VISIE ONTWIKKELING – WAT ZIT ER IN JE TEAM?

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens
 • Het team is nieuw en wil hun visie helder krijgen?
 • Het team heeft nieuwe impuls nodig?
 • De professionals in het team hebben behoefte aan duidelijke eigen visie EN team visie?
 • Het aanwezige potentieel in het team moet duidelijker zichtbaar worden?

A.d.h.v. de visie ontwikkeling van een kunstenaar neemt kunstenares Anja Sijben de deelnemers mee in hun eigen visie ontwikkeling.

BEELDVORMING: DE KRACHT ZIT IN HET BEELD

Met deze workshop komen op een creatieve, onderzoekende, fantasie prikkelende en beeldende manier de persoonlijkheden van de teamleden naar boven en de onderliggende waarden. De workshop zet de verandering in kijken, doen en uitdragen in beweging. De deelnemers ontdekken hun persoonlijke drijfveren die ze kunnen inzetten in hun manier van werken. Het team leert van en met elkaar. Wie heeft welke persoonlijke inbreng in het team? Van daaruit wordt gewerkt aan een gezamenlijke visie naar de rest van de organisatie (evt. in een vervolg workshop).

Op deze manier ontstaat een team dat kan vertrouwen op eigen energie, drive en visie, in plaats van te reageren op en aanpassen aan de vele veranderingen om hen heen.

 

RESULTAAT: GEZAMENLIJK TEAMVISIE

 • Een gezamenlijk gedragen stabiele visie
 • Creativiteit verhoogd voor visie ontwikkeling
 • Meer onderlinge betrokkenheid en openheid in het team
 • Passies en onderliggende waarden helder in het team
 • Energie om verder te ontwikkelen als team
 • Leren werken van binnenuit het team
 • Stevige basis in veranderende omgeving

 

PRAKTISCH

1e workshop: Afhankelijk van het aantal deelnemers en doelstelling: 3-5 uur Vervolg workshops voor verdieping zijn mogelijk. Andere tijden in overleg.

 

WANNEER HET BEST TE GEBRUKEN?

De workshop is goed te combineren in een traject met inhoudelijk onderzoek waar het team naartoe wil. Inzetbaar in heel Nederland.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

VISIE ONTWIKKELING
Average rating:  
 3 reviews
byRik Maes onVISIE ONTWIKKELING

In het nieuwe nu is het niet meer voldoende om te doen wat je altijd al gedaan hebt. Als je blijft doen wat je altijd hebt gedaan hoef je strakst niets meer te doen. Innovatie is noodzakelijk. Professioneel leren en persoonlijke ontwikkeling gaan hand in hand en leveren uiteindelijk organisatorisch leren op. In deze onzekere tijden moeten we nu eenmaal onze eigen zekerheden in vraag stellen. Echte vragen stellen vanuit een persoonlijke beleving zijn daarbij van belang. Het werk van Anja Sijben en haar workshops appelleren aan deze verborgen onzekerheden van de deelnemers. Ze haalt de deelnemers op een veilige manier uit hun comfort zone. Ze durven zich kwetsbaarder en opener op te stellen voor de problemen die op hun afkomen. De deelnemers leven van elkaar maar vooral met elkaar.

byJurgen Schut onVISIE ONTWIKKELING

Ik vond het belangrijk dat het nieuwe team elkaar leerde kennen op een creatieve en inspirerende manier. We hebben een aantal stappen gevolgd. Eerst individueel aan de slag en vervolgens als groep, als management team. Het bijzondere was dat de leden vanuit een individueel bewustzijn meer oog voor elkaar kregen en de verbinding met elkaar legden. Het gemaakte beeld is levend gebleven gedurende de verandering. Het was een belangrijke functie en symbool voor de verandering.

byHennie Wesseling onVISIE ONTWIKKELING

Ik heb in elk geval een goed gevoel overgehouden aan de dag en met name Anja’s inbreng. En ik vond de wijze waarop zij de groep als het ware de opdracht “in trok” heel mooi om te zien. Het verraste mij hoe makkelijk het clubje aan de slag ging. Bovendien vond ik het heel plezierig samen werken met haar, ook in de middag. Plezierig dat ze er bij bleef, het gaf een extra dimensie voor de club.

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Vandaag nog een adviesgesprek en een offerte?
Doe geheel kosteloos en vrijblijvend een aanvraag:


  Hoe lang wilt u dat de training duurt?

  Hoeveel personen volgen de training?

  Plaats waar u de training wilt?

  Datum waarop u de training wilt?

  Contactpersoon

  Bedrijfsnaam

  Telefoonnummer

  Please leave this field empty.

  E-mail

  Opmerkingen  Deel deze training:

  Op Linkedin: x werd dit gedeeld

  Facebook:
  x werd dit gedeeld

  en op Twitter: x werd dit gedeeld

  Email deze training:
  Deze training is geplaatst op: