Job craften met je team? Dat levert wat op!

team in beweging
De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Job craften met je team? Dat levert wat op!

Gezamenlijk binnen kaders kleur geven aan jullie werk

Aan de slag

Jullie willen als team blijvend met zin, energie en plezier aan het werk en voldoening gevende resultaten behalen. Jullie streven ernaar dat elk teamlid tot z’n recht komt, zodat het gehele team én de organisatie er daadwerkelijk beter van worden. Het goede nieuws is: jullie kunnen dat zelf mogelijk maken door het actief, proactief en in gezamenlijkheid doen van kleine aanpassingen. Dus, laten we aan de slag gaan!

Energiek aan het werk

Met het team vol energie aan het werk, hoe doe je dat? Door allereerst aandacht te hebben voor alle unieke talenten, drijfveren en energie gevende elementen binnen het team. Het ontdekken en benoemen hiervan is essentieel om als team vervolgstappen te kunnen zetten. Op deze manier nemen jullie als team de regie in handen om met meer energie het werk te doen, samen obstakels te overwinnen en veranderingen aan te kunnen.

Een krachtig team

Kunnen jullie als team obstakels overwinnen en (grote) veranderingen aan in het werk? Door deze vragen te beantwoorden kunnen jullie ontdekken of jullie een krachtig team zijn. Continu met je team in beweging wordt mogelijk door op verschillende manieren te experimenteren in het werk. Laten we eens beginnen met reflectieve vragen, zoals: wat werkt er al goed, en wat nog niet? Door kritisch te reflecteren en te durven experimenteren worden jullie als team krachtiger.

Praktisch

Aantal deelnemers: 3 – 20

Duur: 1 dag + terugkom-moment om te oogsten en verder te bouwen (te wijzigen afhankelijk van jullie vraag en behoefte)

 

Zijn jullie er klaar voor om in beweging te komen? Neem dan contact met ons op, we bieden jullie graag een training aan die aansluit op jullie wensen en behoeftes.

Sanne en Maria_3

Maria Dekker verzorgt deze training in samenwerking met (team)coach, trainer en consultant Sanne Netten (1986; Kessels & Smit). Zij richt zich op het begeleiden en ontwikkelen van individuen, teams en organisaties. Ze werkt hierbij vanuit een waarderend perspectief met ruimte voor talenten, authenticiteit en drijfveren, dat geeft energie en potentie om te groeien. ‘Alles wat je aandacht geeft, groeit’ en ‘Leren is het krachtigst als je reflecteert op ervaringen’ vormen volgens Sanne belangrijke uitgangspunten als het gaat over leren en samenwerken. Ze begeleidt trainingen vanuit haar kennis over talentgericht werken en Job crafting en haar ervaring met manieren om dit in praktijk te brengen. 

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Job craften met je team
Average rating:  
 0 reviews
De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Vandaag nog een adviesgesprek en een offerte?
Doe geheel kosteloos en vrijblijvend een aanvraag:


  Hoe lang wilt u dat de training duurt?

  Hoeveel personen volgen de training?

  Plaats waar u de training wilt?

  Datum waarop u de training wilt?

  Contactpersoon

  Bedrijfsnaam

  Telefoonnummer

  Please leave this field empty.

  E-mail

  Opmerkingen  Deel deze training:

  Op Linkedin: x werd dit gedeeld

  Facebook:
  x werd dit gedeeld

  en op Twitter: x werd dit gedeeld

  Email deze training:
  Deze training is geplaatst op: