Inspirerende Teambuilding bedrijfstraining

teambuilding
De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Deze inspirerende teambuilding bedrijfstraining maakt het mogelijk om tijdens een avontuurlijke ervaring, zoals bijvoorbeeld klimmen en abseilen, de inhoud van het vitaliteitsmodel De Piramide van Inzicht ® concreet toe te passen. Hierdoor wordt het eenvoudiger om de verschillende soorten gereedschap die worden aangereikt toe te passen in de dagelijkse werksituatie met verhoogde teamspirit tot gevolg.

De Piramide van Inzicht

Tijdens de training worden de deelnemers bewust uitgenodigd om uit hun Comfortzone te stappen in hun Stretchzone. In de Stretchzone leer je namelijk nieuwe dingen en dit stimuleert de workflow. Op deze manier wordt ondernemerschap gestimuleerd en dit heeft een positief effect op de flow binnen uw organisatie en/ of team.

teambuilding

Door elementen als Mindset, Verantwoordelijkheid, (Oordeelvrije) Aandacht, Mindfulness en Ademhaling concreet toe te passen tijdens de activiteiten ervaren deelnemers zelf dat ze veel meer kunnen dan dat ze vaak voor mogelijk houden.

Thema’s van training kunnen zijn
~ Teambuilding
~ Persoonlijk leiderschap
~ Flow
~ Duurzame inzetbaarheid
~ Persoonlijke effectiviteit
~Stress management

Graag bespreken we de wensen en het doel van de training voor uw organisatie, zodat we tot een maatwerk leerervaring kunnen komen voor een optimaal resultaat.

~ Enjoy the moment, Evert Heintz ~  

Insight Adventure ~ Brengt flow in uw organisatie.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Inspirerende Teambuilding bedrijfstraining
Average rating:  
 3 reviews
byRemon van den Berg onInspirerende Teambuilding bedrijfstraining

Wij hebben Evert ervaren als een hele goede en prettige trainer, omdat hij op een geloofwaardige manier De Piramide van Inzicht ® kan uitleggen (voor ons team in het Engels) aan de hand van praktische voorbeelden en zijn persoonlijke ervaring. Daarnaast is de afwisseling van (sport)activiteiten en “theorie” erg effectief en leuk. Het direct toepassen van de materie leidt direct tot inzicht en dat is vaak erg verhelderend. Als laatste is de locatie “Forteiland IJmuiden” echt fantastisch en dat maakt de totale ervaring echt heel uniek. Wij bevelen Evert van harte aan!

byMark Belloni onInspirerende Teambuilding bedrijfstraining

Everts persoonlijke verhaal inspireert en de gepresenteerde technieken bieden naast inzicht in functioneren van lichaam en geest ook heel concreet aangrijpingspunten om je persoonlijke effectiviteit te vergroten.

byErwin Westerveld onInspirerende Teambuilding bedrijfstraining

Evert is een sympathieke persoonlijkheid en maakt hierdoor snel contact met mensen. We hebben veel geleerd van zijn training. Met name op het gebied van vitaliteit, zowel op de werkvloer als daarbuiten.

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Vandaag nog een adviesgesprek en een offerte?
Doe geheel kosteloos en vrijblijvend een aanvraag:


  Hoe lang wilt u dat de training duurt?

  Hoeveel personen volgen de training?

  Plaats waar u de training wilt?

  Datum waarop u de training wilt?

  Contactpersoon

  Bedrijfsnaam

  Telefoonnummer

  Please leave this field empty.

  E-mail

  Opmerkingen  Deel deze training:

  Op Linkedin: x werd dit gedeeld

  Facebook:
  x werd dit gedeeld

  en op Twitter: x werd dit gedeeld

  Email deze training:
  Deze training is geplaatst op: