Theater workshop

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Al vanaf 79 euro per persoon!

Versterk het groepsvertrouwen met de theater workshop!

Tijdens de theater workshop speelt het hele team samen toneel. Iedereen leert elkaar door de uiteenlopende theateroefeningen op een hele nieuwe manier bekijken en kennen. De deelnemers gaan tijdens de theater workshop op zoek naar de verborgen acteur in zichzelf. Het theaterspel zorgt voor een ontroerende, lachwekkende en spannende teambuilding.

De teambuilding is licht, luchtig en bovendien leerzaam. De deelnemers voeren met elkaar eenvoudige en lachwekkende theateroefeningen uit. De oefeningen zijn laagdrempelig en voor iedereen toegankelijk. Je hoeft dus absoluut geen ervaring met toneelspelen te hebben om aan deze theater workshop mee te kunnen doen. De verschillende theateroefeningen maken het team los en zorgen voor een versterking van het onderling vertrouwen. Daarnaast stimuleren de opdrachten de communicatie en samenwerking in het team.

Er mag in de theater workshop gelachen worden en hierdoor wordt het maken van fouten juist aangemoedigd. De deelnemers merken gedurende de teambuilding dat zij meer durven in een groep dan ze in eerste instantie dachten. En deze durf herkennen de teamleden ook bij elkaar. Iedereen wordt ertoe gezet om zich op een kwetsbare manier op te stellen. Dit maakt het mogelijk om het vertrouwen in elkaar te laten groeien.

De training kan geboekt worden vanaf de duur van een dagdeel (4 uur)

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Theater workshop
Average rating:  
 4 reviews
byAurin Vos onTheater workshop

Op de PhD retraite van het instituut van biomembranen hebben wij mogen kennis maken met de teambuilding theater. De methode waarmee de trainers werken beschrijft de interactie tussen mensen en groepen met 4 elementen (water, vuur, aarde en lucht) en was ons totaal onbekend. Aangezien wij wetenschappers zijn was men hier en daar wat sceptisch. Echter, in een middag zijn de trainers erin geslaagd om deze methode op een leuke, speelse en duidelijke manier over te brengen. De methode biedt een mooie structuur om te denken over hoe emoties kunnen overkomen en binnenkomen bij jezelf, anderen en groepen. Een aanrader als men op zoek is naar een training die betrekking heeft of het overbrengen van informatie en emoties tussen individuen en groepen.

byKlaske Apperloo onTheater workshop

Afgelopen vrijdag is een topdag geweest. We hebben echt met heel veel plezier genoten van de training.

De tijd is omgevlogen. En de twee trainers hebben ook genoten!

byYvonne Dingjan onTheater workshop

Bij binnenkomst van de workshop Spel en beweging tijdens de D3D in Amsterdam, een initiatief van de NBDK, maakt de trainer meteen met volle aandacht, werkelijk contact. Dit is te zien en te ervaren in zijn open blik, gezichtsuitdrukkingen, enthousiasme en ongekunsteldheid. Echt en authentiek zijn woorden die ik ervaar. Hij gaat speels met veel humor door diverse bewegings- en taalopdrachten heen. Onbewust- en overbewustzijn wisselen zich af. (Contact maken, groepsgevoel, respons op elkaar, manieren van communicatie, gebaren, geluiden, bewegingen, rolwisseling). Na 1,5 uur was ik me heel wat bewuster van mij en van de anderen en hoe je oorspronkelijkheid nog verder kan aanscherpen. Hevig geïnspireerd verliet ik de theaterschool.

byHans Herlaar onTheater workshop

De trainer heeft onze groep op een plezierige en luchtige manier begeleid, waarbij ook hele serieuze onderwerpen spelenderwijs aangepakt werden. De hoogtepunten voor mij waren het balspel, ‘Zip-Zap, en de kracht van verhalen. Met het balspel kwamen de oorzaken voor enkele hiaten in onze processen duidelijk naar voren waardoor ze meteen goed bespreekbaar werden. Door het lekker actieve zip-zappen kwamen we er achter dat we soms te rationeel zijn en meer op ons gevoel moeten vertrouwen. Een mooie ervaring was het vertellen van verhalen aan elkaar en te leren dat een goede voordracht soms krachtiger kan zijn dan een Powerpoint-presentatie of dure videoproductie!

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Vandaag nog een adviesgesprek en een offerte?
Doe geheel kosteloos en vrijblijvend een aanvraag:


  Hoe lang wilt u dat de training duurt?

  Hoeveel personen volgen de training?

  Plaats waar u de training wilt?

  Datum waarop u de training wilt?

  Contactpersoon

  Bedrijfsnaam

  Telefoonnummer

  Please leave this field empty.

  E-mail

  Opmerkingen  Deel deze training:

  Op Linkedin: x werd dit gedeeld

  Facebook:
  x werd dit gedeeld

  en op Twitter: x werd dit gedeeld

  Email deze training:
  Deze training is geplaatst op: