Dagje uit

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Een dagje uit met uw hele team!

Het belang van een dagje uit met het bedrijf wordt vaak onderschat. Een dagje uit heeft namelijk verschillende belangrijke aspecten. Het brengt medewerkers dichter bij elkaar, geeft ze een ontspanning en biedt bovendien de mogelijkheid om de kennis van uw medewerkers te verrijken. Onze trainingen geven uw team het leuke en leerzame dagje uit. Bekijk ons aanbod van verschillende trainingen en vraag een vrijblijvende offerte aan!

dagje uit

Dagje uit voor uw medewerkers

Bent u blij met uw medewerkers en uw inzet? Laat dit aan ze merken door een dagje uit voor ze te boeken. Wij bieden vele mogelijkheden aan bedrijfsuitjes voor veel verschillende doelgroepen. U kunt kiezen voor een recreatieve activiteit, bijvoorbeeld een kookworkshop of een circus cursus. Daarnaast bieden wij ook leerzame trainingen aan die zeer geschikt zijn als dagje uit. Bij alle trainingen die wij aanbieden staat het teambuilding aspect voorop. Bij een leerzame cursus kunt u kiezen in welke richting u vindt dat uw personeel meer aansturing nodig heeft. Wij zorgen dan dat we de talenten van uw medewerkers verder ontwikkelen. De docent heeft een ervaren lesprogramma en zorgt voor een interactieve les waarbij de nadruk op de groepsdynamiek, maar ook op het individu ligt.

Teambuilding activiteit als dagje uit

Door uw medewerkers samen op een dagje uit te sturen hebben zij de mogelijkheid om elkaar beter te leren kennen buiten het werk om. Welke activiteit u ook kiest, wij zullen er voor zorgen dat uw medewerkers nader tot elkaar komen. Alle workshops en trainingen die wij aanbieden, vereisen veel samenwerking van de deelnemers. Uw personeel zal er ongetwijfeld van genieten dat zij een ontspannende dag met elkaar kunnen doorbrengen buiten het werk om. Wij bieden de trainingen in verschillende steden aan en dit biedt de mogelijkheid om het dagje uit te combineren met andere attracties die verschillende steden te bieden hebben. Bezoek de Euromast in Rotterdam na de bedrijfstraining, ga shoppen in de Kalverstraat in Amsterdam of breng een bezoekje aan de Dom in Utrecht. Ook in het noorden hebben wij verschillende mogelijkheden voor bedrijfstrainingen. De bruisende stad Groningen heeft een grote keus aan eetgelegenheden om uw dagje uit gezellig af te sluiten.

Dagje uit hoeft niet veel te kosten

Een dagje uit hoeft niet veel te kosten. Wij bieden activiteiten voor elk budget. Kwaliteit staat bij ons voorop, ook als u een goedkoop uitje boekt zullen wij zorgen dat uw team aan een hoogstaande training deelneemt. Al onze docenten zijn ervaren in de cursussen waarin zij les geven en weten goed hoe zij een bedrijfstraining moeten begeleiden. Het teambuilding aspect komt in elke training terug. We hebben al vele positieve reacties ontvangen van bedrijven die u voor gingen. U moet de uitgave aan een teamuitje zien als een investering in uw medewerkers. Per slot van rekening krijgt u geschoolde medewerkers terug, die zich een hele dag in een bepaald onderwerp verdiept hebben. Daarnaast zal de sfeer op het kantoor beter zijn omdat uw medewerkers elkaar beter hebben leren kennen en weten wat zij aan elkaar hebben. Uw medewerkers zijn dus niet de enige die blij zijn met het uitje: u plukt er zelf ook de vruchten van! Vraag vandaag nog een offerte aan voor een bedrijfstraining voor uw team.

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Vandaag nog een adviesgesprek en een offerte?
Doe geheel kosteloos en vrijblijvend een aanvraag:


  Hoe lang wilt u dat de training duurt?

  Hoeveel personen volgen de training?

  Plaats waar u de training wilt?

  Datum waarop u de training wilt?

  Contactpersoon

  Bedrijfsnaam

  Telefoonnummer

  Please leave this field empty.

  E-mail

  Opmerkingen  Deel deze training:

  Op Linkedin: x werd dit gedeeld

  Facebook:
  x werd dit gedeeld

  en op Twitter: x werd dit gedeeld

  Email deze training:
  Deze training is geplaatst op: