Laat je team op adem komen!

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Laat je team op adem komen!

Ontspanning door Bewuster Ademen

Mensen voelen zich tegenwoordig vaak opgejaagd en/of gestrest door o.a. werkdruk (deadlines!). In heel wat sectoren wordt stevig bezuinigd. Vaak houdt dit in dat halve (of hele!) afdelingen worden weggesaneerd waarbij  een deel van de medewerkers wordt ontslagen. De overige medewerkers dienen een zelfde hoeveelheid werk te verrichten met veel minder collega’s waardoor ziekteverzuim ernstig op de loer ligt. Eenvoudige ademoefeningen bieden een oplossing.

Puur Verbinden

Puur Verbinden zorgt door middel van workshops en cursussen Ontspanning door Bewuster Ademen voor een gevoel van meer verbondenheid met de directe omgeving. Men kan zich beter ontspannen, zal minder last hebben van een steeds maar opkomende gedachtestroom en meer rust en ruimte ervaren. Zelfs bovenmatige spierspanning die tot klachten kan leiden kan worden weggenomen door het uitvoeren van ademoefeningen.

In een groep van maximaal 10 personen zullen vanuit stand (enkele oefeningen vinden zittend plaats) ademoefeningen worden uitgevoerd. Omdat ontspanning het doel is van dit geheel is lachen (tussen de oefeningen door) zeer zeker toegestaan. 🙂

Een ademsessie zal 1,5 uur duren.

’Uit je hoofd’

Door ’uit je hoofd’ te gaan en in je lichaam te belanden tijdens de ademoefeningen, wordt het voor mensen vaak eenvoudiger te weten wat ze voelen en vinden. Dit kan het gemakkelijker maken helder te communiceren tijdens bijvoorbeeld een werkoverleg, een functioneringsgesprek of een te geven presentatie. Ook zullen medewerkers onderling eenvoudiger kunnen ventileren wat hen dwars zit, zo nodig. Kortom: naast het feit dat ademoefeningen heerlijk ontspannend zijn om te doen, leveren ze diverse voordelen op die de vitaliteit van medewerkers (en dus van je team!) enorm ten goede zullen komen.

DUS: gun je team een adempauze!

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Laat je team op adem komen!
Average rating:  
 0 reviews
De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Vandaag nog een adviesgesprek en een offerte?
Doe geheel kosteloos en vrijblijvend een aanvraag:


  Hoe lang wilt u dat de training duurt?

  Hoeveel personen volgen de training?

  Plaats waar u de training wilt?

  Datum waarop u de training wilt?

  Contactpersoon

  Bedrijfsnaam

  Telefoonnummer

  Please leave this field empty.

  E-mail

  Opmerkingen  Deel deze training:

  Op Linkedin: x werd dit gedeeld

  Facebook:
  x werd dit gedeeld

  en op Twitter: x werd dit gedeeld

  Email deze training:
  Deze training is geplaatst op: