Rotterdam Teambuilding

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Rotterdam, de stad voor uw teambuilding training!

In een bruisende stad als Rotterdam wordt er binnen bedrijven veel gewerkt in teams. Deze teams in Rotterdam kunnen zo nu en dan zeker wel een training gebruiken om de focus te leggen op teambuilding en zo de samenwerking en communicatie te verbeteren. Een teambuilding training in Rotterdam is zeker geen overbodige luxe en helpt de groep om het beste uit zichzelf te halen. Wilt u ook met uw team een teambuilding training in Rotterdam volgen? Vraag hier een kosteloos en vrijblijvend adviesgesprek aan!

Rotterdam teambuilding

Rotterdam een wereldstad

Rotterdam is een bruisende stad, dat klopt al helemaal professioneel gezien. Wat betreft het internationale bedrijfsleven is Rotterdam misschien wel een van de belangrijkste steden van Europa. Hier zijn talloze bedrijven gevestigd, waarbinnen een gigantische batterij werknemers en teams van werknemers verantwoordelijk is voor het reilen en zeilen van het bedrijf. Ook in Rotterdam heerst de prestatiedruk die overal in het bedrijfsleven wordt gevoeld. Er wordt van werknemers en de teams waarbinnen ze actief zijn verwacht dat ze constant bezig zijn het onderste uit de kan te halen. Dit gebeurt echter niet vanzelf. Technische of beroepsspecifieke vaardigheden zijn tijdens een opleiding aangeleerd en veelvuldig beoefend, maar op ieder professioneel gebied komt er nog een activiteit kijken die lang niet iedereen even goed onder de knie heeft: Werken in een team.

Dit is ook lastig voor te bereiden. Binnen een team kun je met allerlei verschillende typen mensen te maken krijgen, die een andere aanpak nodig hebben. Ook moet je met dit team verschillende situaties op een andere manier benaderen. Het is het beste als dit niet alleen op een effici├źnte manier kan gebeuren, maar ook op een prettige manier. Om teambuilding te bevorderen zijn er een groot aantal trainingen die bij het proces van teambuilding te helpen.

Rotterdam Teambuilding: Communicatietraining

Communicatietraining is gericht op samenwerking en interactie. Tijdens deze trainingen leren mensen in groepsverband hoe goede communicatie tot stand komt. Binnen een communicatietraining gaat een team op zoek naar de manier van communiceren die bij hen past. Hoe wordt een meningsverschil het beste opgelost? Op welke manier wordt er binnen een overleg met elkaar omgegaan? Communicatietraining laat teamleden kennismaken met elkaars gedragsvoorkeuren en zal er op die manier voor zorgen dat interactie tijdens en na de training soepel zal verlopen. Er zijn ook andere trainingen die teambuilding kunnen bevorderen.

Rotterdam Teambuilding: Presentatietraining

Naast communicatietrainingen is het ook mogelijk om een presentatietraining te volgen. Waar communicatietraining draait om interactie en samenwerking, draaien trainingen als een presentatietraining meer om het individu binnen de groep. Hoe kan een werknemer zichzelf het beste opstellen tijdens een presentatie? Hoe kunnen standpunten of informatie duidelijk worden overgebracht? Op welke manier kunnen argumenten het beste worden gebracht binnen een overleg? Een presentatietraining is er naast het aanleren van deze vaardigheden ook om mensen de gelegenheid te bieden om met de nieuwe kennis te oefenen. De trainingen zullen ervoor zorgen dat de leden van het team zich meer zelfverzekerd zullen voelen, en dat ze steviger in hun schoenen staan. Presentatietraining en communicatietraining geven mensen ook vaardigheden en idee├źn mee die niet alleen in de professionele sfeer bruikbaar zijn, maar kunnen ook in het priv├ęleven uitstekend van pas komen.

Rotterdam Teambuilding: Hoe dragen deze trainingen bij aan teambuilding?

Trainingen als communicatietraining en presentatietraining geven teamleden de kans om elkaar te leren kennen buiten de werksfeer om. Zo komen persoonlijke voorkeuren en vaardigheden aan het ligt waardoor ieder groepslid beter van zijn of haar collega weet hoe ze op elkaar kunnen rekenen, en welke methoden het meest positieve effect hebben. De presentatietraining kan ervoor zorgen dat zowel binnen als buiten het team een meer professionele en aangename sfeer heerst, met positieve resultaten. Ook de communicatietraining zorgt ervoor dat er geen spanningen ontstaat en het team effici├źnter met elkaar en dus ook met tijd om kan gaan. Trainingen zoals deze zullen hun effect snel laten zien door de prestaties van het team.

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Vandaag nog een adviesgesprek en een offerte?
Doe geheel kosteloos en vrijblijvend een aanvraag:


  Hoe lang wilt u dat de training duurt?

  Hoeveel personen volgen de training?

  Plaats waar u de training wilt?

  Datum waarop u de training wilt?

  Contactpersoon

  Bedrijfsnaam

  Telefoonnummer

  Please leave this field empty.

  E-mail

  Opmerkingen  Deel deze training:

  Op Linkedin: x werd dit gedeeld

  Facebook:
  x werd dit gedeeld

  en op Twitter: x werd dit gedeeld

  Email deze training:
  Deze training is geplaatst op: