoon

Bedrijfsnaam

Telefoonnummer

Please leave this field empty.

E-mail

OpmerkingenDeel deze training:

Op Linkedin: x werd dit gedeeld

Facebook:
x werd dit gedeeld

en op Twitter: x werd dit gedeeld

Email deze training:
Deze training is geplaatst op: