Cursus Duiken

cursus duiken
De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Al vanaf 79 euro per persoon!

Communiceren onderwater met de cursus duiken!

Tijdens de cursus duiken ontdekt het team hoe het is om te communiceren en te samenwerken onderwater. De cursus duiken is een compleet vernieuwende en onvergetelijke teambuilding: het team duikt letterlijk samen het diepe in! Op een spannende en lachwekkende manier wordt voor het team duidelijk hoe (mis)verstanden in de non-verbale communicatie snel zijn gemaakt. De cursus duiken is een ideale teambuilding om met het hele team een onvergetelijke ervaring op te doen.

Met het oog op veiligheid en plezier oefent het team eerst de basisduikvaardigheden op het droge. Wanneer iedereen er klaar voor is nemen de ervaren duikleraren het team mee het zwembad in. Alle theorie en oefeningen worden helder uitgelegd zodat de cursus duiken laagdrempelig blijft. Te allen tijde is er ruimte voor vragen en opmerkingen vanuit de groep.

Het team gaat tijdes de cursus duiken aan de slag met de onderwerpen spanning, vertrouwen en veiligheid. In de onderwaterwereld voert het team opdrachten uit, wat heel spannend is als je niet met elkaar kan praten. Alle communicatieprocessen komen tijdens de cursus duiken onder een vergrootglas te liggen. Het team wordt zich zeer bewust van de werking van non-verbale communicatie. Zo zorgen onbegrijpelijke gebaren en onduidelijke afspraken voor misverstanden en hilariteit in de groep.

De training kan geboekt worden vanaf de duur van een dagdeel (4 uur).

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Vandaag nog een adviesgesprek en een offerte?
Doe geheel kosteloos en vrijblijvend een aanvraag:


  Hoe lang wilt u dat de training duurt?

  Hoeveel personen volgen de training?

  Plaats waar u de training wilt?

  Datum waarop u de training wilt?

  Contactpersoon

  Bedrijfsnaam

  Telefoonnummer

  Please leave this field empty.

  E-mail

  Opmerkingen  Deel deze training:

  Op Linkedin: x werd dit gedeeld

  Facebook:
  x werd dit gedeeld

  en op Twitter: x werd dit gedeeld

  Email deze training:
  Deze training is geplaatst op: