Organisatieopstellingen

organisatieopstellingen
De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Uw organisatie in balans door de training organisatie opstellingen!

Binnen organisaties en teams spelen allerlei ‘verborgen’ dynamieken tussen de werknemers onderling en tussen werknemers en het management. Tijdens organisatieopstellingen gaat het team praktisch aan de slag om deze bewegingen inzichtelijk te maken. Hiervoor wordt elke deelnemer door de coach op een plek in de trainingsruimte geplaatst. De posities van de teamleden samen geeft een goed beeld van waar het team of de organisatie zich op het moment bevindt en hoe het zich kan verbeteren.

De training organisatieopstellingen geeft een organisatie inzicht in de verschillende dynamieken en biedt de deelnemers praktische handvatten waar ze direct mee aan de slag kunnen. Verandering bij één element is al voldoende om het hele systeem weer in beweging te zetten.

Soms is de sfeer binnen een team niet optimaal, worden deadlines niet gehaald, blijven posities moeilijk bemand of is er sprake van stress. Het is niet altijd eenvoudig om dergelijke patronen te doorbreken. Door alle teamleden letterlijk in de ruimte te plaatsen kunnen deze patronen in kaart worden gebracht en worden verhelderd.

Deze verrassende methode is oorspronkelijk bedoeld om systemen binnen families te onderzoeken (familieopstellingen). Bij de originele methode wordt gebruik gemaakt van representanten die een weergave geven van de situatie. In de training organisatieopstellingen van Train je Team zijn het de teamleden zelf die door de coaches worden opgesteld. Tijdens de training wordt de groepsdynamiek dus direct ervaren door alle deelnemers.

De begeleiding vindt plaats door een of twee zeer ervaren teamcoaches die met veel humor en een goed gevoel voor relativeringsvermogen het team op een veilige manier aan de tand voelen, prikkelen en iedereen weer op de goede plaats zetten binnen de organisatie. De teamleden gaan aan het einde van de teamtraining naar huis met de kunde en kennis om werkelijk zaken binnen de organisatie ten goede te keren. De training is afwisselend, boeiend, praktisch en zorgt ervoor dat de deelnemers weer een gezamenlijk team kunnen vormen.

De training kan geboekt worden vanaf de duur van een dagdeel (4 uur).

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Vandaag nog een adviesgesprek en een offerte?
Doe geheel kosteloos en vrijblijvend een aanvraag:


Hoe lang wilt u dat de training duurt?

Hoeveel personen volgen de training?

Plaats waar u de training wilt?

Datum waarop u de training wilt?

Contactpersoon

Bedrijfsnaam

Telefoonnummer

Please leave this field empty.

E-mail

OpmerkingenDeel deze training:

Op Linkedin: x werd dit gedeeld

Facebook:
x werd dit gedeeld

en op Twitter: x werd dit gedeeld

Email deze training:
Deze training is geplaatst op: