Coaching Training

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

De beste coaching en training voor uw team!

Heeft u het idee dat uw team toe is aan verbetering op het gebied van communicatie en samenwerking? Met een goede teambuilding training is het mogelijk om de teamleden weer met elkaar in contact te brengen. Wij bieden verschillende trainingen met de juiste coaching en training voor uw bedrijf. Vraag hier vrijblijvende een offerte aan!

coaching training

Teambuilding in het algemeen

Een goede teambuilding activiteit van een bedrijf zorgt ervoor dat het teamgevoel onder de medewerkers wordt versterkt. Er zijn vele verschillende teambuilding vormen mogelijk om het teamgevoel te versterken. Zo zijn er recreatieve vormen van teambuilding en vormen van teambuilding die gericht zijn op het leren of verbeteren van specifieke aspecten. Een recreatieve vorm van teambuilding kan bijvoorbeeld zijn door met een groep medewerkers te gaan sporten of een stad bezoeken. Naast deze vorm van teambuilding is er dus ook een vorm die meer gericht is op het ontwikkelen of verbeteren van specifieke capaciteiten. Deze manier van teambuilding wordt vaak gedaan door het volgen van trainingen en of cursussen. Er zijn verschillende vormen van trainingen mogelijk. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om management trainingen, presentatie trainingen, leiderschap trainingen en capaciteiten trainingen te volgen. Daarnaast is het bijvoorbeeld ook mogelijk om een coaching training te volgen, in een dergelijke training staat coaching centraal.

Coaching training als vorm van teambuilding

Een coaching training kan dus ook een vorm van teambuilding zijn. Een coaching training kan gevolgd worden door een groep medewerkers. Samen een training volgen versterkt natuurlijk ook het teamverband. Het teamverband wordt al helemaal versterkt wanneer er een coaching training wordt gevolgd. Bij een coaching training leert namelijk iedereen over het coachen van andere medewerkers. Wanneer er geoefend wordt op het coachen van mensen ervaar je hoe het is om op een goede, juiste en positieve manier te worden gecoacht. Dit heeft invloed op de werksfeer, wanneer de werksfeer wordt verbeterd zal ook teamverband versterkt worden. Bij een goede coaching training wordt er op verschillende elementen gefocust. Zo zijn er bij het coachen van mensen verschillende aspecten van belang. Zo is het bij het coachen belangrijk om goed te luisteren, open te staan voor mensen en je in te leveren in de mensen die je coacht. Wanneer je dit doet zullen de medewerkers je vertrouwen en kan jij hun ook vertrouwen geven. Daarnaast kan je de collega’s stimuleren en bij sturen waar nodig. Naast deze aspecten is ook nuttig om verschillende manieren van coachen met de medewerkers van een bedrijf door te nemen en te oefenen. Door te oefenen leer je beter coachen. Tijdens het oefenen blijkt ook dat communicatie een belangrijk aspect is van coaching. Daarom is een communicatietraining een onderdeel van een coaching training.

Communicatietraining als onderdeel van coaching training

Een onderdeel van coaching training is dus communicatietraining. Een communicatietraining als onderdeel van een coaching training is belangrijk, omdat het belangrijk is hoe een boodschap wordt overgebracht. Als iemand bijvoorbeeld niet goed functioneert is het belangrijk dat dit goed wordt gecommuniceerd. Als dit op een verkeerde manier gecommuniceerd wordt, kan dit voor zowel voor de werkgever als de werknemer negatief uitpakken. Het kan dan lastig zijn om een werknemer weer te motiveren om zijn werk te gaan doen. Daarnaast blijft het stimuleren en uitdagen van werknemers erg belangrijk binnen een communicatietraining.
Eigenlijk is communicatie belangrijk bij alle aspecten van coaching. Daarom is een communicatietraining een zeer belangrijk onderdeel bij een goede coaching training. Wanneer iemand een goede coach wil worden, moet deze ook goed kunnen communiceren. Beide aspecten kunnen goed als teambuilding activiteit worden ontwikkeld en of verbeterd.

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Vandaag nog een adviesgesprek en een offerte?
Doe geheel kosteloos en vrijblijvend een aanvraag:


  Hoe lang wilt u dat de training duurt?

  Hoeveel personen volgen de training?

  Plaats waar u de training wilt?

  Datum waarop u de training wilt?

  Contactpersoon

  Bedrijfsnaam

  Telefoonnummer

  Please leave this field empty.

  E-mail

  Opmerkingen  Deel deze training:

  Op Linkedin: x werd dit gedeeld

  Facebook:
  x werd dit gedeeld

  en op Twitter: x werd dit gedeeld

  Email deze training:
  Deze training is geplaatst op: