Inzicht in Teamgedrag

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Ben jij operationeel leidinggevende en wil je in een kleine groep samen met collega leidinggevenden uit jouw organisatie, branche of netwerk je verder ontwikkelen in betere samenwerking en communicatie met en binnen je team? Dan is deze workshop echt iets voor jou!

Hoe lastig is het soms om een vicieuze cirkel van gedoe in een team te doorbreken. En waarom lukt het niet om de houding en het gedrag van een team te veranderen? Ook niet na de zoveelste communicatie training? Gedragspatronen in teams, hoe ze voor en tegen je kunnen werken!

In een workshop teambuilding speciaal voor operationeel leidinggevenden, ga je met een klein groepje collega-leidinggevenden opzoek naar de patronen die ongewenst gedrag binnen jouw team(s) in stand houden. Ook krijg je inzicht in wat jouw bijdrage is in het in stand houden van dit gedrag en hoe je dat kunt veranderen. We gebruiken praktijkcasussen en gaan met elkaar in gesprek.

Na de workshop heb je zicht op de gedragspatronen die spelen en jouw rol hierin. Ook heb je diverse handzame tools gekregen om communiceren met en binnen jouw team makkelijker en effectiever te maken.

In deze workshop krijg je inzicht in de kracht van TA (Transactionele Analyse) en hoe je dit als leidinggevende elke dag kan helpen bij het leidinggeven aan jouw team(s).

 

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Vandaag nog een adviesgesprek en een offerte?
Doe geheel kosteloos en vrijblijvend een aanvraag:


  Hoe lang wilt u dat de training duurt?

  Hoeveel personen volgen de training?

  Plaats waar u de training wilt?

  Datum waarop u de training wilt?

  Contactpersoon

  Bedrijfsnaam

  Telefoonnummer

  Please leave this field empty.

  E-mail

  Opmerkingen  Deel deze training:

  Op Linkedin: x werd dit gedeeld

  Facebook:
  x werd dit gedeeld

  en op Twitter: x werd dit gedeeld

  Email deze training:
  Deze training is geplaatst op: