Workshop Schilderen / Samenwerking

workshop schilderen
De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Workshop schilderen verbindt het team!

Tijdens de workshop schilderen werkt het team samen aan een schilderij. Hierbij komt direct naar voren wat ieders eigen schilderstijl is en hoe de verschillende stijlen binnen het team samengebracht kunnen worden in een kunstwerk. Hoewel de workshop schilderen in eerste instantie een leuke en ontspannen activiteit is met het gehele team, zal de teambuilding veel elementen van verbinding bevatten. De manier waarop iemand schildert zegt veel over het karakter. Ook de keuze voor een kleur – bijvoorbeeld het gebruik van warme of koude kleuren – vertelt veel over onszelf. Tijdens de workshop schilderen maakt het team verschillende keuzes zoals: kleur gebruiken of zwart-wit, iets scherps maken of verzachten, een vorm openen of sluiten, grenzen zetten of loslaten, werkelijkheid of fantasie. Doordat de deelnemers tijdens de teambuilding creatief met elkaar bezig zijn ontstaat er de rust en ruimte voor verbinding binnen het team. De workshop schilderen is een ontdekkingstocht met elkaar en met een prachtig resultaat. Het schilderij kan natuurlijk gebruikt worden als decoratie in de hal of het kantoor. De training kan geboekt worden vanaf de duur van een dagdeel (4 uur).

Meer creatieve team-trainingen van Jantien zijn:
– Samenwerking en communicatie
– Plezier in je werk
– Zelforganiserende teams
– De kracht van feedback

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Workshop Schilderen
Average rating:  
 9 reviews
byTeam RIBW Zandvoort onWorkshop Schilderen

Een super leuke creatieve teamtraining/ building die veel inzichten in het team heeft opgeleverd op het gebied van samenwerken. We kunnen weer verder.

byKorsakov team onWorkshop Schilderen

Jantien werkt veel met en op gevoel. Het team leek zich hier veiliger bij te voelen, waardoor mooie inzichten konden ontstaan. De creatieve teambuilding maakte dat het boeiend werd om mee te doen. Daardoor blijft het je bij. De middag was te kort. De samenwerking is nog in ontwikkeling bij het team en behoeft op dit terrein nog wel verdere ondersteuning. Dank.

byR. van Wetten onWorkshop Schilderen

In eerste instantie dacht ik, o schilderen, dat kan ik helemaal niet, ondanks dat ik erg creatief ben, kan ik echt niet schilderen. Na bekendmaking van de opdracht, vond ik het persoonlijk leuk om samen te werken, met mijn collega’s.

byKitty Veldhuizen onWorkshop Schilderen

Ik vond de teambuilding schilderen leuk en zinvol. De sfeer was ontspannen en respectvol. Door methodieken in het schilderen te gebruiken kwam naar voren hoe een team kan samenwerken en is besproken het belang van feedback geven. Ook complimenteerde je het team met de goede samenwerking. Al met al een geslaagde teambuilding.

byDiederick Koornstra onWorkshop Schilderen

De training die ons team van Jantien mocht ontvangen heb ik als erg prettig ervaren. Het was goed voorbereid, sloot aan bij onze behoeften, en er zat tempo en een goede structuur in. De creatieve werkvorm werd functioneel gebruikt. Onderlinge relaties in samenwerking werden duidelijk. Het was een ontspannen sfeer. Het hele team kijkt met plezier terug op deze training/ teambuilding. We hielden er nog een kunstwerk aan over.

byCarolien Hauwert onWorkshop Schilderen

De manier van werken en praten van Jantien sprak mij erg aan De creatieve activiteiten en een voor mij warme aanpak heb ik als prettig ervaren. Ze hebben mij inzicht in het team en mijzelf gegeven.

byMiriam Huynen onWorkshop Schilderen

Jantien is een creatieve, enthousiaste en vasthoudende trainer. Zij weet de juiste, vaak creatieve middelen in te zetten en daarmee doelen te bereiken. Zij is “to the point”, duidelijk en heeft goed oog voor iedere persoon in de groep, als ook voor het groepsproces. Zij benoemt wat ze ziet! Jantien is een vakbekwame trainer, waarmee het goed en prettig werken is!

byLen Tehupuring onWorkshop Schilderen

Jantien is als trainer doelgericht ,sensitief, to the point, nieuwsgierig met aandacht naar de ander, goede communicatievaardigheden, kan goed tot de kern doordringen, kijkt waar het vandaan komt ipv symptoom bestrijden. Maakt echt gebruik van haar creatieve werkvormen waaronder schilderen.

byMarina Mesdaq onWorkshop Schilderen

Ik was ook aanwezig bij de teambuilding schilderen. Ik vond het een leuke en gezellige teambuilding. De schildersessie vond ik heel erg leuk en het samenwerken met collega’s hierbij was heel erg apart.

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Vandaag nog een adviesgesprek en een offerte?
Doe geheel kosteloos en vrijblijvend een aanvraag:


  Hoe lang wilt u dat de training duurt?

  Hoeveel personen volgen de training?

  Plaats waar u de training wilt?

  Datum waarop u de training wilt?

  Contactpersoon

  Bedrijfsnaam

  Telefoonnummer

  Please leave this field empty.

  E-mail

  Opmerkingen  Deel deze training:

  Op Linkedin: x werd dit gedeeld

  Facebook:
  x werd dit gedeeld

  en op Twitter: x werd dit gedeeld

  Email deze training:
  Deze training is geplaatst op: