Slim ontsporen!

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Wie doet wat hij altijd al deed…

… inderdaad. Die krijgt wat hij altijd al had.

Een creatieve sessie met Picaro Forza! helpt je om uit de impasse te raken. Samen gaan we op zoek naar nieuwe mogelijkheden, ideeën en oplossingen. Er kan altijd meer dan je denkt. Véél meer zelfs. Bijkomend voordeel: wat mensen zelf bedenken, daar zijn ze ook vóór. Over draagvlak gesproken!

Doorbreken kun je lerenFoto1k0-MRGW7WEO - foto voor Train je team

Veel mensen denken: creatief, dat ben je of dat ben je niet. Volgens mij is dat maar gedeeltelijk waar. Niet iedereen heeft dezelfde aanleg of voorliefde, da’s waar. Maar dit is het goede nieuws: iedereen kan creatieve technieken leren, en elke dag gebruiken!

Creativiteit draait om het doorbreken van patronen en gewoontes. Maar omdat onze hersenen nu eenmaal werken met patronen en gewoontes, is creatief denken vaak erg lastig. Het bekende spoor verlaten en nieuwe wegen vinden, dat vraagt om een bewuste actie. Ik noem dat ‘slim ontsporen‘, naar ongekende nieuwe mogelijkheden.

Praktisch toepassen!

In een complete creatieve sessie doorlopen we samen een paar belangrijke stappen: starten met een prikkelende vraag, divergeren, convergeren én… realiseren. Want alleen ideeën zijn niet genoeg. Je moet ze ook realiseren. We bundelen en kiezen de beste ideeën, versterken die en werken ze uit tot een concrete en praktische basis voor jouw plan van aanpak.

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Vandaag nog een adviesgesprek en een offerte?
Doe geheel kosteloos en vrijblijvend een aanvraag:


Hoe lang wilt u dat de training duurt?

Hoeveel personen volgen de training?

Plaats waar u de training wilt?

Datum waarop u de training wilt?

Contactpersoon

Bedrijfsnaam

Telefoonnummer

Please leave this field empty.

E-mail

OpmerkingenDeel deze training:

Op Linkedin: x werd dit gedeeld

Facebook:
x werd dit gedeeld

en op Twitter: x werd dit gedeeld

Email deze training:
Deze training is geplaatst op: