Feedback Training

feedback training
De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Feedback training stimuleert positief gedrag

Tijdens de feedback training wordt gewerkt met een positieve benadering. In de feedback training leren de deelnemers elkaar op een positieve manier aan te spreken, ook als het gaat om het geven van verbeterpunten. Feedback is één van de belangrijkste vaardigheden in communicatie. Immers, door feedback word je zichtbaar, wordt er meer rekening met jou gehouden en biedt het ook een ander de mogelijkheid om te groeien.

Tijdens de feedback training gaan de collega’s en medewerkers oefenen met gesprekken om zo tot gedragsverandering te komen. In de training wordt er gebruik gemaakt van het Insights Discovery model, een krachtig systeem dat inzicht geeft in de verschillende teamleden en hun kwaliteiten. Door een vernieuwd inzicht in de verschillende karakters binnen de groep, zal het voor de deelnemers makkelijker worden om te begrijpen hoe iedereen met feedback omgaat. Dit geldt voor zowel de manier waarop iemand feedback geeft als ontvangt. Door de open sfeer zal het team elkaar meer waarderen en wordt het gemakkelijker voor de teamleden om elkaar te benaderen met feedback.

De feedback training zorgt ervoor dat het team beseft wat er goed gaat en waar er verbeteringen nodig zijn. Het is een oplossingsgerichte training die openheid binnen het team creëert en de motivatie van de medewerkers vergroot. Afhankelijk van het aantal deelnemers wordt er gewerkt in kleinere groepjes van bijvoorbeeld twee of drie personen.

De training kan geboekt worden vanaf de duur van een dagdeel (4 uur).

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Vandaag nog een adviesgesprek en een offerte?
Doe geheel kosteloos en vrijblijvend een aanvraag:


Hoe lang wilt u dat de training duurt?

Hoeveel personen volgen de training?

Plaats waar u de training wilt?

Datum waarop u de training wilt?

Contactpersoon

Bedrijfsnaam

Telefoonnummer

Please leave this field empty.

E-mail

OpmerkingenDeel deze training:

Op Linkedin: x werd dit gedeeld

Facebook:
x werd dit gedeeld

en op Twitter: x werd dit gedeeld

Email deze training:
Deze training is geplaatst op: