Lachworkshop vol positieve energie en verbinding

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Lachworkshop

Een hilarische Lachworkshop met je team, vrienden of collega’s is TOP Teambuilding! Het is out-of-your-comfort-zone, verbindend met elkaar en samen heel veel positieve energie tanken! 🙂

Out of the Comfort Zone

Je leert elkaar op een andere manier kennen en doordat je samen lacht; creëert het een connectie die je niet van te voren kan bedenken. Vertrouw het proces en elkaar.

Creatief

De oefeningen in de Lach Yoga zijn laagdrempelig, voor iedereen te volgen en erg creatief. Tijdens de sessie lach je zonder reden; de trainer vertelt geen grappen, maar doet de oefening voor en nodigt dan de groep uit om de oefening te doen. Je lacht om te lachen.

Gelukshormoon Endorfine

Studies geven namelijk uit dat de hersenen het verschil niet zien tussen lachen om een grap (om een reden) of gewoon zomaar te lachen om niets. Ze geven hoe dan ook gewoon het hormoon Endorfine af, ookwel het gelukshormoon genoemd, waardoor je je steeds prettiger gaat voelen.

Waarom samen lachen?

 • Lachen is gezond
 • Lachen ontspant en verbindt
 • Lachen breekt het stress-hormoon adrenaline af
 • Maakt het gelukshormoon endorfine aan
 • Je voelt je beter dan ervoor
 • Maakt je hoofd leeg
 • Lachen maakt je aantrekkelijk
 • Het geeft je innerlijke rust

Actief

Een Lach Yoga sessie duurt 1,5 uur en begint met een introductie. Daarna volgt de warming-up op muziek waar er lekker los bewogen wordt. Hierna volgen de lach-oefeningen welke worden afgewisseld met ademhalingsoefeningen. De energie in de groep stijgt en je wordt steeds vrolijker met elkaar. Aan het eind is er een geleide visualisatie (ontspanning) om tot rust te komen. Tot slot is er nog een korte nabespreking van de sessie.

Boek nu:

Wil je met je familie, vrienden, kennissen, team of collega’s lachen? Dan kun je een volledig verzorgde Lachworkshop op locatie boeken in overleg met gecertificeerde Lach Yoga trainer Marieke van de Loo.

Vergoeding

De vergoeding voor een sessie tot 15 deelnemers is €250.
Kom je met meer personen? Dan is de meerprijs €15 per persoon.
Lachen gaat het best met een groep tot ongeveer 35 deelnemers.

De yoga matjes en flesjes Lach-water zijn inbegrepen.
De bijdrage is exclusief BTW en exclusief eventuele reiskosten of kosten voor de locatie.

Wie is de Lach Yoga trainer Marieke van de Loo?

Marieke van de Loo heeft drie jaar geleden (2012) de opleiding voor Lach Yoga trainer met succes gevolgd en geeft sindsdien wekelijks vanuit haar natuurlijke talent enthousiaste lachsessies die positieve energie geven, groepen verbinden en mensen een stapje dichter bij hun eigen geluk brengen. Ze is trainer in Amsterdam en in Alkmaar op vaste basis en geeft daarnaast Lachworkshops op locatie. Haar achtergrond zit in de communicatie in het bedrijfsleven en haar passie is mensen ontdoen van hun harnas en zich met hun hart te verbinden.

Trainer Lach Yoga Marieke van de Loo

Trainer Lach Yoga Marieke van de Loo

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Lachworkshop vol positieve energie
Average rating:  
 2 reviews
byKoos van Empel onLachworkshop vol positieve energie

Ik maakte onder zakelijke normen in het bedrijfsleven een Lach Workshop mee die werd gegeven door Marieke. Lachen natuurlijk… maar de wetenschappelijke achtergrond klopte 100% in deze workshop.

Mensen die lachen zijn; aantrekkelijker, krijgen betere banen, halen meer succes, verdienen meer geld en genieten meer van het leven. Als u haar overweegt, probeert u dan eens na te denken welk effect dit kan hebben op uw business?

byRob van Doorn onLachworkshop vol positieve energie

Heerlijk om Marieke te horen lachen. Als ik haar hoor schiet ik al zelf in de lach. Met haar enthousiasme, haar voorkomen en haar stijl van training geven heeft ze onze grijze dag omgetoverd in een stralend feestje!

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Vandaag nog een adviesgesprek en een offerte?
Doe geheel kosteloos en vrijblijvend een aanvraag:


  Hoe lang wilt u dat de training duurt?

  Hoeveel personen volgen de training?

  Plaats waar u de training wilt?

  Datum waarop u de training wilt?

  Contactpersoon

  Bedrijfsnaam

  Telefoonnummer

  Please leave this field empty.

  E-mail

  Opmerkingen  Deel deze training:

  Op Linkedin: x werd dit gedeeld

  Facebook:
  x werd dit gedeeld

  en op Twitter: x werd dit gedeeld

  Email deze training:
  Deze training is geplaatst op: