Energizers

energizers
De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Energizers zetten mensen in beweging

Energizers zijn spelvormen die mensen in beweging zetten en de energie laten stromen. ‘Nothing changes until something moves’ zei Einstein al. Energizers maken ruimte en verhogen de creativiteit. Leren gaat veel gemakkelijker als het hoofd leeg is, je in het hier-en-nu bent en focus kunt houden.

Een belangrijk resultaat dat deze energizers training oplevert is meer verbinding en vertrouwen in het team. Vertrouwen en verbinding liggen aan de basis voor iedere succesvolle samenwerking. Een eerste energizers training is dan ook vaak hierop gericht en geeft de deelnemers de mogelijkheid om elkaar in een ontspannen sfeer beter te leren kennen. Met als resultaat meer betrokkenheid op elkaar.

De energizers training bestaat uit een mix van energieke en rustige spel- en oefenvormen. Deze worden afgewisseld met reflecties tussendoor waarin de vertaalslag wordt gemaakt naar de context van het werk. Zo leren de deelnemers meer over zichzelf en elkaar en geeft het inzicht in hoe het team met bepaalde situaties omgaat. Al naar gelang de leerdoelen van het team kunnen verschillende accenten gelegd worden.

Bijvoorbeeld:
* effectievere samenwerking door bewustwording van aanwezige patronen;
* een krachtiger teamspirit door bewustwording van talenten en het uitspreken van waardering;
* het aanspreken van de aanwezige creativiteit door te leren associëren, improviseren en out-of-the-box denken.

De oefeningen zijn bedoeld om de deelnemers te activeren, uit te dagen en energie te geven. Dit heeft een positieve invloed op het gehele team. Tijdens de training is er naast de oefeningen ruimte voor reflectie tussendoor. Zo leren de deelnemers meer over zichzelf en elkaar binnen de groep en geeft het inzicht in hoe het team met bepaalde situaties omgaat. Tijdens de energizers training wordt er een relatie gelegd tussen de oefeningen en de onderlinge samenwerking binnen het team.

De energizers training kan geboekt worden vanaf de duur van een dagdeel (3,5 uur)

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Energizers
Average rating:  
 1 reviews
byWouter Schoemaker onEnergizers

De training is erg goed bevallen (eigenlijk is 1 dagdeel te kort). De docente deed het erg goed en was erg flexibel. Tijdens de training zijn we een aantal keer van de planning afgeweken, omdat er vanuit de groep behoefte aan was. Dit was geen enkel probleem.

Al met al een erg leuke training, waarbij je op een ongedwongen manier elkaar beter leert kennen. Ik heb nu toch een deels ander beeld van de collegae waar ik toch veel mee samenwerk.

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Vandaag nog een adviesgesprek en een offerte?
Doe geheel kosteloos en vrijblijvend een aanvraag:


  Hoe lang wilt u dat de training duurt?

  Hoeveel personen volgen de training?

  Plaats waar u de training wilt?

  Datum waarop u de training wilt?

  Contactpersoon

  Bedrijfsnaam

  Telefoonnummer

  Please leave this field empty.

  E-mail

  Opmerkingen  Deel deze training:

  Op Linkedin: x werd dit gedeeld

  Facebook:
  x werd dit gedeeld

  en op Twitter: x werd dit gedeeld

  Email deze training:
  Deze training is geplaatst op: