Slim ontsporen!

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Wie doet wat hij altijd al deed…

… inderdaad. Die krijgt wat hij altijd al had.

Een creatieve sessie met Picaro Forza! helpt je om uit de impasse te raken. Samen gaan we op zoek naar nieuwe mogelijkheden, ideeën en oplossingen. Er kan altijd meer dan je denkt. Véél meer zelfs. Bijkomend voordeel: wat mensen zelf bedenken, daar zijn ze ook vóór. Over draagvlak gesproken!

Doorbreken kun je lerenFoto1k0-MRGW7WEO - foto voor Train je team

Veel mensen denken: creatief, dat ben je of dat ben je niet. Volgens mij is dat maar gedeeltelijk waar. Niet iedereen heeft dezelfde aanleg of voorliefde, da’s waar. Maar dit is het goede nieuws: iedereen kan creatieve technieken leren, en elke dag gebruiken!

Creativiteit draait om het doorbreken van patronen en gewoontes. Maar omdat onze hersenen nu eenmaal werken met patronen en gewoontes, is creatief denken vaak erg lastig. Het bekende spoor verlaten en nieuwe wegen vinden, dat vraagt om een bewuste actie. Ik noem dat ‘slim ontsporen‘, naar ongekende nieuwe mogelijkheden.

Praktisch toepassen!

In een complete creatieve sessie doorlopen we samen een paar belangrijke stappen: starten met een prikkelende vraag, divergeren, convergeren én… realiseren. Want alleen ideeën zijn niet genoeg. Je moet ze ook realiseren. We bundelen en kiezen de beste ideeën, versterken die en werken ze uit tot een concrete en praktische basis voor jouw plan van aanpak.

 

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Slim ontsporen
Average rating:  
 3 reviews
byJonas Dietz onSlim ontsporen

Workshop slim ontsporen gevolgd bij Herman. Goede cursus, veel geleerd in een prettige omgeving. De tools die me zijn bijgebracht ga ik zeker toepassen in mijn werk.

byManon de Groot onSlim ontsporen

Vanmorgen de workshop 'Slim Ontsporen' bij Picaro Forza Training & Coaching gevolgd. Samen aan de slag met creatieve denktechnieken én een relevante praktijkvraag. Hoe je binnen een aantal uren inzicht kunt krijgen in de blinde vlekken en valkuilen in je eigen denkprocessen en leert hoe je op creatievere manieren kunt brainstormen dan je gewend bent. Afsluiten met een heerlijke huisgemaakte lunch. Ik ben een tevreden mens.

byChristien Roovers onSlim ontsporen

Inspirerende, leuke en constructieve workshop. Goed van inhoud, die meteen ook praktisch wordt toegepast. Herman weet als trainer de groep goed te begeleiden en richting te geven, met aandacht voor ieders inbreng. Zijn speelse, enthousiaste en prikkelende aanpak werkt aanstekelijk!

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Vandaag nog een adviesgesprek en een offerte?
Doe geheel kosteloos en vrijblijvend een aanvraag:


  Hoe lang wilt u dat de training duurt?

  Hoeveel personen volgen de training?

  Plaats waar u de training wilt?

  Datum waarop u de training wilt?

  Contactpersoon

  Bedrijfsnaam

  Telefoonnummer

  Please leave this field empty.

  E-mail

  Opmerkingen  Deel deze training:

  Op Linkedin: x werd dit gedeeld

  Facebook:
  x werd dit gedeeld

  en op Twitter: x werd dit gedeeld

  Email deze training:
  Deze training is geplaatst op: