Trainingen en Opleidingen

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

De beste trainingen en opleidingen voor uw team!

Bij Train je Team vindt u verschillende trainingen en opleidingen die gericht zijn op teambuilding. De trainingen helpen de samenwerking en communicatie binnen de groep te verbeteren. Bent u op zoek naar leuke en leerzame teambuilding voor uw bedrijf? Bekijk het aanbod van trainingen en opleidingen en vraag een vrijblijvende offerte aan!

trainingen en opleidingen

Trainingen en opleidingen-voetbal

Bijna elk klein jongetje zit wel op voetbal. Het begint altijd als een onschuldige hobby die wordt gedaan. Je krijgt trainingen voetbal om je vaardigheden te ontwikkelen en vervolgens laat je die buiten de trainingen zien aan je vriendjes. Zo heb je vaak gevoetbald als jongetje vroeger tijdens de trainingen maar ook gewoon op het veld met vriendjes. Wanneer je wat ouder word beginnen sommige wat serieuzer te voetballen. Ze worden ouder, verstandiger en sterker. Het gaat er ook ruiger aan toe op het veld. Er komen overtredingen en knokpartijen maar er worden ook kaarten uitgedeeld als er een straf word begaan. Voor sommige is het zelfs weg gelegd om van voetbal een serieus onderwerp te maken. Maar voor bepaalde jongens is het zelfs mogelijk om trainingen en opleidingen te combineren. Deze spelers zijn meestal goed in het beoefen van deze sport en gaan ook meestal als semi-pro of prof speler spelen. Wanneer iemand trainingen en opleidingen gaat combineren kan dat bij verschillende scholen. Zo heb je bijvoorbeeld het Johan Cruijff college. Hier kun je als goede sporter je eigen sport blijven beoefenen en tegelijkertijd een opleiding doen. Als je dus als voetballer dus trainingen en opleidingen samen doet ben je veel bezig met je sport. Op school leer je hoe je het beste verschillende trainingen voetbal kan geven. Zodat je ieder aspect dat belangrijk is voor het geven van trainingen leert toepassen. Maar de meeste die naast hun trainingen een opleiding gaan volgen, oftewel trainingen en opleidingen van dezelfde sport, beginnen niet met het idee dat ze prof voetballer kunnen worden. Daarom tonen ze in het begin eigenlijk niet genoeg inzet. Ze zijn niet genoeg gemotiveerd om veel hen best te doen en daarom begint zo’n opleiding moeizaam. Maar wanneer ze verder hun trainingen en opleidingen volgen krijgen ze meestal van hun leraren te horen dat ze het wel kunnen. Ze beschikken de talent en zijn goed genoeg om prof te worden. Het enige wat nog ontbreekt is het geloof in het kunnen. Zodra ze verder in het jaar zijn en ook met trainingen voetbal voorbereiding beginnen ze het een beetje te begrijpen. Ze leren steeds meer over de sport, niet alleen de trainingen maar ook wat er voor en na gebeurt en wat voetbal zelf precies betekend. Ook de geschiedenis en medische kant worden hun geleerd. Zelf beginnen ze steeds meer te geloven dat ze het kunnen.

Trainingen en opleidingen-progressie

Door het ontstaan van meer geloof stijgt hun inzet. Ze doen meer hun best en dit resulteert tot betere resultaten voor school maar ook voor sport. Zelf beginnen ze te zien dat het beter gaat, ze zien progressie. Omdat ze die progressie zelf ook merken en ook in het team zullen ze vervolgens nog beter hun best doen omdat het een goed gevoel voor henzelf geeft. Waar ze in het begin helemaal geen zin in hadden waren de energizers trainingen. Deze trainingen bedoelt om jezelf lichamelijk sterk te maken en ook conditioneel vergde veel discipline. Je moest doorzetten, volhouden, elkaar helpen, elkaar ondersteunen maar vooral ook begrijpen waarom je dit allemaal doet. Wanneer je dus op het veld staat te voetballen en je hebt weinig conditie of bent niet sterk genoeg zal je minder goed opletten en niet het maximale er uithalen. Door de aspecten conditie, kracht, behendigheid, bal controle enz. goed te beheersen kun je je volledig richten op het worden van een team. Je leert elkaar goed en leert ook wie wat wel kan en wie wat niet kan. Door het worden van een team zal je beter presteren en ook beter resultaat halen. Zo zullen trainingen en opleidingen er voor zorgen dat er een beter teamverband ontstaand. Er zullen betere spelers zijn die de wat mindere van de groep omhoog zullen trekken. Uiteindelijk zal er een groep ontstaan die het beste er uit haalt. Iedereen doet hun bijdrage waardoor op alle aspecten het maximale zal worden gehaald. Dus het combineren van de trainingen waar spelers bijvoorbeeld voetballen als een leuk team zullen spelers, die ook een opleiding volgen die erg met hun sport heeft te maken, er voor zorgen dat er nog een beter teamverband ontstaat en ook betere resultaten. Eerst werd gedacht dat het maximale al behaald was maar door een goede combinatie blijkt dat het uiteindelijk nog altijd beter kan.

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Vandaag nog een adviesgesprek en een offerte?
Doe geheel kosteloos en vrijblijvend een aanvraag:


  Hoe lang wilt u dat de training duurt?

  Hoeveel personen volgen de training?

  Plaats waar u de training wilt?

  Datum waarop u de training wilt?

  Contactpersoon

  Bedrijfsnaam

  Telefoonnummer

  Please leave this field empty.

  E-mail

  Opmerkingen  Deel deze training:

  Op Linkedin: x werd dit gedeeld

  Facebook:
  x werd dit gedeeld

  en op Twitter: x werd dit gedeeld

  Email deze training:
  Deze training is geplaatst op: