Voorbeelden Energizers voor in de Klas

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Voorbeelden van de energizers training voor leraren in de klas!

Onze teambuilding trainingen zijn bedoeld voor elk soort team, in het speciaal voor leraren. Zij weten als geen ander hoe belangrijk communicatie en samenwerking binnen de groep is. Heeft u interesse in de energizers training? Neemt u dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Zo leert u voorbeelden kennen van energizers oefeningen voor leraren in de klas.

voorbeelden energizers voor in de klas

Energizers voedsel

Volg het goede voorbeeld, voorbeelden energizers voor in de klas. Een veel gehoord signaal uit de lerarenhoek is dat de leerlingen tegenwoordig te weinig inzet hebben. Ze zitten onderuitgezakt op hun stoel, gaan respectloos met de leraren om en vallen met een beetje pech nog in slaap ook. Dit is niet alleen het probleem van de leerlingen, die niks op zullen steken van de lessen, maar ook het probleem van de leraren die gedemotiveerd zullen raken. Gelukkig is er voor dit probleem een oplossing gevonden: energizers voor in de klas. Deze energizers kunnen op verschillende manieren worden toegepast. Enkele voorbeelden energizers voor in de klas zijn actiepauzes, waarbij de leerlingen enkele gymnastiek oefeningen zullen doen om zo weer wat energie te krijgen, energyshotjes, een drankje waar veel suiker in zit dat voor energie zorgt en voedsel met speciale ingrediĂ«nten die zorgen voor een uiterste concentratie. De energizers oefeningen bestaan voornamelijk uit bewegingen waarbij gesprongen wordt, zoals de ‘springende kikker’, de ‘vliegende vogel’ en de ‘bokkensprong’, waardoor de adrenaline door het lijf zal gieren. Meer oefeningen zijn te vinden in het energizers boek, genaamd ‘Voorbeelden energizers voor in de klas’, waar de lesmethode uitgebreid in beschreven staat. Natuurlijk zal het Energizers onderwijs voor verschillende groeperingen anders worden uitgevoerd. Zo is de energiebehoefte voor jongere kinderen lager en daardoor zal in het Energizers basisonderwijs ook minder gebruik worden gemaakt van voedsel, en meer van beweging. Zo krijgen de kinderen in plaats van Ă©Ă©n korte en Ă©Ă©n lange pauze elk uur een kleine pauze van acht minuten, met uitzondering van de eetpauze die twintig minuten zal duren. Een groot voordeel van dit systeem is dat de kinderen na een buiten-speel-moment een verhoogde concentratie hebben en zo beter informatie zullen kunnen opnemen. Beter is het om buiten de oefeningen uit te voeren, doordat de frisse lucht ook wonderen doet voor de brein.

Voorbeelden energizers in de klas

Echter werken de energizers oefeningen natuurlijk ook in de klas. Het is dan wel aan te raden om de ramen open te zetten, om zo toch frisse lucht binnen te krijgen. Bij de middagpauze zullen de leerlingen een speciaal lunchpakketje krijgen van school. Dit pakketje bestaat uit bananenpurĂ©e, Red-bull drank, een Dextro pil, SNV-brood en een energy stick. De voorbeelden energizers voor in de klas zullen bij het middelbare onderwijs juist meer bestaan uit tussendoortjes en actiemomenten in de klas, doordat deze scholen vaak niet voorzien zijn van een groot plein en het lastiger zal zijn de lessen te onderbreken. De oefeningen worden achter de tafels uitgevoerd, zodat ze niet te veel tijd in beslag nemen. De leraar kan gebruik maken van een muziekje om het geheel wat soepeler te laten verlopen, zodat de leerlingen zich meer op hun gemak voelen. De muziekstijl die hiervoor het meest geschikt is, is de hardrock-stijl, waarop goed gesprongen kan worden. Mij lijkt het geen goed idee om deze lesmethode in heel Nederland in te voeren, doordat men hierdoor niet de kans krijgt om weg te sukkelen en hierdoor later meer zal kunnen bereiken. De voorbeelden energizers voor in de klas zijn onder andere in Engeland een enorme hype. Er zullen tegenstanders zijn op het gebied van gezondheid, maar deze mensen onthouden vaak wel dat Ă©ne minuscule Dextro pilletje, maar vergeten het half uur springen op een dag. Zowel de leraar en de leerling zullen uiteindelijk profijt hebben van de Energizers methode. De leraren zullen door de energizers voor in de klas namelijk meer motivatie krijgen als ze merken dat de leerlingen zich beter kunnen concentreren en niet meer in slaap vallen en de leerlingen zullen meer opsteken van de lessen en zo later een betere toekomst krijgen. Het boek ‘Voorbeelden energizers voor in de klas’ is onder andere verkrijgbaar bij de Bruna. Ook worden er verschillende beurzen gehouden, waar u met de hele klas kunt komen kijken om een het Energizers onderwijs een dagje te testen. Dit zou ik u dan ook zeker willen aanraden, want als wij nu niks doen ligt straks elke leerling alleen nog maar te slapen in de klas en zal er een tekort aan gemotiveerde leerlaren ontstaan. Dit moeten en kunnen wij voorkomen voor het te laat is.

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Vandaag nog een adviesgesprek en een offerte?
Doe geheel kosteloos en vrijblijvend een aanvraag:


  Hoe lang wilt u dat de training duurt?

  Hoeveel personen volgen de training?

  Plaats waar u de training wilt?

  Datum waarop u de training wilt?

  Contactpersoon

  Bedrijfsnaam

  Telefoonnummer

  Please leave this field empty.

  E-mail

  Opmerkingen  Deel deze training:

  Op Linkedin: x werd dit gedeeld

  Facebook:
  x werd dit gedeeld

  en op Twitter: x werd dit gedeeld

  Email deze training:
  Deze training is geplaatst op: