Communicatietraining Eindhoven

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

De communicatietraining in Eindhoven verbindt!

De communicatietraining in Eindhoven geeft het hele team inzicht in de groepsdynamiek en laat de deelnemers kennismaken met Insights Discovery, een model dat bijdraagt aan de communicatie en samenwerking binnen de groep. De training is een goede manier voor het team om elkaar beter te leren kennen en geeft op een luchtige en leuke manier kennis over de verschillende gedragsvoorkeuren binnen de groep. Bent u op zoek naar een leuke en leerzame communicatietraining in Eindhoven? Vul uw gegevens in en ontvang een vrijblijvende offerte!

communicatietraining eindhoven

De ideale invulling voor uw teamdag

Veel bedrijven in Eindhoven maken tijd en budget vrij voor een teambuilding activiteit voor alle medewerkers. De teamdagen hebben tot doel dat de medewerkers plezier hebben en elkaar weer beter leren kennen. Wij raden elk bedrijf aan om het leuke met het leerzame te combineren en te kiezen voor de communicatietraining in Eindhoven. De training is bij uitstek de manier om het team dichter tot elkaar te brengen. Tijdens de training wordt er gewerkt aan beoogde doelstellingen onder begeleiding van een professioneel trainer. De trainer bekijkt de individuele deelnemers en de dynamiek in de groep. Aan de hand van verschillende oefeningen tijdens de communicatietraining in Eindhoven komt het team meer te weten over de verschillende karakters binnen de groep en komt er een nieuwe kijk op het team en de deelnemers.

Weet wat er speelt met de communicatietraining in Eindhoven

De communicatietraining in Eindhoven biedt mogelijkheden voor een team om op een luchtige en leuke manier kritisch naar de groep te kijken. Het geeft de deelnemers praktische oplossingen en handvatten om op een andere manier met de communicatie om te gaan. De trainer maakt inzichtelijk wat de sterke punten binnen de groep zijn en zeker ook wat de verbeterpunten zijn. Tegelijkertijd wordt er op een eerlijke en ontspannen manier tijdens de communicatietraining in Eindhoven met elkaar gesproken. Het team zult merken dat het onderlinge begrip aanzienlijk vergroot aangezien iedereen elkaars karaktereigenschappen beter leert begrijpen. Samenwerken in een team is heel effectief als de onderlinge communicatie goed is. Wanneer hierin gebreken zijn en de mensen niet goed genoeg op elkaar zijn ingespeeld, dan kan dit negatieve effecten hebben op de resultaten en productiviteit van het team. Tijdens de communicatietraining in Eindhoven wordt gewerkt aan knelpunten in de communicatie en gezocht naar een permanente en effectieve oplossing.

Doe een aanvraag voor de communicatietraining in Eindhoven

Mocht het u wat lijken om met het team in Eindhoven de communicatietraining te volgen, dan kunt u bij ons een vrijblijvende aanvraag doen. Wanneer u uw gegevens in het aanvraagformulier invult nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op om de aanvraag te bespreken. Wij sturen u daarnaast een vrijblijvende offerte zodat u alle informatie heeft om een goed besluit te nemen.

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Vandaag nog een adviesgesprek en een offerte?
Doe geheel kosteloos en vrijblijvend een aanvraag:


  Hoe lang wilt u dat de training duurt?

  Hoeveel personen volgen de training?

  Plaats waar u de training wilt?

  Datum waarop u de training wilt?

  Contactpersoon

  Bedrijfsnaam

  Telefoonnummer

  Please leave this field empty.

  E-mail

  Opmerkingen  Deel deze training:

  Op Linkedin: x werd dit gedeeld

  Facebook:
  x werd dit gedeeld

  en op Twitter: x werd dit gedeeld

  Email deze training:
  Deze training is geplaatst op: