Communicatietraining Leiden

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Verbeter de groepsdynamiek met de communicatietraining in Leiden!

Na het doen van de communicatietraining in Leiden merkt u dat de samenwerking en communicatie aanzienlijk is verbeterd binnen het team. Tijdens de bedrijfstraining leren de deelnemers om op een nieuwe manier naar elkaar te kijken. Door inzicht te geven in de verschillende karakters wordt het mogelijk om elkaar meer te waarderen en te begrijpen. De communicatietraining in Leiden is een plezier om met het team te doen en geeft verrassende uitkomsten over de groepsdynamiek. Heeft u interesse in de communicatietraining voor uw team in Leiden? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan!

communicatietraining leiden

Teamwerk en de communicatietraining in Leiden

Binnen veel bedrijven in Leiden wordt er gewerkt in teamverband. Teamwerk kan een heleboel voordelen hebben voor een bedrijf. Doelen kunnen effectief worden behaald door samenwerking. Omdat meerdere mensen zich richten op hetzelfde doel kan er snel ingespeeld worden op externe veranderingen. Een team heeft daarnaast veel kennis in huis die gemakkelijk onderling uitgewisseld kan worden. Het is daarom niet voor niks dat bedrijven in Leiden profiteren van teamwerk. De communicatietraining in Leiden speelt in op de groeiende behoefte naar teams door de ontwikkeling binnen de groep onder de loep te nemen. De training draagt zo bij aan de verbetering van de samenwerking en communicatie.

Wat biedt de communicatietraining in Leiden?

De communicatietraining in Leiden is uitermate geschikt voor teams die sturing kunnen gebruiken bij de de verbetering van de communicatie en samenwerking binnen het team. De training geeft nieuwe inzichten en onder begeleiding van een professioneel coach worden de verschillende gedragsvoorkeuren binnen de groep helder gemaakt. Door inzicht te geven in de verschillen in het team kunnen de teamleden de anderen ook meer waarderen. Het wordt een stuk makkelijker om in te spelen op de collega’s omdat duidelijk is hoe iemand benaderd wil worden. Het team zal merken dat er weer ruimte is om te groeien omdat de neuzen weer dezelfde kant op staan.

De communicatietraining op maat

De communicatietraining in Leiden bevat een visie en aanpak, maar is daarnaast aan te passen aan de wensen van elk soort team. Of het nu om een bestaande groep gaat waarin de mensen al lang met elkaar samenwerken of dat het een geheel nieuw team is: de training wordt afgestemd op de vooraf bepaalde doelstellingen. Dit maakt de communicatietraining in Leiden een leuke, leerzame en betaalbare teambuilding voor uw bedrijf. Heeft u interesse? Vraag een vrijblijvende offerte aan en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om de aanvraag te bespreken.

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Vandaag nog een adviesgesprek en een offerte?
Doe geheel kosteloos en vrijblijvend een aanvraag:


  Hoe lang wilt u dat de training duurt?

  Hoeveel personen volgen de training?

  Plaats waar u de training wilt?

  Datum waarop u de training wilt?

  Contactpersoon

  Bedrijfsnaam

  Telefoonnummer

  Please leave this field empty.

  E-mail

  Opmerkingen  Deel deze training:

  Op Linkedin: x werd dit gedeeld

  Facebook:
  x werd dit gedeeld

  en op Twitter: x werd dit gedeeld

  Email deze training:
  Deze training is geplaatst op: