Veelgestelde vragen trainersgids

– Waar is de trainersgids voor bedoeld?

Train je Team is een trainingsbureau die zich begeeft op de online markt en voornamelijk aanvragen binnenkrijgt via de website. Wij krijgen regelmatig van trainers de vraag hoe zij zich beter kunnen profileren online. Wij willen hierop inspelen met de trainersgids, een platform voor alle gekwalificeerde teamtrainers in Nederland. Trainers kunnen in de gids informatie over zichzelf opgeven en gebruik maken van de goede vindbaarheid van onze website.

– Is een vermelding in de trainersgids echt helemaal gratis?

Een vermelding is inderdaad helemaal gratis. En dit blijft het ook. Eventuele aanvragers kunnen direct contact met je opnemen als jij je contactgegevens in de trainersgids hebt vermeld. Dit zijn jouw leads en wij vragen hier geen enkele commissie of marges voor. Je hoeft ons dus ook niet op de hoogte te stellen als iemand via de trainersgids met jou contact heeft opgenomen. Het enige dat wij vragen voor een vermelding is een link.

– Aan welke criteria moet mijn diploma en/of certificaat voldoen?

Iedere trainer die zich aanmeldt vragen wij om een diploma of certificaat te uploaden. Zo weten wij zeker dat je gekwalificeerd bent en blijft de kwaliteit van de website gewaarborgd. Het is de bedoeling dat je diploma of certificaat aansluit bij jouw werkveld en de training die je verzorgt. Mocht je bijvoorbeeld werken met Insights Discovery of NLP dan kun je een certificaat toesturen van jouw deelname aan een cursus. Als je bijvoorbeeld creatieve teambuilding verzorgt met paarden dan kun je een bestand sturen waaruit blijkt dat je ervaring hebt met werken met teams en paarden. Ook voldoet een registratie bij een beroepsvereniging zoals NOBTRA of NOBCO. Twijfel je welk bestand je het beste kunt uploaden? Geen nood, je kunt er ook meerdere toesturen! (maximaal 3 bestanden).

– Waarom wil Train je Team dat ik een link op mijn website plaats?

Wij vragen alle trainers die zich aanmelden om een link te plaatsen naar de website van Train je Team. Jouw link helpt om de website beter vindbaar te maken voor bezoekers en dus voor de trainersgids. Hoe meer trainers zich aansluiten bij de trainersgids, hoe groter het resultaat!

– Ik heb geen website. Hoe kan ik mij dan aanmelden?

Als je geen website hebt stuur ons dan even een email: info@trainjeteam.nl. Wellicht kunnen wij jou toch helpen.

– Hoe kan ik mij aanmelden voor de trainersgids?

Dit kun je eenvoudig doen via de volgende link: registreer
Wanneer wij jouw aanmelding binnen heb zullen wij deze zo spoedig mogelijk controleren. Wanneer je aanmelding is goedgekeurd en jij hebt ergens op je website een link geplaatst naar Train je Team dan plaatsten wij je gegevens in de gids. Per email wordt je hiervan op de hoogte gesteld.

– Kan ik mijn gegevens in de trainersgids nog aanpassen als ik mij al heb aangemeld?

Al je gegevens kun je eenvoudig zelf aanpassen door in te loggen met je gebruikersnaam en wachtwoord. Wanneer je aanmelding is goedgekeurd krijg je deze gegevens per email toegestuurd.

– Hoe lang blijft mijn vermelding in de trainersgids staan?

Jouw vermelding blijft voor onbepaalde tijd staan. Mocht je tussendoor gegevens willen wijzigen dan kan dit altijd door in te loggen op je account. Als je jouw vermelding in de gids wilt verwijderen dan kun je een email sturen naar info@trainjeteam.nl onder vermelding van je voor- en achternaam. Let op: eventuele trainingen die je hebt geplaatst gaan dan ook verloren.
Mocht je de link naar Train je Team van jouw website verwijderen, dan zijn wij helaas ook genoodzaakt om je profiel in de gids te verwijderen.

– Staat jouw vraag er niet bij?

Stuur even een mailtje naar info@trainjeteam.nl. Wij nemen binnen 24 uur contact met je op.