Communicatietraining voor jouw Team!

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Creëer een goede samenwerking op de werkvloer door de communicatietraining

Tijdens de communicatietraining leert het team welke manier van communicatie voor hen het beste is om samen te werken. De communicatietraining is gebaseerd op de theorie van Insights Discovery®. Een krachtig systeem dat uitgaat van psychologische voorkeuren.

Het systeem, dat is gebaseerd op het baanbrekende werk van Carl Jung, gebruikt een unieke kleurentaal om zelfinzicht, effectieve interacties tussen mensen en organisatieontwikkeling te bevorderen.

De communicatietraining geeft op een snelle, betrouwbare en respectvolle wijze inzicht in psychologische voorkeuren en daarmee samenhangende interacties. Communicatie is essentieel en niet altijd even eenvoudig. Er zijn veel manieren om binnen een team de onderlinge communicatie en samenwerking te verbeteren en het begrip voor elkaar te vergroten. Echter, nog nooit was het zo leuk, dynamisch en makkelijk om het team een blijvend inzicht te geven in zijn kwaliteiten.
De communicatietraining ondersteunt de groei van teams. Tijdens de interactieve training ontwikkelen de deelnemers hun eigen talenten en leren zij deze over te brengen op de anderen. Met elkaar ontdekken de deelnemers welke manier van communiceren het beste binnen het team past. De open en eerlijke sfeer biedt de deelnemers de ruimte om met input te komen en op elkaar te reageren. Een vergroting van het onderling vertrouwen maakt dat ieder groepslid op de werkvloer makkelijker op collega’s afstapt voor hulp of andere vragen en dat deze ondersteuning ook makkelijker wordt aangeboden.

Tijdens de communicatietraining gaat het team aan de slag met een groot speelzeil waarop iedereen een positie kiest. Kaartspellen worden met veel humor en aandacht voor elkaar gespeeld. In een aantal uren leer je snel over je eigen gedragsvoorkeuren, die van de teamleden en hoe je samen tot een mooi geheel kunt komen. Interactie staat centraal en natuurlijk… teambuilding.

Het team leert van elkaar wat ieders persoonlijke gedragsvoorkeuren zijn. Hierdoor leert het team elkaar beter te begrijpen. Tijdens de communicatietraining zal het kleurenpalet van het team duidelijk worden en gaat iedereen met een vernieuwd inzicht over de mogelijkheden van het team de deur uit. Door de communicatietraining verbetert de onderlinge communicatie en hierdoor ook het communiceren van de boodschap van het bedrijf naar buiten toe.

De training kan geboekt worden vanaf de duur van een dagdeel (4 uur).

Reacties op de Communicatietraining

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Communicatietraining
Average rating:  
 17 reviews
byKarin Metz onCommunicatietraining

IJsselkids heeft de studiedag als bijzonder leerzaam ervaren en het heeft de medewerkers weer goed naar zichzelf laten kijken. Zo heeft een ieder voor zichzelf weer een leerdoel voor ogen. Bedankt voor deze inspirerende dag.

byRoeland van Pinxteren onCommunicatietraining

Een leuke training! Zeker voor maar een dagdeel was de impact groter en leuker dan verwacht.

byBerber Klomp onCommunicatietraining

Wij hebben de training ook als leuk en nuttig ervaren! Eunice was een prettige trainer die niet beroerd was om flink door te vragen. Voor sommigen best even wennen, maar erg waardevol!

byYvonne van Kesteren onCommunicatietraining

Leuk om inzicht te krijgen in elkaar en je collega's. Ook het speeddaten was erg leerzaam. Hoe kun je handig communiceren en hoe is het niet zo handig? Iedereen heeft er veel van geleerd.

byMiriam Huynen onCommunicatietraining

“Wij zijn enthousiast over de aanpak van de teamtraining. Lekker actief, inzichtgevend en enthousiast en met oog voor alle deelnemers. De methodiek Insights Discovery heeft ons een kijkje gegeven wat achter het gedrag van ons zit. Dit is helpend bij het geven van goede en respectvolle feedback. Bij iedereen anders!”

byJannie Meijer-Martens onCommunicatietraining

“Met veel enthousiasme heeft een groep weekend- avond- nachthoofden meegedaan aan een teambuilding.

De methode die werd gebruikt sloot goed aan bij de behoefte.

Fijne trainer en groot enthousiasme.

Het was een leerzame dag!”

byNathalie Oldenburger onCommunicatietraining

“Wij zijn heel erg tevreden over de inhoud van de trainingen en de begeleiding. De werkwijze van de trainer is prettig en hij gaat zeer kundig te werk. Hij brengt alles duidelijk zodat de training helder is voor het team. De inzichten die teamleden verkrijgen, zorgen voor een duidelijke meerwaarde in de professionele schoolcultuur.”

byWil Markesteijn onCommunicatietraining

“Leuke en prettige dag geweest. Ruim voldoende informatie gekregen over het kijken naar teams en de samenstelling van de teams.

Goede sfeer. Wijze van trainen was prima.”

byStefan Janssen onCommunicatietraining

“Wij zijn zeer tevreden, de training is binnen het team met veel enthousiasme ontvangen. De training bestond uit een stuk theorie en had vooral een praktische benadering die toepasbaar is in het dagelijks werken. De trainer stond er ontspannen in heeft het team op scherp gezet. Met deze training is de basis gelegd.”

by-Team Sony/ATV Music Publishing onCommunicatietraining

“We hebben de training allemaal als positief ervaren. De trainer stelde goede (individuele) vragen en de gebruikte trainings methode gaf ons inzicht in onszelf en elkaar. Het was interessant om te horen hoe collega’s zichzelf en elkaar zien. Opvallend was dat ons hele team erg open was. Hierdoor ontstond er ruimte voor discussies, maar hebben we ook veel met elkaar gelachen. Aan het einde van de dag konden we samen concluderen dat we een goed uitgebalanceerd team zijn!”

Page 1 of 2:
«
 
 
1
2
 
»
 
De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Vandaag nog een adviesgesprek en een offerte?
Doe geheel kosteloos en vrijblijvend een aanvraag:


  Hoe lang wilt u dat de training duurt?

  Hoeveel personen volgen de training?

  Plaats waar u de training wilt?

  Datum waarop u de training wilt?

  Contactpersoon

  Bedrijfsnaam

  Telefoonnummer

  Please leave this field empty.

  E-mail

  Opmerkingen  Deel deze training:

  Op Linkedin: x werd dit gedeeld

  Facebook:
  x werd dit gedeeld

  en op Twitter: x werd dit gedeeld

  Email deze training:
  Deze training is geplaatst op: