Talent development programma

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Lees meer over het talent development programma!

Een talent development programma is een cursus voor een groep waarbij de aandacht gericht is op bepaalde talenten en eigenschappen om deze vervolgens uit te breiden en te verbeteren. Wij bieden met het talent development programma medewerkers de mogelijkheid om zich continue te blijven ontwikkelen en het beste uit zichzelf te halen. Het programma van de talent development training kan uiteraard aangepast worden op de groep. Bekijk hier de training en vraag een vrijblijvende offerte aan!

talent development programma

Bewustwording van talenten

Het belangrijkste onderdeel van deze training gaat over het bewust worden van talenten. Zowel individueel als op groepsniveau. Pas wanneer men zich bewust is van zijn/haar talenten kan er optimaal gebruik van worden gemaakt. Vaak zijn mensen zich zelf niet bewust van hun eigen talenten, maar ziet de omgeving deze talenten wel. Het leuke van deze training is dat er veel wordt samengewerkt en open wordt gecommuniceerd. Zo kunnen collegaā€™s over elkaar vertellen wat zij sterke en minder sterke punten van elkaar vinden. Door intensieve samenwerking leert uw team elkaar beter kennen en dit zal de werksfeer duidelijk verhogen. De ervaren docent kan uw medewerkers na afloop specifieke adviezen meegeven om ook thuis hun talenten te blijven ontwikkelen.

Talent development programma op individueel en groepsniveau

Het is zowel mogelijk om aandacht te leggen op individueel als op groepsniveau. Als binnen een team bekeken wordt wie welke talenten bezit en hier iets mee gedaan wordt, kan er veel effectiever gewerkt worden. Ieder houdt zich namelijk met zijn eigen specialiteit bezig en zo ligt de efficiƫntie veel hoger. Op groepsniveau kan ook besproken worden wat de talenten van uw werknemers als groep zijn. Er wordt dan naar zowel positieve als negatieve zaken gekeken. Met deze informatie kan vervolgens het talent development programma van start gaan. De groep gaat er samen aan werken om deze talenten verder te ontwikkelen, zodat het team nog sterker wordt. Ook bepaalde essentiƫle talenten voor de betreffende sector waar uw werknemers in werken zullen worden besproken. Door deze specifieke talenten verder te ontwikkelen zal uw team efficiƫnt opgeleid worden om binnen uw sector goed werk neer te zetten.

Een talent development programma voor uw team

Een talent development programma voor uw team is een perfecte cursusmiddag om in korte tijd uw werknemers bij te scholen. Het is een erg efficiƫnte manier om uw team gericht op te leiden omdat het talent development programma op maat kan worden gemaakt. Geen training zal hetzelfde zijn. Een team van managers zou bijvoorbeeld een gerichte managementtraining kunnen krijgen om hun talenten op het gebied van organiseren en plannen te optimaliseren. Een voorbeeld van een ander talent om te ontwikkelen kan bijvoorbeeld communicatie zijn. Een communicatietraining kan in een middag al heel veel positieve veranderingen teweegbrengen. Naast het leerzame aspect van het talent development programma is de training ook erg leuk als bedrijfsuitje. Omdat tijdens de cursus in kleine groepen wordt samengewerkt is het de perfectie activiteit voor teambuilding. Het samenwerken en samen bespreken van talenten en doelen zullen uw werknemers nader tot elkaar brengen. Deze combinatie van educatie en teambuilding maakt het talent development programma tot een perfecte keus voor een personeelsuitje!

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Vandaag nog een adviesgesprek en een offerte?
Doe geheel kosteloos en vrijblijvend een aanvraag:


  Hoe lang wilt u dat de training duurt?

  Hoeveel personen volgen de training?

  Plaats waar u de training wilt?

  Datum waarop u de training wilt?

  Contactpersoon

  Bedrijfsnaam

  Telefoonnummer

  Please leave this field empty.

  E-mail

  Opmerkingen  Deel deze training:

  Op Linkedin: x werd dit gedeeld

  Facebook:
  x werd dit gedeeld

  en op Twitter: x werd dit gedeeld

  Email deze training:
  Deze training is geplaatst op: