Communicatietraining Amsterdam

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

De beste communicatietraining in Amsterdam voor uw team!

Tijdens de communicatietraining in Amsterdam werkt het team onder leiding van een professioneel trainer aan een betere samenwerking en communicatie. Door de uitdagende oefeningen wordt het basisvertrouwen en de onderlinge band versterkt. Gun uw team een kwaliteitstraining en vraag een kosteloos adviesgesprek aan!

communicatietraining amsterdam

Teambuilding in Amsterdam

Amsterdam is bij uitstek een geschikte stad voor teambuilding. Bij teambuilding wordt er gewerkt aan een hechter teamverband en hier zijn in Amsterdam allerlei mogelijkheden voor. Amsterdam heeft een groot aantal mogelijkheden omdat het de hoofdstad van Nederland is. Amsterdam trekt naast Nederlanders ook veel buitenlandse toeristen aan. Dit houdt in dat bedrijven zich in Amsterdam vestigen en richten op de grote groepen bezoekers die ieder jaar naar Amsterdam komen. In Amsterdam kan er op verschillende manieren aan teambuilding worden gedaan. Zo is het mogelijk om als teambuilding, net als andere toeristen, de toeristische trekpleisters van de stad te bezoeken. Er kan bijvoorbeeld als teambuilding een wandeling door de Jordaan gemaakt worden of het Anne-Frank huis kan worden bezocht. Op deze manier van teambuilding leert men medewerkers en collega’s op een andere en informelere manier kennen. Het is echter ook mogelijk om op een andere manier aan teambuilding te doen. Zo is het in Amsterdam mogelijk om een training of cursus als teambuilding te doen. Bij deze manier van teambuilding wordt er naast een hechter teamverband ook gewerkt aan het ontwikkelen of verbeteren van specifieke capaciteiten. Er zijn verschillende trainingen en cursussen voor het ontwikkelen van specifieke capaciteiten in Amsterdam mogelijk. Zo zijn er bijvoorbeeld veel bedrijven die hun medewerkers een presentatietraining of communicatietraining in Amsterdam geven als teambuilding.

Communicatietraining in Amsterdam

Een communicatietraining in Amsterdam is geschikt omdat er in Amsterdam veel bedrijven zijn. Doordat er in Amsterdam veel bedrijven zijn is er ook behoefte aan een bedrijf dat gespecialiseerd is in het geven van een communicatietraining. Dit geeft aan dat er veel gespecialiseerde bedrijven actief zijn voor een communicatietraining in Amsterdam. Voor bedrijven is een communicatietraining in Amsterdam belangrijk, omdat bedrijven willen dat hun hun medewerkers goed kunnen communiceren.
Bij een communicatietraining in Amsterdam wordt aan verschillende communicatie aspecten aandacht geschonken. Naast basis communicatie thema’s zoals luisteren, samenvatten en doorvragen, zal er ook aandacht zijn voor meer specifieke communicatie aspecten. Een communicatietraining in Amsterdam is op zich zelf ook al een vorm van teambuilding, omdat een communicatietraining gedaan wordt met meerdere mensen. Door meerdere mensen deel te laten nemen aan de training is het gelijk mogelijk om met elkaar te oefenen, wat ook het teamverband versterkt. Een vorm van training die onderdeel kan zijn van communicatietraining is een presentatietraining.

Presentatietraining Amsterdam

Een presentatietraining in Amsterdam kan gevolgd worden als onderdeel van een communicatietraining, maar ook als een op zichzelf staande training. Een presentatietraining is er op gericht om de presentatie kwaliteiten van mensen te verbeteren. Hiervoor kan er tijdens een presentatietraining op verschillende aspecten nadruk worden gelegd. Een presentatietraining is ook een vorm van teambuilding, omdat er samen met collega’s gewerkt wordt aan het verbeteren van presentatie capaciteiten. Een presentatietraining in Amsterdam is geschikt omdat Amsterdam centraal gelegen is Nederland en daarom ook goed bereikbaar. Doordat Amsterdam een internationale stad is, kan een presentatietraining in Amsterdam ook gegeven worden door een internationale expert. In een internationale presentatietraining kan er onder andere worden geoefend op het presenteren in een andere taal. Met een presentatietraining in Amsterdam kan men dus vele kanten uit. Daarnaast zorgt een presentatietraining in Amsterdam ook nog eens voor een hechter teamverband.

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Vandaag nog een adviesgesprek en een offerte?
Doe geheel kosteloos en vrijblijvend een aanvraag:


  Hoe lang wilt u dat de training duurt?

  Hoeveel personen volgen de training?

  Plaats waar u de training wilt?

  Datum waarop u de training wilt?

  Contactpersoon

  Bedrijfsnaam

  Telefoonnummer

  Please leave this field empty.

  E-mail

  Opmerkingen  Deel deze training:

  Op Linkedin: x werd dit gedeeld

  Facebook:
  x werd dit gedeeld

  en op Twitter: x werd dit gedeeld

  Email deze training:
  Deze training is geplaatst op: