Feedback Training

feedback training
De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Feedback training stimuleert positief gedrag

Tijdens de feedback training wordt gewerkt met een positieve benadering. In de feedback training leren de deelnemers elkaar op een positieve manier aan te spreken, ook als het gaat om het geven van verbeterpunten. Feedback is één van de belangrijkste vaardigheden in communicatie. Immers, door feedback word je zichtbaar, wordt er meer rekening met jou gehouden en biedt het ook een ander de mogelijkheid om te groeien.

Tijdens de feedback training gaan de collega’s en medewerkers oefenen met gesprekken om zo tot gedragsverandering te komen. In de training wordt er gebruik gemaakt van het Insights Discovery model, een krachtig systeem dat inzicht geeft in de verschillende teamleden en hun kwaliteiten. Door een vernieuwd inzicht in de verschillende karakters binnen de groep, zal het voor de deelnemers makkelijker worden om te begrijpen hoe iedereen met feedback omgaat. Dit geldt voor zowel de manier waarop iemand feedback geeft als ontvangt. Door de open sfeer zal het team elkaar meer waarderen en wordt het gemakkelijker voor de teamleden om elkaar te benaderen met feedback.

De feedback training zorgt ervoor dat het team beseft wat er goed gaat en waar er verbeteringen nodig zijn. Het is een oplossingsgerichte training die openheid binnen het team creëert en de motivatie van de medewerkers vergroot. Afhankelijk van het aantal deelnemers wordt er gewerkt in kleinere groepjes van bijvoorbeeld twee of drie personen.

De training kan geboekt worden vanaf de duur van een dagdeel (4 uur).

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Feedback Training
Average rating:  
 3 reviews
byDiederick Meinen onFeedback Training

De training was heel prettig, fijn dat het gelukt is om ons in een kortere tijd dan eigenlijk nodig is toch nog flink op weg te helpen. De trainer speelde ook goed in op vragen uit de groep.

byMarcel Somers onFeedback Training

We hebben een hele dag de communicatie & gedrag training gevolgd en er van genoten. 
Er deden 30 medewerkers mee samen met de eenheid IGS en projectmanagement. 
Enkele belangrijke elementen waren: “Hoe gedraag ik me, en hoe zien andere mensen dit gedrag?” 
Het team heeft de training als zeer nuttig, interessant en prettig ervaren. We hebben allen geconcludeerd dat het een zeer goede training sessie was en dat we binnenkort een goed vervolg er aan gaan geven.

byEugene Bos onFeedback Training

De trainer is een warme persoonlijkheid en heeft duidelijk de juiste feeling en connectie met de inhoud op het gebied van trainen. Ruime ervaring op dit vlak geeft een warm “bad” van betrouwen en zeker een welkome toegevoegde waarde voor klanten en relaties. De trainer gaat voor energie en creativiteit en heeft een doelmatig sfeergevoelige persoonlijkheid die vanuit denken in mogelijkheden altijd het beste voor heeft met de omgeving.

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Vandaag nog een adviesgesprek en een offerte?
Doe geheel kosteloos en vrijblijvend een aanvraag:


  Hoe lang wilt u dat de training duurt?

  Hoeveel personen volgen de training?

  Plaats waar u de training wilt?

  Datum waarop u de training wilt?

  Contactpersoon

  Bedrijfsnaam

  Telefoonnummer

  Please leave this field empty.

  E-mail

  Opmerkingen  Deel deze training:

  Op Linkedin: x werd dit gedeeld

  Facebook:
  x werd dit gedeeld

  en op Twitter: x werd dit gedeeld

  Email deze training:
  Deze training is geplaatst op: