Leuk Bedrijfsuitje

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Leuk bedrijfsuitje met het hele team!

Bent u op zoek naar een leuk bedrijfsuitje dat verder gaat dan alleen bowlen of paintball? Wilt u uw medewerkers een gezellige dag geven waarbij zij worden uitgedaagd en ook meer leren over het team? Dan hebben wij vast het ideale bedrijfsuitje voor u! Tijdens de creatieve teamdag gaat u met elkaar een activiteit doen en leert de groep bovendien meer over samenwerking. Wilt u meer weten over een leuk bedrijfsuitje? Bekijk het aanbod en doe vrijblijvend een aanvraag!

leuk bedrijfsuitje

Leuk en leerzaam!

Bij Train je Team kunt u kiezen uit leuk bedrijfsuitjes met een extra waarde. Wij vinden het belangrijk dat uw medewerkers een leuke en ontspannen dag hebben en meer leren over de dynamiek binnen het team. De begeleider ondersteunt uw medewerkers tijdens de teambuilding en geeft de groep nieuwe inzichten. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor teambuilding fotografie. Hierbij gaan jullie samen foto’s maken van de omgeving en van elkaar. De deelnemers leren meer over fototechniek en worden gecoacht op samenwerking en communicatie tijdens het uitvoeren van de opdrachten. Heeft u behoefte aan een leuk bedrijfsuitje waar de groep ook na de dag nog baat bij heeft? Kies dan voor een leuk bedrijfsuitje van Train je Team!

Waarom een leuk bedrijfsuitje?

Een leuk bedrijfsuitje biedt de mogelijkheid voor uw medewerkers om elkaar in een informele omgeving weer beter te leren kennen. Een leuk bedrijfsuitje is een ontspannen activiteit en dient onder andere als uitlaatklep. Het contact dat medewerkers op de werkvloer hebben, gaat natuurlijk vaak over werkzaamheden. Een bedrijfsuitje geeft collega’s de mogelijkheid om andere kanten van elkaar te leren kennen. Het wederzijds respect en waardering kan hierdoor groeien. Wanneer u het contact binnen uw bedrijf wil verbeteren en versoepelen kan een bedrijfsuitje uitkomst bieden.

Teams verdienen een leuk bedrijfsuitje

Teams zijn een waardevolle bijdrage voor uw bedrijf. Zij zorgen voor een productieve werkcultuur waar ook de aandacht ligt bij het sociale aspect. Medewerkers die de handen ineen slaan kunnen tot grote hoogtes stijgen. Niet voor niks wordt er binnen bedrijven veel gewerkt in teams. Om de teamspirit te vieren en te verbeteren zijn er de bedrijfsuitjes van Train je Team. Organiseer ook een blijvende herinnering voor uw team en doe een vrijblijvende aanvraag. Een van onze medewerkers neemt zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Vandaag nog een adviesgesprek en een offerte?
Doe geheel kosteloos en vrijblijvend een aanvraag:


  Hoe lang wilt u dat de training duurt?

  Hoeveel personen volgen de training?

  Plaats waar u de training wilt?

  Datum waarop u de training wilt?

  Contactpersoon

  Bedrijfsnaam

  Telefoonnummer

  Please leave this field empty.

  E-mail

  Opmerkingen  Deel deze training:

  Op Linkedin: x werd dit gedeeld

  Facebook:
  x werd dit gedeeld

  en op Twitter: x werd dit gedeeld

  Email deze training:
  Deze training is geplaatst op: