Teambuilding Training

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

De beste teambuilding training voor uw bedrijf!

Bent u op zoek naar een leuke, leerzame en betaalbare teambuilding training? Bekijk dan het aanbod van trainingen, want er zal vast een teambuilding bij zitten die aansluit op de wensen van uw team. Doe gerust een aanvraag voor een teambuilding training waarin u interesse heeft. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om u een vrijblijvende offerte te sturen!

teambuilding training

Wat is een teambuilding training?

Een teambuilding training is een vorm van teambuilding waar niet (alleen) aan recreatief teambuilding wordt gedaan, maar gefocust op het ontwikkelen verbeteren van bepaalde capaciteiten. Een teambuilding training kan bijvoorbeeld gefocust zijn op het verbeteren van communicatie. Er is dan een teambuilding training in de vorm van een communicatietraining. Doordat trainingen worden bijgewoond door groepen medewerkers van een bedrijf en niet door individueel medewerkers leert men collega’s ook beter kennen. De sterke en zwakke punten van een collega komen aan het licht tijdens een communicatietraining. Deze kennis over iemand zijn capaciteiten kan weer gebruikt worden tijdens het dagelijkse werk. Naast de kennis van iemand zijn capaciteiten zie je medewerkers ook eens op een andere manier in een training. Een teambuilding training kan op het kantoor van een bedrijf plaats vinden, maar ook bij het bedrijf dat gespecialiseerd is in het geven van een teambuilding training. De keuze die hiervoor gemaakt wordt kan beïnvloed worden door de vorm van training die er gegeven wordt.

Welke verschillende vormen van teambuilding training zijn er?

Zoals aangegeven zijn er verschillende vormen van teambuilding training. Zo is het mogelijk om een communicatietraining of presentatietraining te volgen. Daarnaast zijn er echter vele andere vormen mogelijk. Een leiderschapstraining, managementtraining, telefoontraining, etc. zijn namelijk allemaal vormen van teambuilding. Ook is het mogelijk om een bedrijfsuitje te organiseren waar trainingen de gehele dag centraal staan. In een bedrijfsuitje wat op deze manier georganiseerd is kan er bijvoorbeeld in de ochtend een communicatietraining worden gehouden en in de middag een presentatietraining. Het is bij een bedrijfsuitje waarin trainingen centraal staan wel belangrijk dat deze gegeven wordt in een omgeving waar mensen zich goed kunnen concentreren.
Naast een bedrijfsuitje waarin trainingen de gehele dag centraal staan is het ook mogelijk om deze
Vormen van teambuilding te combineren met meer recreatieve vormen van teambuilding. Zo is het mogelijk om bijvoorbeeld om een bedrijfsuitje te organiseren waar de helft van de dag een training wordt gegeven en de andere helft bijvoorbeeld een sportieve activiteit wordt ondernomen. De keuze van hoe een bedrijfsuitje georganiseerd wordt is afhankelijk van de focus van een bedrijf.

Waarom een communicatietraining en een presentatietraining?

Een communicatietraining en een presentatietraining zijn beide belangrijke trainingen voor medewerkers in een bedrijf. Een goede communicatietraining zorgt ervoor dat medewerkers op een betere manier gaan communiceren. Dit zal zorgen voor meer duidelijkheid op de werkvloer, wat weer een positief effect heeft op de productiviteit en prestaties van een bedrijf. Een presentatie training is van belang omdat het belangrijk is hoe personeel een presentatie geeft. Een presentatie training omvat meer dan alleen het geven van een goede presentatie. Bij een presentatietraining gaat het ook om het presenteren en verkopen van jezelf. Het geven van een goede presentatie is op zich is belangrijk om verschillende redenen. Het is bijvoorbeeld belangrijk om medewerkers te informeren over een bepaalde wijziging binnen een bedrijf, het is dan belangrijk dat dit goed overkomt. Een andere reden is dat een goede presentatie belangrijk kan zijn bij het verkopen van een product, het kan een potentiele klant overtuigen. Om te leren om goed te communiceren en presenteren kan het mooi zijn om dit soort trainingen te volgen als bedrijfsuitje.

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Vandaag nog een adviesgesprek en een offerte?
Doe geheel kosteloos en vrijblijvend een aanvraag:


  Hoe lang wilt u dat de training duurt?

  Hoeveel personen volgen de training?

  Plaats waar u de training wilt?

  Datum waarop u de training wilt?

  Contactpersoon

  Bedrijfsnaam

  Telefoonnummer

  Please leave this field empty.

  E-mail

  Opmerkingen  Deel deze training:

  Op Linkedin: x werd dit gedeeld

  Facebook:
  x werd dit gedeeld

  en op Twitter: x werd dit gedeeld

  Email deze training:
  Deze training is geplaatst op: