Theater workshop

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Al vanaf 79 euro per persoon!

Versterk het groepsvertrouwen met de theater workshop!

Tijdens de theater workshop speelt het hele team samen toneel. Iedereen leert elkaar door de uiteenlopende theateroefeningen op een hele nieuwe manier bekijken en kennen. De deelnemers gaan tijdens de theater workshop op zoek naar de verborgen acteur in zichzelf. Het theaterspel zorgt voor een ontroerende, lachwekkende en spannende teambuilding.

De teambuilding is licht, luchtig en bovendien leerzaam. De deelnemers voeren met elkaar eenvoudige en lachwekkende theateroefeningen uit. De oefeningen zijn laagdrempelig en voor iedereen toegankelijk. Je hoeft dus absoluut geen ervaring met toneelspelen te hebben om aan deze theater workshop mee te kunnen doen. De verschillende theateroefeningen maken het team los en zorgen voor een versterking van het onderling vertrouwen. Daarnaast stimuleren de opdrachten de communicatie en samenwerking in het team.

Er mag in de theater workshop gelachen worden en hierdoor wordt het maken van fouten juist aangemoedigd. De deelnemers merken gedurende de teambuilding dat zij meer durven in een groep dan ze in eerste instantie dachten. En deze durf herkennen de teamleden ook bij elkaar. Iedereen wordt ertoe gezet om zich op een kwetsbare manier op te stellen. Dit maakt het mogelijk om het vertrouwen in elkaar te laten groeien.

De training kan geboekt worden vanaf de duur van een dagdeel (4 uur)

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Vandaag nog een adviesgesprek en een offerte?
Doe geheel kosteloos en vrijblijvend een aanvraag:


Hoe lang wilt u dat de training duurt?

Hoeveel personen volgen de training?

Plaats waar u de training wilt?

Datum waarop u de training wilt?

Contactpersoon

Bedrijfsnaam

Telefoonnummer

Please leave this field empty.

E-mail

OpmerkingenDeel deze training:

Op Linkedin: x werd dit gedeeld

Facebook:
x werd dit gedeeld

en op Twitter: x werd dit gedeeld

Email deze training:
Deze training is geplaatst op: