Bedrijfsuitje met overnachting

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Een ideaal bedrijfsuitje met overnachting voor uw hele team!

Tijdens bedrijfsuitjes leren de teamleden elkaar nog wat beter kennen in een informele sfeer. Een teambuilding training op locatie maakt de groep hechter en meer begripvol naar elkaar toe. Een overnachting in een luxe hotel brengt het uitje tot een hoogtepunt. Wilt u het team de ontspanning geven die ze hebben verdiend? Bekijk dan hier een bedrijfsuitje met overnachting!

bedrijfsuitje met overnachting

Teambuilding

Teambuilding bij een bedrijf is er opgericht om te zorgen dat er goed met collega’s wordt omgegaan en dat iedereen goed met elkaar kan samenwerken. Er kan dus gezegd worden dat teambuilding er vaak opgericht is om een hechtteam te creëren. Het creëren van een hecht team kan echter op verschillende manieren. Dit zou kunnen door middel van een personeelsuitje, maar het kan ook door het samen volgen van trainingen. Trainingen als vorm teambuilding kunnen zorgen voor een hechter teamverband doordat trainingen samen met collega’s worden gevolgd. Het gaat er in ieder geval om dat er tijdens de teambuilding activiteiten een goede band ontstaat tussen de medewerkers. Deze goede band moet er voor zorgen dat medewerkers beter met elkaar gaan samenwerken. Wanneer er een betere samenwerking is tussen de collega’s zal dit zorgen voor betere prestaties, een hogere productiviteit. Voor een bedrijf zijn dit natuurlijke gunstige gevolgen van teambuilding, daarom vinden veel bedrijven het ook belangrijk om aandacht aan teambuilding te besteden. Er is veel keus op gebied van teambuilding, bedrijven kiezen dus een vorm van teambuilding die het beste bij hun past. In het algemeen kan er onderscheid gemaakt worden tussen recreatieve vormen van teambuilding en teambuilding waar direct gefocust wordt de ontwikkeling van capaciteiten van de werknemers.

Personeelsuitje als teambuilding

Een personeelsuitje als teambuilding is een voorbeeld van een van de meer recreatieve vormen van teambuilding. Een personeelsuitje als teambuilding is nog steeds een brede vorm van teambuilding omdat er veel mogelijkheden zijn. Het is mogelijk om als bedrijf alle collega’s mee te nemen voor een dagje een stad bezoeken of voor sportieve activiteit. Daarnaast hoeft een personeelsuitje als teambuilding ook niet per se georganiseerd te zijn vanuit het de leiding van een bedrijf. Een personeelsuitje kan ook worden georganiseerd door de medewerkers zelf. Een personeelsuitje als teambuilding georganiseerd door de medewerkers kan bijvoorbeeld een etentje in restaurant zijn. Een andere vorm naast eens personeelsuitje als teambuilding is bijvoorbeeld een bedrijfsuitje met overnachting voor het personeel.

Waarom een bedrijfsuitje met overnachting?

Een bedrijfsuitje met overnachting is een goede vorm van teambuilding omdat je medewerkers op een andere manier leert kennen. Wanneer er een bedrijfsuitje met overnachting is kom je sneller meer over elkaar te weten, omdat je tijdens een dergelijk uitje veel met elkaar optrekt. Voor een bedrijfsuitje met overnachting zijn er ook veel mogelijkheden in Nederland. Het is bijvoorbeeld mogelijk om in een hotel te slapen, maar het is ook mogelijk om een grote woning af te huren en daar te slapen. Bij een bedrijfsuitje met overnachting in een groot huis leef je als het waren als een familie en is het daarom nodig je ook aan elkaar aan te passen. Hierdoor kom je veel met elkaar in aanraking en heb je erg veel contact met elkaar. Je leert elkaar dus beter kennen, dit kan van pas komen wanneer je weer met elkaar werkt. Naast bedrijfsuitje met overnachting en een gewoon personeelsuitje zijn er uiteraard nog vele andere vormen waarop een hechter teamverband gecreëerd kan worden.

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Vandaag nog een adviesgesprek en een offerte?
Doe geheel kosteloos en vrijblijvend een aanvraag:


  Hoe lang wilt u dat de training duurt?

  Hoeveel personen volgen de training?

  Plaats waar u de training wilt?

  Datum waarop u de training wilt?

  Contactpersoon

  Bedrijfsnaam

  Telefoonnummer

  Please leave this field empty.

  E-mail

  Opmerkingen  Deel deze training:

  Op Linkedin: x werd dit gedeeld

  Facebook:
  x werd dit gedeeld

  en op Twitter: x werd dit gedeeld

  Email deze training:
  Deze training is geplaatst op: