Met muziek meer samenwerking

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Blaas je team nieuw leven in

In de training gebruik ik de mondharmonica. Niet alleen omdat ik er zelf gepassioneerd over ben, maar het is als trainingsinstrument reuze effectief!

De mondharmonica is laagdrempelig en heeft volop mogelijkheden voor zelfexpressie. Dat is een effectieve brug naar de rol en inbreng van ieder teamlid.

De meeste mensen maken er voor het eerst kennis mee als kind. Je kunt een mondharmonica laten zingen, swingen, grommen, kreunen, janken en nog veel meer! Het is bovendien het instrument dat de menselijke stem het meest benadert: je ademt letterlijk muziek.

Met muziek meer resultaat

Om de samenwerking te verbeteren, gebruik ik ‘worksongs’ als muzikale metafoor. Liederen die worden gezongen als de schouders onder een klus gezet moeten worden. Voorbeelden zijn:

  • hoe gaan we na een reorganisatie samenwerken?
  • hoe kunnen wij meer werk verzetten met minder mensen?
  • hoe gaan we om met de veranderingen in de omgeving?
  • hoe kunnen wij als team beter presteren?

Swingende teams

In de training krijgt iedereen een nieuwe mondharmonica, dat is meteen een persoonlijk aandenken aan de training. Het team speelt en schrijft hun eigen coupletten en bezingt die hartstochtelijk.

Tijd en kosten

Een standaard training duurt ongeveer 1,5 uur en past ook prima als onderdeel van een teamdag of conferentie. Kosten (exclusief BTW, en inclusief een mondharmonica voor iedere deelnemer) zijn afhankelijk van teamgrootte. Neem contact op voor een offerte op maat.

Maatwerk

De training kan evt ook op maat worden gemaakt, bijvoorbeeld door specifieke issues die spelen in jouw team of door relevante management technieken toe te voegen als visie-ontwikkeling, teamrollen, voorkeursstijlen en storytelling.

 

Zoals een klant ooit zei: “Business&Pleasure mooi gecombineerd!”. Ook iets voor jouw team? Vraag hiernaast een offerte aan.

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Vandaag nog een adviesgesprek en een offerte?
Doe geheel kosteloos en vrijblijvend een aanvraag:


Hoe lang wilt u dat de training duurt?

Hoeveel personen volgen de training?

Plaats waar u de training wilt?

Datum waarop u de training wilt?

Contactpersoon

Bedrijfsnaam

Telefoonnummer

Please leave this field empty.

E-mail

OpmerkingenDeel deze training:

Op Linkedin: x werd dit gedeeld

Facebook:
x werd dit gedeeld

en op Twitter: x werd dit gedeeld

Email deze training:
Deze training is geplaatst op: