Voetbal Trainingen

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Verrijk uw voetbal trainingen met een samenwerkingstraining!

Voor een voetbalteam is niets zo belangrijk als de onderlinge samenwerking en communicatie. Naast de voetbal trainingen kan het een team helpen om extra coaching te krijgen van een professioneel trainer. Onze trainingen helpen een voetbal team om beter op elkaar ingespeeld te raken. Dit werpt zijn vruchten af op het speelveld. Bekijk het aanbod en vraag een vrijblijvende offerte aan!

voetbal trainingen

Presteren bij voetbal trainingen

Voetbal is een zeer populaire sport in de wereld. Ook in Nederland is de populariteit van voetbal ongekend. De Nederlandse voetbal clubs kennen een heleboel supporters. Vele mensen komen graag kijken tijdens een wedstrijd tussen twee clubs. Tijdens het EK en het WK bereikt de voetbal gekte een hoogtepunt. Vele mensen kleden zich in het oranje en leven allen mee met de spelers. Het elftal wordt in deze periode ook wel als het visitekaartje van Nederland gezien. Hun presentatie is dus belangrijk. Op de schouders van de voetballers ligt dus een grote druk. Zij moeten immers de verwachtingen van de supporters waarmaken. Om op een zo hoog niveau mogelijk te kunnen presteren, moeten de spelers vele voetbal trainingen doen. Bij voetbal trainingen komt een hoop kijken. Voetbal trainingen bevatten allerlei verschillende elementen. Zo moet er gewerkt worden aan de conditie. Door middel van intensieve voetbal trainingen worden de spelers gedrild om het uiterste uit zich te halen. Ten tweede moet de balbehendigheid optimaal zijn voor als zij een wedstrijd gaan spelen. Het team moet in balbezit komen en blijven. En tot slot moet er ook gescoord worden. In de voetbal trainingen worden ook wedstrijden gespeeld om dit speelelement te oefenen.

Voetbal trainingen-Het team

Bij voetbal gaat het niet om het individu. Een persoon kan misschien goed voetballen, maar daarmee wordt nog niet gescoord. Er moet tactisch worden overgespeeld van speler op speler. De spelers in een elftal moeten daarom goed op elkaar ingespeeld zijn. Het is belangrijk dat de groep spelers een team vormt. Tijdens de voetbal trainingen wordt dus wel degelijk gedaan aan teambuilding. De voetballers leren tijdens de trainingen de andere spelers goed kennen. Ze leren tijdens de voetbal trainingen hoe de taken onderling verdeeld zijn en ontdekken het groepsgevoel. De juiste coaching is nodig om een elftal tijdens voetbal trainingen tot een hecht geheel te maken. Tijdens de voetbal trainingen worden de talenten van alle spelers ontdekt en verder ontwikkeld. Tijdens dit zogeheten talent development komen de spelers erachter wat hun persoonlijke talenten zijn en hoe ze deze in het elftal optimaal kunnen benutten. Zo merkt de ene speler tijdens de voetbal trainingen dat deze goed is in de verdediging en merkt een ander dat hij beter kan aanvallen.

Voetbal trainingen-Time management

Tijdens de voetbal oefeningen wordt als het ware gedaan aan time management. Bij voetbal speelt tijd een belangrijke rol. Er moet in een bepaalde tijd gewonnen worden van de tegenpartij. Daarnaast moet elke speler in een gestelde tijd laten zien of hij fit genoeg is voor de wedstrijd. De spelers moeten effectief omgaan met de gestelde tijd. In de voetbal trainingen zit dus ook een stukje management training. Voetbalwedstrijden kunnen zeer stressvol zijn voor de spelers. Vooral wanneer er veel afhangt van een wedstrijd, kunnen voetballers onder grote druk staan. Stress werkt echter alleen maar averechts. Het zorgt ervoor dat je minder scherp wordt, waardoor de prestatie juist achteruit gaat. Het kan voetballers helpen om tussen de voetbal trainingen te doen aan ontspannings- en meditatieoefeningen. Deze oefeningen komen uit de mindfulness beweging en zijn bijvoorbeeld populair onder acteurs in het theater. Het gaat erom dat je je hoofd leert leeg te maken en dat je leert om je bewust te zijn van het heden. De oefeningen kunnen een speler helpen om na ontspanning vele doelpunten te scoren!

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Vandaag nog een adviesgesprek en een offerte?
Doe geheel kosteloos en vrijblijvend een aanvraag:


  Hoe lang wilt u dat de training duurt?

  Hoeveel personen volgen de training?

  Plaats waar u de training wilt?

  Datum waarop u de training wilt?

  Contactpersoon

  Bedrijfsnaam

  Telefoonnummer

  Please leave this field empty.

  E-mail

  Opmerkingen  Deel deze training:

  Op Linkedin: x werd dit gedeeld

  Facebook:
  x werd dit gedeeld

  en op Twitter: x werd dit gedeeld

  Email deze training:
  Deze training is geplaatst op: