Verhalen vertellen

De trainer:
Herman Otten
Contactgegevens

Wat gaan we doen tijdens de presentatietraining?
Tijdens de presentatietraining leer je verhalen vertellen. Van verhalen die je echt hebt meegemaakt tot verhalen die je ter plekke verzint. We gaan individueel en met elkaar verhalen vertellen.
Hoe komt het dat je soms achter elkaar door kunt vertellen en fantaseren en dat je op andere momenten blokkeert en niks meer weet te bedenken?
werkfinalkleinWe komen erachter wat ieder individu nodig heeft om vrij en geïnspireerd te kunnen presenteren.
Een fantasie is een constructie van dingen die je al eerder hebt gezien. Je kent het beeld van een olifant en je weet hoe de kleur paars eruit ziet. Doordat het brein deze twee beelden combineert kun je een paarse olifant voor je zien ook al heb je deze nooit in het echt gezien.
Wanneer je je laat meevoeren door je eigen fantasie hoef je alleen maar te vertellen hoe de film in je hoofd eruit ziet. Er is dan er geen ruimte meer voor angst of onzekerheid en je zult vrij en geïnspireerd kunnen vertellen. Laat je zonder na te denken meevoeren door jouw fantasie en laat je verassen waar jouw fantasie je allemaal brengt.

vrouwVoor wie?
De training is uitermate geschikt voor mensen die hun presentatie skills willen verbeteren, zich krachtiger willen voelen wanneer ze spreken in het openbaar en in sociale situaties.


Door wie?
De training wordt gegeven door Herman Otten.
Herman is acteur en naast acteren geeft hij de presentatietraining spreken in het openbaar bij Frijters Mindtuning. Herman studeerde in 2008 af aan de acteursopleiding aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht. Na zijn afstuderen won hij op het Groninger Studenten Cabaretfestival de publieksprijsen  speelde tijdens een naspeeltour in de Cabarestafette van Bunker Theaterproducties. Vanaf september 2010 verzorgde Otten met collega Stefan Pop en Nicolaas Vrijman een wekelijkse sketch in het Radio 1-programma Nog Steeds Wakker Nederland. In september 2011 stapten ze met hun sketches over naar het radioprogramma van Giel Beelen op 3FM onder de naam Radio zonder handen. Ook maakt ze samen sketches voor NPO Humor TV. Hij speelde de rol van Erik in de speelfilm De Hel van ’63 onder regie van Steven de Jong, speelde de rol van Jan Schalm in Goede tijden, slechte tijden en speelde mee in de satirische serie New Kids. Ook speelde hij in de NPO One Night Stand film Alex in Amsterdam onder regie van Michiel ten Horn en in de NPO 3LAB-film Eigen onder regie van Malu Janssen.

Bron: Wikipedia: https://nl.wikipedia.org/wiki/Herman_Otten

Hoe lang?
De training duurt 1 dag van 10 u tot 17 u. Tijdens de dag zijn er twee korte pauzes van 10 minuten en een lange lunchpauze van een uur. Na dag 1 is er de vrijblijvende optie om dag 2 te volgen. Na dag 2 is er de mogelijkheid om de Masterclass te volgen. De kosten per persoon en voorwaarden zijn hiervoor hetzelfde.

Hoe veel mensen?
De training vindt plaats in een kleine groep van maximaal 6 deelnemers zodat iedereen ruim aan bod komt.

Waar?
De training vindt plaats op een prachtige locatie aan het vondelpark in het hartje van AmsterdamHoekkamer

Adres
Pieter Cornelisz Hooftstraat 183
Amsterdam
1071 BW

Uw investering voor de training van een dag
121 euro – Dit is inclusief btw, koffie, thee, snacks en een uitgebreide lunch.


Bent u een bedrijf/opleiding en wilt u een training voor uw medewerkers/studenten dan gelden er andere tarieven:

Neem hiervoor contact op met Herman Otten.

Meld je aan!

Datum

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Opmerkingen

(Meer info volgt per mail)

De trainer:
Herman Otten
Contactgegevens

Vandaag nog een adviesgesprek en een offerte?
Doe geheel kosteloos en vrijblijvend een aanvraag:


Hoe lang wilt u dat de training duurt?

Hoeveel personen volgen de training?

Plaats waar u de training wilt?

Datum waarop u de training wilt?

Contactpersoon

Bedrijfsnaam

Telefoonnummer

Please leave this field empty.

E-mail

OpmerkingenDeel deze training:

Op Linkedin: x werd dit gedeeld

Facebook:
x werd dit gedeeld

en op Twitter: x werd dit gedeeld

Email deze training:
Deze training is geplaatst op: