Teambuilding Wikipedia

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Teambuilding is een populair begrip op Wikipedia!

Wilt u meer weten over teambuilding en wat dit voor uw team kan betekenen? Lees er dan niet alleen over op teambuilding Wikipedia maar ervaar het zelf met uw team. Bekijk hier ons aanbod van verschillende trainingen en vraag een vrijblijvende offerte aan!

teambuidling wikipedia

Teambuilding wordt zowel in het bedrijfsleven als daarbuiten steeds vaker gebruikt. Teambuilding is bedoeld om de productiviteit van een team te verhogen en de sfeer binnen een groep te verbeteren. Steeds meer mensen zijn bekend met het succes van teambuilding, maar nog zeker nog niet iedereen weet wat het precies inhoudt. Een handige manier om op een snelle wijze meer te weten te komen over teambuilding is Wikipedia. Wikipedia geeft over de meest uiteenlopende onderwerpen heldere achtergrondinformatie en referenties naar andere bronnen. Zo kan het gaan over mindfulness, voetbal of Amsterdam. De snelle en gemakkelijke toegang tot Wikipedia zorgt ervoor dat iedereen zijn kennis direct paraat kan hebben.

Teambuilding wikipedia-definitie

Wikipedia biedt natuurlijk ook de nodige informatie over teambuilding en wat het precies inhoudt. Omdat teambuilding een Engels begrip is, kun je zowel bij de buitenlandse als de Nederlandse Wikipedia terecht voor meer informatie. Teambuilding gaat een groepsgevoel, over een aantal individuen die samen komen. Dit schrijft Wikipedia over teambuilding. Met andere woorden gaat teambuilding dus over de presentatie van de groep. Wanneer een groep niet goed functioneert, zien buitenstaanders dit ook. Niet echt een goed visitekaartje voor het bedrijf dus. Het gaat er uiteindelijk om hoe de mensen binnen een team samenwerken en of deze samenwerking effectief is. Wat er ook op Wikipedia staat genoemd: wanneer een team niet goed functioneert loopt de productiviteit achter. Dit zal ten koste gaan van de tijd die aan bepaalde opdrachten wordt besteed. Tijdens de teambuilding trainingen komt er ook time management aan bod. Time management staat op Wikipedia uitgelegd, maar hier zullen wij het ook nog even kort toelichten. Met time management leert een team goed om te gaan met het begrip tijd. Beter leren plannen, samen werken en communicatie staan centraal. Teambuilding en time management gaan hierbij hand in hand (voor meer informatie: zie Wikipedia).

Teambuilding-management training

Teambuilding is als het ware een soort management training. Er wordt een doel gesteld aan het begin en met de groep wordt er naar dit doel toegewerkt. Wikipedia zegt dat teambuilding vele activiteiten kan omvatten. Zo kunnen er aan het begin communicatiedoelstellingen worden opgesteld. Dit omdat de communicatie vaak niet goed is binnen een team die niet functioneert. Wikipedia rept ook over het zogenaamde talent development, wat ook vaak in teambuilding trainingen wordt toegepast. Alle individuen binnen een groep hebben elk hun eigen talenten en vaardigheden. Door te ontdekken van elk individu waar hij of zij goed in is, zal het team gaan floreren. Iedereen doet immers precies die dingen die bij hem of haar passen. Mensen zullen zich dus niet meer bezig houden met taken waar zij eigenlijk niet zoveel van afweten en dus trager in zijn. Zoals Wikipedia vertelt, zal hierbij de productiviteit omhoog gaan. Wikipedia geeft informatie over de meest uiteenlopende trainingen. Het woord coaching is bijvoorbeeld niet meer weg te denken van websites die gaan over trainingen. Ook teambuilding trainingen moeten onder leiding staan van een goede coach om tot een goed einde te komen. Via Wikipedia kun je meer te weten komen over teambuilding, time management, talent development en coaching. 

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Vandaag nog een adviesgesprek en een offerte?
Doe geheel kosteloos en vrijblijvend een aanvraag:


  Hoe lang wilt u dat de training duurt?

  Hoeveel personen volgen de training?

  Plaats waar u de training wilt?

  Datum waarop u de training wilt?

  Contactpersoon

  Bedrijfsnaam

  Telefoonnummer

  Please leave this field empty.

  E-mail

  Opmerkingen  Deel deze training:

  Op Linkedin: x werd dit gedeeld

  Facebook:
  x werd dit gedeeld

  en op Twitter: x werd dit gedeeld

  Email deze training:
  Deze training is geplaatst op: