Teambuilding Voetbal

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

De beste teambuilding trainingen voor uw voetbal team!

Voor een voetbalteam is niks belangrijker dan dat de spelers goed kunnen samenwerken en communiceren. Onze teambuilding trainingen helpen een team om het spel te optimaliseren op het voetbal veld. Heeft u interesse in een creatieve, leerzame en betaalbare teambuilding voor uw voetbal team? Vraag hier snel een vrijblijvende offerte aan!

teambuilding voetbal

Teambuilding-voetballen doe je samen

Een groep mensen is anders dan een team. Een aantal individuen kan worden samengebracht, maar dat maakt het nog geen hecht verbandschap. Een team met een bepaald groepsgevoel, waarbij men zich verbonden voelt met de ander, is belangrijk in het bedrijfsleven. Een team waarin elk persoon weet waar hij staat en wat hij heeft aan de ander, levert een heleboel voordelen op. Zo verloopt de communicatie goed, is de productiviteit binnen het team op een hoog niveau en werken de mensen op een tevreden manier met elkaar samen. Al met al is de gehele presentatie van het team een goed visiteplaatje voor het bedrijf. Veel groepen in het bedrijfsleven zijn verre van een hecht team. De communicatie onderling verloopt bijvoorbeeld niet naar behoren, de taakverdelingen zijn niet helder of er is sprake van strijd tussen de collega’s. Dit komt een bedrijf niet ten goede, omdat de performance aanzienlijk achter blijft.

Teambuilding vormen

Het is dus belangrijk dat zo’n team aan teambuilding doet. Door middel van het volgen van een bedrijfstraining kan aan teambuilding worden gewerkt. Er bestaan veel verschillende vormen van een management training met elk verschillende oefeningen en opdrachten die bijdragen aan een positief groepsgevoel. Zo kunnen oefeningen uit de mindfulness training bijdragen aan een ontspannen gevoel in de groep. Een andere insteek is het naar voren halen van het talent van elke deelnemer. Het zogenaamde ‘talent development’ zorgt ervoor dat iedereen zijn eigen talenten beter leert kennen en dat ook de talenten van andere mensen binnen het team leert herkennen en waarderen. Aan de hand van bijvoorbeeld oefeningen uit het theater wordt er aan zowel het individu als de groep gewerkt.Een training die effectief blijkt is een teambuilding training met voetbal oefeningen. Een teambuilding training waarbij aan voetbal wordt gedaan kan perfect bijdragen aan het groepsgevoel. Teambuilding met voetbal is een manier om met de juiste coaching op ‘speelse’ wijze de deelnemers dichter tot elkaar te laten komen.
Voetbal is een sport waarbij samenwerking essentieel is. Er wordt niet zomaar gescoord bij voetbal. De deelnemers dienen bij voetbal in teamverband te spelen. De bal moet effectief worden overgespeeld en elk team moet ervoor zorgen in balbezit te blijven. Daarnaast hebben de spelers in het team gezamenlijk een doel en dat is scoren. Bij voetbal is het van groot belang dat de spelers op elkaar ingespeeld zijn. En daarom sluit de teambuilding training zo mooi aan bij de sport voetbal. Alle aspecten die komen kijken bij voetbal, spelen ook een rol bij het teambuilding proces. Samenwerken, daar draait het om. Bij teambuilding aan de hand van voetbal oefeningen zullen deelnemers op een informele wijze leren beter te communiceren, beter naar elkaar te luisteren en beter samen te werken. Bij het voetbal zijn de onderlinge rollen verdeeld en voor iedereen helder. Tijdens de voetbaltraining zullen ook heldere taken worden opgesteld. Bij de teambuilding voetbal training komt ook een ander aspect aan bod, namelijk tijd. Tijd is een belangrijk begrip in het bedrijfsleven. De schaarse tijd die voor handen is dient optimaal benut teworden. Met de voetbal oefeningen zal ook binnen een bepaalde tijd gewerkt worden naar een gezamenlijk doel. In deze teambuilding training speelt naast voetbal dus ook time management een rol.
Voetbal zorgt niet alleen voor een optimaal teambuilding proces, maar laat de deelnemers op leerzame wijze genieten in een informele omgeving.

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Vandaag nog een adviesgesprek en een offerte?
Doe geheel kosteloos en vrijblijvend een aanvraag:


  Hoe lang wilt u dat de training duurt?

  Hoeveel personen volgen de training?

  Plaats waar u de training wilt?

  Datum waarop u de training wilt?

  Contactpersoon

  Bedrijfsnaam

  Telefoonnummer

  Please leave this field empty.

  E-mail

  Opmerkingen  Deel deze training:

  Op Linkedin: x werd dit gedeeld

  Facebook:
  x werd dit gedeeld

  en op Twitter: x werd dit gedeeld

  Email deze training:
  Deze training is geplaatst op: