Bedrijfstraining Utrecht

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

De bedrijfstraining in Utrecht met blijvend resultaat!

Train je Team heeft een ruim aanbod van verschillende bedrijfstrainingen. Ook voor uw team in Utrecht kunnen wij de meest geschikte bedrijfstraining aanbieden. Bekijk ons ruime aanbod en vraag een vrijblijvende offerte aan!

bedrijfstraining utrecht

Actieve en leerzame bedrijfstraining in Utrecht

Bent u op zoek naar een bedrijfstraining voor uw personeel in Utrecht of omgeving? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden allerlei soorten bedrijfstrainingen, van creatieve tot educatieve trainingen. Een bedrijfstraining is belangrijk omdat het uw personeel nader tot elkaar brengt. Het is een leuke dag uit voor uw medewerkers, waarbij zij elkaar beter leren kennen en even in een andere omgeving zijn dan op het werk. Daarnaast kan een bedrijfstraining ook erg leerzaam zijn. Het is aan u wat u belangrijk vindt om uw personeel aan te leren. Een voorbeeld van een bedrijfstraining is een communicatietraining. Bij een communicatietraining gaat een ervaren docent in op de aspecten van communicatie. Het is een interactieve training waarbij uw medewerkers ook veel op elkaar zullen oefenen. De docent zal tips geven en met een kleine aansturing zal al een grote verbetering teweeg kunnen worden gebracht. Zowel verbale als non-verbale communicatie wordt onder de loep genomen. De communicatietraining wordt ook in Utrecht gegeven.

Een bedrijfstraining is een leuk teambuilding uitje in Utrecht

Een bedrijfstraining geeft uw medewerkers de gelegenheid om elkaar op een andere manier beter te leren kennen. Het zorgt voor een teambuilding sfeer. Tijdens alle bedrijfstrainingen wordt veel samengewerkt en ga je met z’n allen voor een bepaald doel. Om dit te bereiken zul je elkaars hulp en steun hard nodig hebben. Het is dus een erg intensieve dag. Wanneer medewerkers veel samen moeten werken op de werkvloer, zal deze training zeer nuttig zijn voor uw team. Wie elkaar immers beter kent, zal tot een effectievere samenwerking op het werk komen. Daarnaast is onze bedrijfstraining educatief. Vindt u dat uw medewerkers meer aansturing behoeven op het gebied van presenteren? Of schort het aan de communicatie? Wilt u uw management team effectiever laten werken? En wat dacht u aan een time management cursus? Er is van alles mogelijk en altijd iets wat bij uw bedrijf past. Welke bedrijfstraining u ook kiest, wij hebben meerdere opties voor u in Utrecht.

Verwen uw personeel met een bedrijfstraining in Utrecht

Het boeken van een bedrijfsuitje is een kleine investering die u al snel hebt terug verdiend. U krijgt professionele medewerkers terug. Een betere samenwerking tussen personeel en een hechter team. Daarnaast zult u als werkgever ook meer waardering ontvangen, want niet elke werkgever gaat zo zuinig om met zijn werknemers. Kortom, een leuke en positieve dag voor iedereen!

Utrecht uitermate geschikte stad voor bedrijfsuitje

Utrecht is een uitermate geschikte stad voor een bedrijfstrainingen. Utrecht is erg makkelijk te bereiken vanuit het hele land door de centrale ligging. Met de auto is het goed te bereiken en met het openbaar vervoer ook. Maar dat is niet de enige reden voor een bedrijfsuitje in Utrecht. Deze stad heeft nog veel meer te bieden. Een gezellig binnenstad met mooie panden, terrasjes aan de gracht. Een bezoek aan de Dom is ook altijd de moeite waard. Daarnaast is er veel horeca te vinden in Utrecht. U kunt uw bedrijfsuitje in Utrecht dus afsluiten met een gezellig etentje. Wat uw budget ook is, er zijn genoeg mogelijkheden waar u met uw personeel terecht kunt om een hapje te eten. Gun uw personeel een dagje uit en boek een bedrijfsuitje in Utrecht!

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Vandaag nog een adviesgesprek en een offerte?
Doe geheel kosteloos en vrijblijvend een aanvraag:


  Hoe lang wilt u dat de training duurt?

  Hoeveel personen volgen de training?

  Plaats waar u de training wilt?

  Datum waarop u de training wilt?

  Contactpersoon

  Bedrijfsnaam

  Telefoonnummer

  Please leave this field empty.

  E-mail

  Opmerkingen  Deel deze training:

  Op Linkedin: x werd dit gedeeld

  Facebook:
  x werd dit gedeeld

  en op Twitter: x werd dit gedeeld

  Email deze training:
  Deze training is geplaatst op: