Verhalen vertellen

De trainer:
Herman Otten
Contactgegevens

Wat gaan we doen tijdens de presentatietraining?
Tijdens de presentatietraining leer je verhalen vertellen. Van verhalen die je echt hebt meegemaakt tot verhalen die je ter plekke verzint. We gaan individueel en met elkaar verhalen vertellen.
Hoe komt het dat je soms achter elkaar door kunt vertellen en fantaseren en dat je op andere momenten blokkeert en niks meer weet te bedenken?
werkfinalkleinWe komen erachter wat ieder individu nodig heeft om vrij en ge√Įnspireerd te kunnen presenteren.
Een fantasie is een constructie van dingen die je al eerder hebt gezien. Je kent het beeld van een olifant en je weet hoe de kleur paars eruit ziet. Doordat het brein deze twee beelden combineert kun je een paarse olifant voor je zien ook al heb je deze nooit in het echt gezien.
Wanneer¬†je je laat meevoeren door je eigen fantasie hoef je alleen maar te vertellen hoe de film in je hoofd eruit ziet. Er¬†is dan er geen ruimte meer voor angst of onzekerheid en je¬†zult vrij en ge√Įnspireerd kunnen vertellen. Laat je zonder na te denken meevoeren door jouw fantasie en laat je verassen waar jouw fantasie je allemaal brengt.

vrouwVoor wie?
De training is uitermate geschikt voor mensen die hun presentatie skills willen verbeteren, zich krachtiger willen voelen wanneer ze spreken in het openbaar en in sociale situaties.


Door wie?
De training wordt gegeven door Herman Otten.
Herman is acteur en naast acteren geeft hij de presentatietraining spreken in het openbaar bij Frijters Mindtuning. Herman studeerde in 2008 af aan de acteursopleiding aan de¬†Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht. Na zijn afstuderen won¬†hij¬†op het¬†Groninger Studenten Cabaretfestival¬†de publieksprijsen¬†¬†speelde tijdens een naspeeltour in de¬†Cabarestafette¬†van Bunker Theaterproducties.¬†Vanaf september 2010 verzorgde Otten met collega¬†Stefan Pop¬†en Nicolaas Vrijman een wekelijkse sketch in het¬†Radio 1-programma Nog Steeds Wakker Nederland. In¬†september 2011¬†stapten ze met hun sketches over naar het radioprogramma van¬†Giel Beelen¬†op¬†3FM¬†onder de naam Radio zonder handen. Ook maakt ze samen sketches voor¬†NPO Humor TV. Hij¬†speelde de rol van Erik in de speelfilm¬†De Hel van ’63¬†onder regie van¬†Steven de Jong, speelde de rol van Jan Schalm in¬†Goede tijden, slechte tijden¬†en speelde mee in de satirische serie¬†New Kids. Ook speelde hij in de¬†NPO¬†One Night Stand¬†film¬†Alex in Amsterdam¬†onder regie van Michiel ten Horn en in de NPO 3LAB-film Eigen onder regie van Malu Janssen.

Bron: Wikipedia: https://nl.wikipedia.org/wiki/Herman_Otten

Hoe lang?
De training duurt 1 dag van 10 u tot 17 u. Tijdens de dag zijn er twee korte pauzes van 10 minuten en een lange lunchpauze van een uur. Na dag 1 is er de vrijblijvende optie om dag 2 te volgen. Na dag 2 is er de mogelijkheid om de Masterclass te volgen. De kosten per persoon en voorwaarden zijn hiervoor hetzelfde.

Hoe veel mensen?
De training vindt plaats in een kleine groep van maximaal 6 deelnemers zodat iedereen ruim aan bod komt.

Waar?
De training vindt plaats op een prachtige locatie aan het vondelpark in het hartje van AmsterdamHoekkamer

Adres
Pieter Cornelisz Hooftstraat 183
Amsterdam
1071 BW

Uw investering voor de training van een dag
121 euro – Dit is inclusief btw, koffie, thee, snacks en een uitgebreide lunch.


Bent u een bedrijf/opleiding en wilt u een training voor uw medewerkers/studenten dan gelden er andere tarieven:

Neem hiervoor contact op met Herman Otten.

Meld je aan!
[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Presentatietraining verhalen vertellen
Average rating:  
 25 reviews
byJo√ęlle Harpin onPresentatietraining verhalen vertellen

Wat een leuke training was dat afgelopen vrijdag bij onze taalinstituut EBCtalen in Bergen-op-Zoom. Herman heeft een workshop "leren presenteren" verzorgt voor de taaltrainers en team. Het was leuk, prettig, grappig, ontspannen, inspirerend en vooral erg leerzaam! Met veel plezier leren: zo werken we ook! Bedankt Herman.

byNeel van Lierop onPresentatietraining verhalen vertellen

Veel geleerd. Veel ruimte voor persoonlijke aandacht.. ik ga voor deel 2!

byGert Kalf onPresentatietraining verhalen vertellen

Vorige week heb ik een training bij Herman gevolgd. Het was goed om weer een keer de essenties van het presenteren op een rij te zetten. Ook voor ervaren trainers. Ik heb er een paar mooie pointers opgedaan waardoor ik de trainingen die ik geef, effectiever kan maken.

De prettige manier waarop Herman je attent maakt op je onderbewustzijn en wat dat met je doet, is verhelderend. Ook de tips die je krijgt om je er niet door te laten afleiden werken echt.

Al met al een nuttige dag waar ik met plezier op terug kijk.

byTed van der Reijden onPresentatietraining verhalen vertellen

Hele fijne training gehad van Herman. Op een hele positieve en speelse manier (en niet in een grotere groep dan 6) heeft Herman ons laten zien dat presenteren heel leuk kan zijn. De quote die me bij is gebleven is " de manier om van je angst voor spreken in het openbaar af te komen is door het leuk te gaan vinden". Dus niet door alles helemaal voor te bereiden, dan gaat het juist mis.Aan deze benadering van presenteren tezamen met technische tips (bij mij punctueel spreken en mijn houding) heb ik veel gehad!

bySvea van den Hoek onPresentatietraining verhalen vertellen

Wat een uitstekende trainer is Herman! Met veel energie, integriteit en overtuigingskracht voert hij zijn vak uit. Hij heeft een groot analytisch vermogen en kijkt per individu wat er nodig is om iemand te laten groeien. Hij cre√ęert in de groep een veilige sfeer waarin iedereen zich kan ontplooien. Dank Herman voor deze fantastische dag, ik heb veel van je geleerd!

byFemke Anne Beijerbergen onPresentatietraining verhalen vertellen

Fantastische trainingsdag van Herman Otten. Mooie persoonlijke training waarbij Herman precies datgene weet te benoemen waar je allereerst aan mag werken om beter te worden in presenteren en voor groepen staan. In deze dag daagt Herman je uit om meerdere keren voor de groep te staan en korte presentaties als oefeningen uit te voeren. Op een prettige manier uit mijn comfortzone en veel geleerd. Bedankt!

byKatrin Jansen onPresentatietraining verhalen vertellen

Het is de tweede keer dat ik een training bij Herman heb gedaan en ik heb wederom erg genoten.

Niet alleen handige tips &trucks, maar ook heel veel ah-momenten en zo nu een dan een stap uit je comfortzone. Dat maakt de training heel leerzaam, maar dan wel op een prettige manier. Al met al een aanrader!

byMonique de Boer onPresentatietraining verhalen vertellen

Herman is een fantastische trainer. " present" , oprecht , en scherp van geest . Overigens zonder daarbij zijn warmte en vrolijkheid te verliezen.

Ik geef zelf veel trainingen, en lezingen. En heb zelf jaren presentatie cursussen gegeven.

Maar zijn insteek is weer verfrissend en ook voor iemand met presentatie ervaring zeer leerzaam !

Een absolute aanrader!

Monique

byGijs Deckers onPresentatietraining verhalen vertellen

Goeie feedback. Heldere theorie en krachtige oefeningen. Veel geleerd in korte tijd. Dat smaakt naar meer!

byRienk Huizenga onPresentatietraining verhalen vertellen

Volledig in het diepe gegooid! Wat een ervaring, ik had geen idee wat me te wachten stond mede door het feit dat ik slechts op uitnodiging van deze cursus heb mogen genieten! Alleen de stem van Herman al, komt bij mij heel doordringend binnen. Heb ineens een aantal zaken een plaats kunnen geven. De spreek technieken heb ik opgezogen en ga deze zeker in de nabije toekomst gebruiken. Een stuk zelfvertrouwen erbij gekregen. Bedankt Herman!

Page 1 of 3:
«
 
 
1
2
3
 
»
 
De trainer:
Herman Otten
Contactgegevens


Meld je aan!

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]


Deel deze training:

Op Linkedin: x werd dit gedeeld

Facebook:
x werd dit gedeeld

en op Twitter: x werd dit gedeeld

Email deze training: