Peak Performance

peak performance
De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Laat uw team pieken met de peak performance training!

Tijdens de peak performance training wordt er in een open en opbouwende sfeer gewerkt aan de prestatie van een team. Wat is er nodig om de productiviteit van het team te vergroten zodat de deelnemers met elkaar tot grote hoogten kunnen stijgen? De peak performance training geeft een team het inzicht dat energie, motivatie, enthousiasme en verschillende kwaliteiten kunnen zorgen voor een topteam.

Elk teamlid bezit eigenschappen die een voordeel zijn voor het gehele team. Wanneer deze middelen op een effectieve en slimme wijze worden ingezet neemt de performance van de groep direct toe. Tijdens de peak performance training worden de deelnemers zich bewust van de waarde van het team en de mogelijkheden die het biedt voor het bedrijf.

De peak performance training daagt de deelnemers uit om het beste uit zichzelf en elkaar te halen. Er wordt gekeken naar de communicatie en samenwerking binnen het team. Door verschillen in karakters te herkennen, accepteren en waarderen, is er ruimte voor het gehele team om te groeien. Hoe kunnen collega’s elkaar helpen en aanvullen waar nodig is? Tijdens de peak performance training worden de voordelen van teamwerk helder. Peak performance is een praktische training waarbij de teamleden veel zelf doen en ervaren. Onder begeleiding van een professioneel trainer bereiken de deelnemers met elkaar de top!

De peak performance training kan geboekt worden vanaf de duur van een dagdeel (4 uur). Daarnaast is de training beschikbaar als maatwerk training. Mocht u hierin interesse hebben dan kunt u met ons contact opnemen voor meer informatie.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Peak Performance
Average rating:  
 0 reviews
De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Vandaag nog een adviesgesprek en een offerte?
Doe geheel kosteloos en vrijblijvend een aanvraag:


  Hoe lang wilt u dat de training duurt?

  Hoeveel personen volgen de training?

  Plaats waar u de training wilt?

  Datum waarop u de training wilt?

  Contactpersoon

  Bedrijfsnaam

  Telefoonnummer

  Please leave this field empty.

  E-mail

  Opmerkingen  Deel deze training:

  Op Linkedin: x werd dit gedeeld

  Facebook:
  x werd dit gedeeld

  en op Twitter: x werd dit gedeeld

  Email deze training:
  Deze training is geplaatst op: