Flow zelfmanagement training

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Ontdek de flow van het hele team!

[starrater tpl=10]

Dagelijks ervaren we in meer of mindere mate flow. Flow maakt het werk verslavend leuk, geeft zelfvertrouwen, brengt ons op nieuwe ideeën en verhoogt de sfeer en prestaties op de werkvloer. Flow is een must voor een succesvolle organisatie en een win-win voor zowel werknemer als werkgever. Het bewust omgaan met flow is van onschatbare waarde. Heeft u interesse in de training voor uw team? Doe dan een vrijblijvende aanvraag voor de flow zelfmanagement training!

flow zelfmanagement training

Tijdens de flow zelfmanagement training krijgen de deelnemers kennis en inzicht om huidige activiteiten te optimaliseren zodat men hierin flow kan ervaren. Middels de training leren de mensen hoe ze meer flow kunnen brengen in hun dagelijkse bezigheden op het werk en vrije tijd.

Je gaat op in het moment. Plaats en tijd lijken te verdwijnen. Het gaat vanzelf, vloeiend en moeiteloos. Je hebt flow ervaren. Het resultaat; werken op de toppen van je kunnen terwijl je voldoening, plezier en geluk ervaart. Dit kun je leren. Herken je de dagen die voorbij vliegen? Geen probleem te groot is en je de beste ideeën bedenkt? Dan herken je vast ook de dagen waarbij het voelt alsof je stilstaat en er 10 kg. lood aan je been hangt. Het verschil is dat je de ene dag veel flow ervaart en de andere niet.

Na de flow zelfmanagement training bepaal jij welke dag het morgen wordt! Je bent in de gelegenheid jezelf te sturen naar meer flow. De meest saaie taken worden nuttig en leuk. Je favoriete werkzaamheden je passie. Het heeft een bijzonder effect op de prestaties, betrokkenheid, motivatie, zelfvertrouwen, creativiteit, bevlogenheid en gezondheid. Het bewust omgaan met flow zorgt voor ongekend succes en tevredenheid. Een oplossing voor veel voorkomende problemen. Een must voor een succesvolle werknemer en werkgever.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Flow zelfmanagement training
Average rating:  
 0 reviews
De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Vandaag nog een adviesgesprek en een offerte?
Doe geheel kosteloos en vrijblijvend een aanvraag:


  Hoe lang wilt u dat de training duurt?

  Hoeveel personen volgen de training?

  Plaats waar u de training wilt?

  Datum waarop u de training wilt?

  Contactpersoon

  Bedrijfsnaam

  Telefoonnummer

  Please leave this field empty.

  E-mail

  Opmerkingen  Deel deze training:

  Op Linkedin: x werd dit gedeeld

  Facebook:
  x werd dit gedeeld

  en op Twitter: x werd dit gedeeld

  Email deze training:
  Deze training is geplaatst op: