teambuilding ijsselkids

25/11/2017

“ IJsselkids heeft de studiedag als bijzonder leerzaam ervaren en het heeft de medewerkers weer goed naar zichzelf laten kijken. Zo heeft een ieder voor zichzelf weer een leerdoel voor ogen. Bedankt voor deze inspirerende dag."

Karin Metz, Locatiemanager, IJsselkids

over de: communicatietraining

teambuilding aquon

24/11/2017

“Leuk om inzicht te krijgen in elkaar en je collega's. Ook het speeddaten was erg leerzaam. Hoe kun je handig communiceren en hoe is het niet zo handig? Iedereen heeft er veel van geleerd."

Yvonne Van Kesteren, Analist team chemie Leiden, Aquon

over de: communicatietraining

teambuilding ribw

24/11/2017

“De communicatietraining was zoals wij wensten: ‘niet zweverig, heel praktisch, luchtig en vrolijk’. Complimenten voor de trainer!"

Toos van Olsen, medewerker facilitair / reserveringen, denieuwebibliotheek

over de: communicatietraining

teambuilding ribw

23/11/2017

“Wij zijn enthousiast over de aanpak van de teamtraining. Lekker actief, inzichtgevend en enthousiast en met oog voor alle deelnemers. De methodiek Teamtwister heeft ons een kijkje gegeven wat achter het gedrag van ons zit. Dit is helpend bij het geven van goede en respectvolle feedback. Bij iedereen anders!"

Miriam Huynen, Teamleider Beschermd Wonen en ambulant team autisme Zuiderpolder

over de: communicatietraining

teambuilding uu

23/11/2017

“Op de PhD retraite van het instituut van biomembranen hebben wij mogen kennis maken met de teambuilding theater. De methode waarmee de trainers werken beschrijft de interactie tussen mensen en groepen met 4 elementen (water, vuur, aarde en lucht) en was ons totaal onbekend. Aangezien wij wetenschappers zijn was men hier en daar wat sceptisch. Echter, in een middag zijn de trainers erin geslaagd om deze methode op een leuke, speelse en duidelijke manier over te brengen. De methode biedt een mooie structuur om te denken over hoe emoties kunnen overkomen en binnenkomen bij jezelf, anderen en groepen. Een aanrader als men op zoek is naar een training die betrekking heeft of het overbrengen van informatie en emoties tussen individuen en groepen."

Aurin Vos, Afdeling Microbiology, Universiteit Utrecht

over de: Teambuilding Theater

teambuilding huisartsenpost

22/11/2017

“Ik was ook aanwezig bij de teambuilding schilderen. Ik vond het een leuke en gezellige teambuilding. De schildersessie vond ik heel erg leuk en het samenwerken met collega's hierbij was heel erg apart.”

Marina Mesdaq, Huisartsenpost, locatie Roosendaal

"In eerste instantie dacht ik, o schilderen, dat kan ik helemaal niet, ondanks dat ik erg creatief ben, kan ik echt niet schilderen. Na bekendmaking van de opdracht, vond ik het persoonlijk leuk om samen te werken, met mijn collega's."

R. van Wetten, Huisartsenpost West Brabant, locatie Roosendaal

over de: Workshop Schilderen

teambuilding kindertelefoon

20/11/2017

“We vonden het heel waardevol, de training gaf inzicht in onze organisatie en de verschillende rollen als individu. Samantha kon ons goed in laten leven in de opstellingen en creëerde een veilige omgeving. Samantha observeerde wat er gebeurde, maar sloot ook aan wat wij nodig hadden en aangaven. Kortom we kijken positief terug op deze middag.”

Nathalie But, Regiomanager, De Kindertelefoon

over de: Organisatieopstellingen

teambuilding avl

17/11/2017

“Met veel enthousiasme heeft een groep weekend- avond- nachthoofden meegedaan aan een teambuilding. De methode die werd gebruikt sloot goed aan bij de behoefte. Fijne trainer en groot enthousiasme. Het was een leerzame dag!”

Jannie Meijer-Martens, Leidinggevende, Antoni van Leeuwenhoek Ziekenhuis

over de: Communicatietraining

teambuilding aquarelles

15/11/2017

“Iedereen was zeer positief. Over de training zelf maar ook over de trainer. Compliment hoe zij de cursus presenteerde en hoe ze iedereen in haar waarde liet en positieve uitleg gaf aan iedereen. De opbouw van de cursus was prettig. Iedereen heeft meer inzicht gekregen in zichzelf en het was zeer verhelderend. Een collega zei heel mooi: Ik heb mijn masker af kunnen gooien. Ik hoef geen rol meer te spelen en ik kan laten zien wie ik ben. Nu je weet hoe de kleuren werken heb je beter beeld over jezelf maar ook over de ander. Ook buiten het werk neem je het mee en kun je gemakkelijk type mensen herkennen. Dat is een blauwe type enz… Het team ziet nu al uit naar een vervolg van een training waarbij weer een laagje dieper gegaan kan worden. Het maakt je nieuwsgierig.”

Marijke Meijer, Coördinator Stichting Aquarelles

over de: Talent Development

teambuilding neuteboom

13/11/2017

“Wij zijn heel erg tevreden over de inhoud van de trainingen en de begeleiding. De werkwijze van Jelle is prettig en hij gaat zeer kundig te werk. Hij brengt alles duidelijk zodat de training helder is voor het team. De inzichten die teamleden verkrijgen, zorgen voor een duidelijke meerwaarde in de professionele schoolcultuur.”

Nathalie Oldenburger, directie Meester Neuteboom Openbare Basisschool

over de: Communicatietraining

teambuilding lhv

10/11/2017

“De training was heel prettig, fijn dat het gelukt is om ons in een kortere tijd dan eigenlijk nodig is toch nog flink op weg te helpen.
De trainer speelde ook goed in op vragen uit de groep.”

Diederick Meinen, Adviseur digitale media Landelijke Huisartsen Vereniging (LHV)

over de: Feedback training

teambuilding de lange wei

06/11/2017

“Leuke en prettige dag geweest. Ruim voldoende informatie gekregen over het kijken naar teams en de samenstelling van de teams. Goede sfeer. Wijze van trainen was prima.”

Wil Markesteijn, Directeur De Lange Wei

over de: Communicatietraining

teambuilding raslaffan

05/11/2017

“Een nieuw concept dat laat zien hoe belangrijk het is om belang te hechten aan het individu binnen bedrijven is echt een eye-opener. De onderwerpen zijn van belang voor ons dagelijks werk. Een zeer innovatieve manier waarvan we over onze sterke punten als team hebben geleerd in plaats van alleen beoordeeld te worden op zwakke punten. Sarah heeft goed haar huiswerk gedaan om de meest prominente onderdelen van ons werk te doorzien.”

Gireesan Amayoor en James Noronha, Team managers Operating Co. WLL Qatar

over de: Management training

trimont real estate advisors

02/11/2017

“De training was prima! Wij zijn echt onder de indruk van de inhoud en van de trainer. Het was heel prettig om door Samantha begeleid te worden. De training heeft ons zeker aan het denken gezet.”

Petra Fishert, Senior Vice President, Trimont Real Estate Advisors

over de: Organisatieopstellingen

teambuilding clicket

31/10/2017

“Wij zijn zeer tevreden, de training is binnen het team met veel enthousiasme ontvangen. De training bestond uit een stuk theorie en had vooral een praktische benadering die toepasbaar is in het dagelijks werken. De trainer stond er ontspannen in heeft het team op scherp gezet. Met deze training is de basis gelegd.”

Stefan Janssen, Adviseur Klictet Advies

over de: Communicatietraining

teambuilding sony

26/10/2017

“We hebben de training allemaal als positief ervaren. De trainer stelde goede (individuele) vragen en de gebruikte trainings methode gaf ons inzicht in onszelf en elkaar. Het was interessant om te horen hoe collega’s zichzelf en elkaar zien. Opvallend was dat ons hele team erg open was. Hierdoor ontstond er ruimte voor discussies, maar hebben we ook veel met elkaar gelachen. Aan het einde van de dag konden we samen concluderen dat we een goed uitgebalanceerd team zijn!”

Team Sony/ATV Music Publishing

over de: Communicatietraining

teambuilding eurofiber

23/10/2017

“Op zoek naar een activiteit om iets met ons team te doen, zijn wij op gestuit op de workshop kleien. Eens een keer niet door de modder kruipen, maar met de handen en innerlijk creatief bezig zijn. De workshop werd op een leuke, deskundige en creatieve wijze geleid door Richard van der Koppel, die ons meenam in het maken van een eenvoudige bloem tot ons gevoel uitdrukken van warmte. Het eindresultaat is een mooi kunstwerk voor onze afdeling wat is samengesteld uit de individuele creaties. Een leuke workshop waar je weer eens stilstaat bij je innerlijk om uiteindelijk samen iets moois te creëren. ”

Eurofiber, Afdeling Legal & Regulatory

over de: Teambuilding kleien

teambuilding microsoft

21/10/2017

- “Feedback gekregen waarvan ik me nooit eerder bewust van ben geweest”
– “Inspirerende locatie, heel leuk in een echt theater”
– “Meteen ervaren helpt om er na de training mee aan de slag te gaan”
– “Trainers vullen elkaar mooi aan, knap hoe ze met de groep omgaan”

Microsoft, Wallich & Matthes en Forseti

over de: Talent development

teambuilding expand

29/09/2017

“We hebben een leuke en leerzame dag gehad met het team. Het was een praktische training die ons veel inzicht heeft gegeven over ons eigen handelen en wat dat doet in een team. Deze training is bij iedereen blijven hangen, we hebben het nog vaak met elkaar over de kleuren!!”

Leoni van der Hulst, Expand Online

over de: Communicatietraining

teambuilding prorail

19/09/2017

“De training is erg goed bevallen (eigenlijk is 1 dagdeel te kort). De docente deed het erg goed en was erg flexibel. Tijdens de training zijn we een aantal keer van de planning afgeweken, omdat er vanuit de groep behoefte aan was. Dit was geen enkel probleem. Al met al een erg leuke training, waarbij je op een ongedwongen manier elkaar beter leert kennen. Ik heb nu toch een deels ander beeld van de collegae waar ik toch veel mee samenwerk.”

Wouter Schoemaker, Prorail

over de: Communicatietraining

teambuilding taxand

16/09/2017

“Met een groep advocaten hebben we de training gevolgd. Het was leuk om te zien dat sommigen zich in het begin wat ongemakkelijk voelden, maar gedurende de training los kwamen. We hebben erg gelachen om bijvoorbeeld de verschillende manieren waarop je een woord uit kan spreken of een stukje kan voorlezen. Het is interessant om te zien hoe een bepaalde houding of uitspraak verschil maakt in de indruk die iemand achter laat. Dit is uiteraard leerzaam en nuttig voor ons in de praktijk.”

Elsje de Bie, Advocaat VMW Taxand

over de: Presentatietraining

teambuilding partou

06/09/2017

“De manier waarop de trainer zich “invoelde” binnen het team en daarop inspeelde vond ik erg prettig. De mensen hebben hele positieve feedback gegeven over de dag. Daar waar ik dacht dat het niet aan zou komen bij de medewerkers (mijn doel), is het bij hun zelf zeker wel aangekomen. De truc om goed naar elkaar te luisteren. Het feedback geven en het spel met het tellen. Iedereen was zeer tevreden en enthousiast.”

Tamara Roubos, Teamleider Partou

over de: Feedback training

teambuilding psyq

30/08/2017

“Het was een geslaagde middag, goed afgestemd op onze specifieke wensen. Samen bezig zijn met beelden rondom afgesproken thema`s was ontspannend en verbindend. De resultaten zorgen voor lang(er) nagenieten van mooie, humoristische (en in ons geval) ook verdrietige momenten. De samenwerking vooraf en tijdens de workshop was plezierig en professioneel.”

Carien Pille, Manager Bedrijfsvoering PsyQ

over de: Workshop fotografie

teambuilding nuon

20/08/2017

“Complimenten aan de charmante organisatie, leuke locatie, goed programma en aan een ieder gedacht.” “Een heel leuk programma. Leer je elkaar nog beter kennen. De stijlen etc. Leuk.”

Peter Looij, COR Nuon

over de: Communicatietraining

teambuilding st jansdal

20/08/2017

“Teambuilding vertrouwen die ik met mijn team gedaan heb was een groot succes. De combinatie van ‘een leuke middag hebben met elkaar’ en ‘leren als team’ was perfect. Veel positieve reacties uit het team en de positieve energie die we van de training gekregen hebben is nog voelbaar in ons team.”

Paula Turk, Teamleider St. Jansdal Ziekenhuis

over de: Teambuilding vertrouwen

teambuilding pleysier

31/07/2017

“Afgelopen vrijdag is een topdag geweest. We hebben echt met heel veel plezier genoten van de training. De tijd is omgevlogen. En de twee trainers hebben ook genoten!”

Klaske Apperloo, Directrice Pleysier College Transvaal

over de: Theater workshop

teambuilding regas

11/07/2017

“De communicatietraining geeft nieuwe inzichten in bestaande situaties/bestaande teams – interessante inzage in je eigen gedrag en dat van anderen en zonder complexiteit, heel praktisch!”

Regas BV

over de: Communicatietraining

teambuilding tata

08/07/2017

“Heel erg leerzaam.”
“Erg bijzonder om theaterelementen toe te passen in de zakelijke wereld.”
“Het is een unieke cursus, omdat je het vanuit een andere invalshoek benadert.”
“Hoe langer ik er over nadenk, hoe waardevoller het eigenlijk is geweest.”

F-Mex, Corus-Tata Steel medewerkers

over de: Talent development

teambuilding inforsa

02/05/2017

“De training is heel goed gegaan en we zijn tevreden. Ik denk dat de essentie van wat in het team speelt tijdens de training goed naar voren is gekomen. De vinger is op de zere plek gelegd zonder dat het negatief en aanvallend werd. Met de training is een punt gemaakt.”

Elvira van Wirdum, Manager bedrijfsvoering KIB, Inforsa

over de: Organisatieopstellingen

teambuilding ndbk

12/04/2017

“Bij binnenkomst van de workshop Spel en beweging tijdens de D3D in Amsterdam, een initiatief van de NBDK, maakt de trainer meteen met volle aandacht, werkelijk contact. Dit is te zien en te ervaren in zijn open blik, gezichtsuitdrukkingen, enthousiasme en ongekunsteldheid. Echt en authentiek zijn woorden die ik ervaar. Hij gaat speels met veel humor door diverse bewegings- en taalopdrachten heen. Onbewust- en overbewustzijn wisselen zich af. (Contact maken, groepsgevoel, respons op elkaar, manieren van communicatie, gebaren, geluiden, bewegingen, rolwisseling). Na 1,5 uur was ik me heel wat bewuster van mij en van de anderen en hoe je oorspronkelijkheid nog verder kan aanscherpen. Hevig geïnspireerd verliet ik de theaterschool.”

Yvonne Dingjan, NBDK

over de: Theater-workshop

teambuilding kentalis

20/03/2017

“Kookworkshop was een groot succes: het hele team heeft zich op het maken van de gerechten gestort en in een flitsende samenwerking een heerlijk 4-gangen menu gemaakt! Locatie kookworkshop: een sfeervolle omgeving midden op een bedrijventerrein, waar we na het bereiden van de gerechten ook heel gezellig samen hebben gegeten. De begeleiding van de koks van bijzonder goed en enthousiasmerend; het hele team ging ervoor!”

Hanneke van der Veen, Kentalis

over de: Kookworkshop

teambuilding dr. bollen

29/01/2017

“Wij hebben de training als boeiend en interessant ervaren. Ondanks dat wij maar met een kleine groepje waren, is het juist des te belangrijker om goed inzicht in elkaars gedrag en manier van doen te krijgen. De leidster bracht de materie op een professionele manier en met veel inlevingsvermogen. Wij vonden dat zeer prettig. De spelelementen zijn een leuke manier om elkaars persoonlijkheid beter te leren kennen. Het was een leerzame training en wij zullen er zeker ons voordeel mee doen.”

Mondcentrum Dr. Bollen

over de: Communicatietraining

teambuilding zwermgroep

23/12/2016

“De trainer heeft onze groep op een plezierige en luchtige manier begeleid, waarbij ook hele serieuze onderwerpen spelenderwijs aangepakt werden. De hoogtepunten voor mij waren het balspel, ‘Zip-Zap, en de kracht van verhalen. Met het balspel kwamen de oorzaken voor enkele hiaten in onze processen duidelijk naar voren waardoor ze meteen goed bespreekbaar werden. Door het lekker actieve zip-zappen kwamen we er achter dat we soms te rationeel zijn en meer op ons gevoel moeten vertrouwen. Een mooie ervaring was het vertellen van verhalen aan elkaar en te leren dat een goede voordracht soms krachtiger kan zijn dan een Powerpoint-presentatie of dure videoproductie!”

Hans Herlaar, voorzitter Zwermgroep

over de: Theater workshop

teambuilding deus

10/12/2016

“De trainer is een warme persoonlijkheid. Hij heeft duidelijk de juiste feeling en connectie met de inhoud op het gebied van trainen en acteren. Zijn ruime ervaring op dit vlak geeft zijn omgeving een warm “bad” van betrouwen en zeker een welkome toegevoegde waarde voor zijn klanten en relaties. Hij gaat voor energie en creativiteit en heeft een doelmatig sfeergevoelige persoonlijkheid die vanuit denken in mogelijkheden altijd het beste voor heeft met zijn omgeving.”

Eugene Bos, Deus Events

over de: Feedback training

teambuilding nutricia

08/11/2016

“Het was echt een geslaagde dag met het team en ook de kookworkshop sloot er perfect bij aan …én ook niet geheel onbelangrijk het was erg lekker. Bedankt voor de service voor wat betreft organisatie en afhandeling.”

Teammanager Nutricia Research

over de: Kookworkshop

teambuilding alfalaval

24/10/2016

“We hebben een hele dag de communicatie & gedrag training gevolgd en er van genoten. Er deden 30 medewerkers mee samen met de eenheid IGS en projectmanagement. Enkele belangrijke elementen waren: “Hoe gedraag ik me, en hoe zien andere mensen dit gedrag?” Het team heeft de training als zeer nuttig, interessant en prettig ervaren. We hebben allen geconcludeerd dat het een zeer goede training sessie was en dat we binnenkort een goed vervolg er aan gaan geven.”

Marcel Somers, Alfa Laval

over de: Feedback training

teambuilding noc

21/10/2016

“Jullie hartstikke bedankt voor het regelen van de workshop fotografie. Het was een mooie middag! De workshop fotografie geeft mooie inzichten en adviezen over het optimaal gebruiken van je eigen toestel. Heel leuk om met ons team elkaar op de foto te leren zetten en daarmee een mooie, blijvende herinnering aan een goede en gezellige teamdag te hebben!”

Rianne Mulder, Accountmanagement NOC*NSF

over de: Workshop fotografie

teambuilding underground

16/07/2016

“Nogmaals dank voor een fantastische dag. Ons hele team was na afloop van de communicatietraining unaniem enthousiast. Onze trainer heeft ons op een uitermate plezierige manier begeleid. Door de training hebben we elkaar beter leren kennen en zijn we zeker nader tot elkaar gekomen. Nogmaals dank voor een leuke en leerzame dag.”

Adriaan Woudstra, Poppodium Underground

over de: Communicatietraining

teambuilding riethorst

10/09/2015

“Wij hebben met z’n allen de middag teamtwister als erg zinvol, boeiend en gezellig ervaren. De methode die ze gebruikte gaf ons meer inzicht in onszelf en elkaar. Het was interessant om te horen hoe de collega’s je zien. De manier waarop we ermee bezig waren was erg open en absoluut niet bedreigend. We zijn er serieus mee bezig geweest, maar hebben tegelijkertijd veel gelachen. Het lijkt ons leuk om er nog eens een keer een vervolg aan de communicatietraining te geven.”

Maaike Houkes, Teamleidster De Riethorst

over de: Communicatietraining

teambuilding vvv

22/02/2015

“Wij stonden voor de uitdaging om 10 nieuwe speelsters toe te passen in ons team. Wij als begeleiding wilden in de voorbereiding graag een duidelijk overzicht krijgen over de verschillende karakters in het team en of dat in balans is. Dit doel hadden wij samen met de trainer al snel bereikt. Wat wij daar boven op kregen aan extra informatie en inzichten was pas echt van onschatbare waarde voor ons als coaches. Wij hebben die dag twee dingen bereikt, wij hebben in een zeer korte tijd een grote stap gezet in het teambuildingsproces en hebben als individu veel over ons zelf en anderen geleerd. trainjeteam.nl heeft de lat en verwachtingen voor een follow up training heel erg hoog gelegd!”

Stefan Hoeneveld, Hockeycoach VVV Dames 1

over de: Communicatietraining