Bouw de fundering voor je team

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Deze training is toepasbaar voor alle teams die voelen dat ze vastzitten of – anders verwoord – teams die merken dat ze erg hun best doen maar nauwelijks vooruit komen. De focus ligt op opruimen van knelpunten.

Teambuilding gaat veelal over vertrouwen. Waarom? Omdat het onderlinge vertrouwen de fundering is onder je team-gebouw. Helaas missen veel van die trainingen scherpte en échte openheid. De opgebouwde frustraties worden hooguit aan de oppervlakte aangeraakt. Als gevolg daarvan blijft er een onzichtbare rem op je team staan. En als je dan gas wilt geven, loopt die rem heet en gaat het stinken. Ik noem het gasgeven met de handrem erop. En iedereen weet dat dat niet werkt. Om die handrem eraf te halen is er maar één optie: de harde confrontatie aangaan met de onderhuidse problemen.

balen

Ervaar je ook zo’n onzichtbare rem in je team? Onuitgesproken conflicten – hoe klein ze van buitenaf ook lijken – kunnen je volledige rendement om zeep helpen. Onbegrip voor keuzes maken dat mensen niet Ă©cht aanhaken. Onzekerheid over je plek in het team of over de toekomst lokken risicomijdend gedrag en eilandencultuur uit. En ga zo maar door.

eilandencultuur

Wil je die rem eraf halen? Dan wordt het tijd om de dagelijkse strijd om resultaten even los te laten en er met je team tussenuit te gaan. Wil je met mij bouwen aan de fundering van je team? Dan moet ik je waarschuwen! Ik laat namelijk niets onbesproken. Geen heilige huisjes. Geen verborgen agenda’s. Niet de kool en de geit sparen. En ook niet de leider sparen…. In plaats daarvan gaan we met zijn allen door de shit. Want pas als je daar doorheen bent, kun je echt verder. Want zonder deze opruimactie gaat veel – heel veel – energie nodeloos verloren.

zwaar overleg

Wat levert het traject op?
Na deze teambuilding heb je lucht, ruimte, vrijheid en voel je (eindelijk) weer de energie stromen! Je voelt dat met de stroom mee zwemmen maar een fractie van de energie kost van er tegenin zwemmen! De mensen acteren (weer) als team en gaan voor elkaar! Na dit traject had je gewild dat je deze opruimactie veel eerder had ingezet!

helpen

Hoe ziet het traject er uit?
Het bouwen aan de fundering gaat niet over één nacht ijs. Deze teambuilding ook niet. Ik start met een intake met de leider van het team en vervolgens individuele intakes. Daarna gaan we aan de bak:  twee dagen op een outdoor locatie. Dat kan aaneengesloten of met korte tussenpoze. Kan je team er overdag geen hele dag tussenuit? Dan kan het op een middag / avond of zelfs in een weekend.

Na die twee dagen komen we gedurende vier maanden eens per maand een dagdeel bij elkaar. Daarin gaan we steeds weer de diepte in en zoeken de confrontatie met de knelpunten: hard op de inhoud, zacht op de relatie.

Als laatste wordt het traject geëvalueerd met de leider. Deze bespreekt de evaluatie met zijn / haar team.

De investering in dit traject is:

 • € 250 per persoon voor de intake van anderhalf uur
 • € 1400 per dag op de outdoorlocatie (uitgaande van een doordeweekse dag), exclusief kosten voor de locatie
 • € 750 per dagdeel
 • € 450 voor de eindevaluatie

Rekenvoorbeeld
Voor een team van vijf man inclusief leider is de investering: 5*250 + 2*1400+ 4*750 + 450 = € 7.500.
Hier komen enkel de reiskosten van de trainer en de kosten voor locatie en consumpties nog bij.

Mag ik je helpen om de basis van je team te leggen? Ik zie ernaar uit!

Marc

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Bouw de fundering voor je team
Average rating:  
 0 reviews
De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Vandaag nog een adviesgesprek en een offerte?
Doe geheel kosteloos en vrijblijvend een aanvraag:


  Hoe lang wilt u dat de training duurt?

  Hoeveel personen volgen de training?

  Plaats waar u de training wilt?

  Datum waarop u de training wilt?

  Contactpersoon

  Bedrijfsnaam

  Telefoonnummer

  Please leave this field empty.

  E-mail

  Opmerkingen  Deel deze training:

  Op Linkedin: x werd dit gedeeld

  Facebook:
  x werd dit gedeeld

  en op Twitter: x werd dit gedeeld

  Email deze training:
  Deze training is geplaatst op: