Kookworkshop

teambuilding koken
De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Kookworkshop is de leukste teambuilding!

Koken is tijdens de teambuilding zowel leuk als leerzaam en is deze avond de verbindende factor. De kookworkshop wordt gegeven door een professionele kok en een trainer die gespecialiseerd is in samenwerking en communicatie binnen teams. De kookworkshop is een goed middel om de samenwerking en effectiviteit in uw team te vergroten. Met elkaar in de keuken staan biedt de ideale gelegenheid om een team samen te laten werken. U kunt hierbij denken aan de rollen verdelen, de menu’s samenstellen en samen koken.

Aan het begin van kookworkshop wordt er gekeken naar de verschillende gedragsvoorkeuren van alle deelnemers en hoe deze zich verhouden binnen het team. Op basis van de verschillende karakters binnen de groep worden de teams in de keuken samengesteld. Tijdens de teambuilding let de trainer op de interactie in de groep en hoe de deelnemers op elkaar reageren. Na afloop van de teambuilding zal de trainer met een evaluatie komen en is er ruimte voor feedback vanuit het team.

Het teambuilding-arrangement begint met een drankje, en een uitleg van de dag. Vervolgens gaat de groep aan de slag met de opdracht “maak een heerlijk diner voor en met de hele groep”. Hierbij wordt er gewerkt met biologische producten. De groep zal meerdere gerechten bereiden in een ruim opgezette keuken en de kok is hierbij behulpzaam. Tot slot kunnen de deelnemers met elkaar van het zelfgemaakte diner genieten.

De training kan geboekt worden vanaf de duur van een dagdeel (4 uur).

Reacties van bedrijven op de Kookworkshop:

“Kookworkshop was een groot succes: het hele team heeft zich op het maken van de gerechten gestort en in een flitsende samenwerking een heerlijk 4-gangen menu gemaakt! Locatie kookworkshop: een sfeervolle omgeving midden op een bedrijventerrein, waar we na het bereiden van de gerechten ook heel gezellig samen hebben gegegeten. De begeleiding van de koks van bijzonder goed en enthousiasmerend; het hele team ging ervoor!”
-Hanneke van der Veen, Kentalis

“Het was echt een geslaagde dag met het team en ook de kookworkshop sloot er perfect bij aan …én ook niet geheel onbelangrijk het was erg lekker. Bedankt voor de service voor wat betreft organisatie en afhandeling.”
-Teammanager Nutricia Research

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Vandaag nog een adviesgesprek en een offerte?
Doe geheel kosteloos en vrijblijvend een aanvraag:


  Hoe lang wilt u dat de training duurt?

  Hoeveel personen volgen de training?

  Plaats waar u de training wilt?

  Datum waarop u de training wilt?

  Contactpersoon

  Bedrijfsnaam

  Telefoonnummer

  Please leave this field empty.

  E-mail

  Opmerkingen  Deel deze training:

  Op Linkedin: x werd dit gedeeld

  Facebook:
  x werd dit gedeeld

  en op Twitter: x werd dit gedeeld

  Email deze training:
  Deze training is geplaatst op: