Teambuilding Vertrouwen

mensen die een oefening doen tijdens teambuilding vertrouwen
De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Al vanaf 79 euro per persoon!

Win het vertrouwen binnen het team!

Tijdens teambuilding vertrouwen wordt er op een creatieve manier gewerkt aan het onderling vertrouwen binnen het team. De deelnemers ontdekken op een fysieke manier hoe het groepsvertrouwen versterkt kan worden. Aan de hand van verschillende technieken leert het team letterlijk en figuurlijk om op elkaar te bouwen. Dit maakt teambuilding vertrouwen een inspirerende en leerzame activiteit.
Tijdens teambuilding wordt er niet op een stoel gezeten en alleen geluisterd naar een trainer, integendeel. Het team gaat met elkaar aan de slag met fysieke vertrouwens-oefeningen afkomstig uit de theaterwereld. Ervaring is hierbij absoluut niet nodig en iedereen kan hieraan meedoen. Door samen te oefenen wordt er direct een beroep gedaan op de samenwerking en communicatie in de groep. De teamleden hebben elkaar nodig om de oefeningen te laten slagen. Dit vraagt om goede communicatie en samenwerking. Tijdens de teambuilding steunen de deelnemers letterlijk op elkaar. Dit vraagt om vertrouwen.

Teambuilding vertrouwen wordt verzorgd door een professioneel teamtrainer. Aan de hand van de oefeningen en nabesprekingen wordt duidelijk wat de kwaliteiten zijn van het team en wat de aandachtspunten zijn. Het team ervaart tijdens vertrouwenstraining de vruchtbare combinatie van de lichte vrolijke fysieke oefeningen en het serieuze van teamontwikkeling. Tijdens de teambuilding vertrouwen worden grenzen verlegd en patronen doorbroken.

De training kan geboekt worden vanaf de duur van een dagdeel (4 uur)

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Vandaag nog een adviesgesprek en een offerte?
Doe geheel kosteloos en vrijblijvend een aanvraag:


Hoe lang wilt u dat de training duurt?

Hoeveel personen volgen de training?

Plaats waar u de training wilt?

Datum waarop u de training wilt?

Contactpersoon

Bedrijfsnaam

Telefoonnummer

Please leave this field empty.

E-mail

OpmerkingenDeel deze training:

Op Linkedin: x werd dit gedeeld

Facebook:
x werd dit gedeeld

en op Twitter: x werd dit gedeeld

Email deze training:
Deze training is geplaatst op: