Improvisatie workshop ‘Lama Gezocht’

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Workshop

Theatersport of ook wel improvisatie genoemd, is de manier om op een luchtige manier elkaar te leren kennen en een écht teamgevoel te krijgen. Iedereen kan het! Door de opbouw van deze workshop voelt iedereen zich comfortabel. De groep leert elkaar nog beter kennen en ziet elkaar in een heel andere rol.

De deelnemers van de workshop zullen genieten van de verrassende elementen in de workshop en vooral plezier hebben. Eerst leer je een aantal basisbeginselen van theatersport kennen. Associëren, accepteren en fouten maken mag. Door de interactieve oefeningen is dit zeker geen saaie workshop. En vervolgens ervaart iedereen dat improviseren leuk en makkelijk is. Dat dit inspireert tot hilarische momenten, zal je zelf ervaren!

Deze workshop kan in een snelkooksessie van drie kwartier worden gegoten, of tot een heel dagprogramma worden vorm gegeven. Vraag naar de mogelijkheden!

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Improvisatie workshop 'Lama Gezocht'
Average rating:  
 3 reviews
byErik Duin onImprovisatie workshop 'Lama Gezocht'

Wouter heeft tijdens het event #CEDenHaag in Duinrell improvisatie workshops gegeven aan combinatiefunctionarissen uit diverse steden. Reacties waren lovend en de vorm waarin hij het heeft gegoten sloeg prima aan bij de doelgroep. Hij heeft een mooie, actieve manier van leren weten neer te zetten. Precies waar we als organisatie op hoopten.

byBrian Plu onImprovisatie workshop 'Lama Gezocht'

Theatersport Den Haag maakt een op maat gemaakte workshop die mensen uitnodigt om volledig mee te gaan in het improviseren. De trainers zijn enthousiast, begaan en professioneel. Een mooie workshop waar mensen nog lang over napraten

byAngela van der Wouden onImprovisatie workshop 'Lama Gezocht'

Voor een teamdag bij Amref hebben we via Wouter een workshop theatersport gedaan. Het was een hilarische workshop met veel verschillende opdrachten. Een groot succes; je leert je collega’s ook van een hele andere kant kennen.

Ik kan de workshop aanbevelen!

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Vandaag nog een adviesgesprek en een offerte?
Doe geheel kosteloos en vrijblijvend een aanvraag:


  Hoe lang wilt u dat de training duurt?

  Hoeveel personen volgen de training?

  Plaats waar u de training wilt?

  Datum waarop u de training wilt?

  Contactpersoon

  Bedrijfsnaam

  Telefoonnummer

  Please leave this field empty.

  E-mail

  Opmerkingen  Deel deze training:

  Op Linkedin: x werd dit gedeeld

  Facebook:
  x werd dit gedeeld

  en op Twitter: x werd dit gedeeld

  Email deze training:
  Deze training is geplaatst op: