Samen meer impact! – herkennen van en inspelen op het gedrag van anderen

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Hoe mooi zou het zijn als je als team meer invloed uitoefent, onderling beter communiceert en daarmee sneller je doelen bereikt? Dit kan met de teambuilding ‘Samen meer impact!´.

Thema’s

De volgende thema’s komen aan bod:

 • Welk gedrag is er van nature in het team aanwezig en welk gedrag laten teamleden richting anderen zien?

 • Hoe vind je aansluiting bij en ga je in verbinding met anderen?

 • Hoe herken je het gedrag van anderen en speel je hier succesvol op in?

 • Hoe kan je het gedrag van anderen op ethisch verantwoorde wijze beïnvloeden?

 • Welke communicatie do’s and don’ts gelden er?

Aanpak

‘Samen meer impact!’ is een blended learning ervaring. Interactieve werkvormen zorgen voor een directe doorvertaling van de bovengenoemde thema’s naar de praktijksituatie van het team. Kennis en inzichten rondom de thema´s worden vooraf, tijdens en na de teambuilding beschikbaar gesteld via een digitale leeromgeving. Ook zal elk teamlid een eigen DISC gedragsanalyse of MBTI analyse van voorkeursstijlen ontvangen. Doordat kennis en inzichten vooraf en tussentijds worden opgedaan is er tijdens de teambuilding juist meer tijd om de vertaalslag naar de praktijk te maken. Hierdoor wordt een nog beter (leer)resultaat behaald.

Tijdsduur en locatie

De teambuilding ‘Samen meer impact’ wordt altijd op maat samengesteld. Afhankelijk van de behoeften van de opdrachtgever en het team kan de teambuilding een halve dag, een dag of twee dagen in beslag nemen. Ook qua locatie zijn we flexibel.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Samen meer impact!
Average rating:  
 4 reviews
byTNO onSamen meer impact!

Ook medewerkers die geen zin hadden, zijn aangehaakt en in beweging gekomen. Er is meer openheid en een grotere groep helpt mee om het anders te doen. Er is over en weer veel meer begrip gekomen voor elkaar (vanuit DISC gedragsstijlen), men kan reacties plaatsen en weet hoe men op elkaar kan reageren. Er zijn goede afspraken over vervolg. De samenwerking is verbeterd… Prachtig om te zien hoe scherpzinnig en tegelijkertijd respectvol Feedback ons wist te spiegelen op eigen stijl en effect van die stijl op de ander. Zeer veel aandacht voor borging van het geleerde.

byGrontmij onSamen meer impact!

Binnen het team van adviseurs zie je dat mensen echt anders in hun werk staan. Waar ‘commercie’ vroeger een vies woord was. ervaren zij nu hoe leuk het is om vanuit hun eigen kracht de relatie met de klant aan te gaan… We hebben direct ervaren hoe betrokken Feedback zich voelt bij de uitdaging waar wij op dit gebied voor staan.

byKLM onSamen meer impact!

Meer dan de helft van het team is hun werk leuker gaan vinden en zij reflecteren op hun gedrag! Aanklagers-, redders- en slachtoffergedrag is bespreekbaar geworden en dat scheelt veel energieverlies. Dat we elkaar – zij het schoorvoetend, want we zijn er nog niet – feedback geven… Dat we een aantal zeer bevlogen veranderaars hebben weten te raken die een ware ambassadeursrol op zich nemen.

byRabobank onSamen meer impact!

Het resultaat mag er zijn. Er is meer openheid en meer begrip voor elkaar als persoon. Bovendien is er vaker onderling overleg en wordt er aanmerkelijk beter gecommuniceerd. Men geeft elkaar positieve feedback en heeft weer helder voor ogen wat de gemeenschappelijke doelen zijn. De situatie is nog niet helemaal opgelost maar de teambuilding met Feedback heeft ervoor gezorgd dat nu veel zaken bespreekbaar zijn. De werkrelatie is absoluut verbeterd en de samenwerking effectiever.

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Vandaag nog een adviesgesprek en een offerte?
Doe geheel kosteloos en vrijblijvend een aanvraag:


  Hoe lang wilt u dat de training duurt?

  Hoeveel personen volgen de training?

  Plaats waar u de training wilt?

  Datum waarop u de training wilt?

  Contactpersoon

  Bedrijfsnaam

  Telefoonnummer

  Please leave this field empty.

  E-mail

  Opmerkingen  Deel deze training:

  Op Linkedin: x werd dit gedeeld

  Facebook:
  x werd dit gedeeld

  en op Twitter: x werd dit gedeeld

  Email deze training:
  Deze training is geplaatst op: