Vitale teams creër je samen!

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Vitale teams creëer je samen!

Gezamenlijk bouwen aan balans en energie

Jullie willen binnen het team een gezonde balans en blijvende energie ervaren, zodat jullie ook op lange termijn vitaal kunnen ontwikkelen en presteren. Zowel op individueel als op team niveau zijn jullie bereid je eigen én gezamenlijke verantwoordelijkheid te dragen over gezond functionerende professionals in een gezond functionerend team. Sterker nog, jullie beseffen dat een gezonde geest in een gezond lichaam bijdraagt aan leuker, effectiever werk en het behalen van gewenste resultaten op korte en lange termijn.   

Actief werken aan vitaliteit

De training ‘Vitale teams creëer je samen’ biedt teams een compleet programma dat gedegen kennis, relevante ervaringen, opdrachten en praktische handvatten biedt. Vanuit een integrale benadering en het dragen van gezamenlijke verantwoordelijkheid gaan teams aan de slag met het creëren van een vitaal, duurzaam inzetbaar team!

Als één lid lijdt…

Helaas geldt nog altijd het gezegde: ‘Als één lid lijdt, lijden alle leden’. Zieke, (over)vermoeide, ongezonde en (over)gespannen werknemers vallen eerder en vaker uit dan fysiek en mentaal veerkrachtige medewerkers. Als een deel van het team niet vitaal is, zal het andere deel daar hoe dan ook, vroeg of laat, enkele of meerdere negatieve gevolgen van ondervinden. Het team zal slechter functioneren, hetgeen ten koste gaat van de gehele organisatie, kwantiteit en kwaliteit.

Gezonde werk- en leefstijl verdienen zich terug

Behalve het belang van regelmatig actief sporten, voldoende ontspannende momenten, gezonde en verantwoorde voeding, is het ook belangrijk mentaal goed ‘in je vel’ te zitten. Je bent als mens een complete verzameling van hoofd, hart en lichaam; deze staan tenslotte met elkaar in verbinding. Het is dan ook zaak voor elk van die delen, apart en in samenhang, goed te zorgen. Benieuwd hoe jullie een vitaal topteam kunnen worden? Wij gaan deze uitdaging graag met jullie aan.

 

Praktisch

Aantal deelnemers: 4 – 20

Duur: 5 dagdelen (mogelijkheden in overleg)

Facilitators: Maria Dekker (Maria Dekker in Beweging) in samenwerking met Derek Brouwer (MinderMoe, lees hier meer over Derek).

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Vitale teams creër je samen
Average rating:  
 0 reviews
De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Vandaag nog een adviesgesprek en een offerte?
Doe geheel kosteloos en vrijblijvend een aanvraag:


  Hoe lang wilt u dat de training duurt?

  Hoeveel personen volgen de training?

  Plaats waar u de training wilt?

  Datum waarop u de training wilt?

  Contactpersoon

  Bedrijfsnaam

  Telefoonnummer

  Please leave this field empty.

  E-mail

  Opmerkingen  Deel deze training:

  Op Linkedin: x werd dit gedeeld

  Facebook:
  x werd dit gedeeld

  en op Twitter: x werd dit gedeeld

  Email deze training:
  Deze training is geplaatst op: