Trainingen Voetbal Jeugd

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

De leukste teambuilding trainingen voor de jeugd!

Jeugd teams kunnen een heleboel baat hebben bij een teambuilding training. Om de samenwerking en communicatie te verbeteren tijdens het voetbal spel bieden wij verschillende trainingen aan voor onder andere de jeugd. Bekijk het aanbod en vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan!

trainingen voetbal jeugd

Jeugd voetbal

Daar gaan we weer, nog een keer ,op en neer. Steeds harder, op de grond tot dat we bont en blauw zijn. Zo gaat het elke keer, we werken hard dat wordt van ons verwacht, dat is waarom we hier zijn, anders waren we niet geselecteerd. We moeten werken om onze positie te behouden. Toon je geen inzet, lef en presteer je slecht dat knikkeren ze je er zo uit. Voor jou tien anderen. Zelf ben ik, Julian, dit stadia al voorbij ik ben nu verantwoordelijk voor het geven van de trainingen voetbal jeugd . Ik heb mijn eigen elftal, het zijn me een stel. Ravotten en stoeien daar zijn ze altijd voor in, gelukkig werken ze ook hard en scoren ze ook veel goals. Nu zal ik wat weer vertellen over het trainingen geven aan dit team. Ik geef trainingen voetbal, hierin in trainen wij hun snelheid, alertheid, activiteit, sportiviteit en natuurlijk hun winnersmentaliteit. Wat aan verliezers hebben we niks, en als we dan verliezen, wat overigens nooit gebeurd dan doen wij dat met zijn allen. Zo gaat dat bij de trainingen voetbal jeugd. Eerst zorg ik voor de trainingen voetbal voorbereiding, bedenk de oefeningen, bekijk de benodigde attributen en zorg ervoor dat alles tot in de puntjes is verzorgd. Ik ben redelijke streng, gescheld op elkaar of op de bal word niet gewaardeerd. Ik ben ook van mening dat eens in de maand de trainingen voetbal jeugd een programma switch moeten krijgen het terrein moet onbekend blijven zij moeten gefocust zijn op hun taak. De trainingen voetbal jeugd hebben ook een speciaal onderdeel ook wel bekend als de energizers trainingen deze geven het hele team een kick, houdt hun hoofd bij het spel. Zorgt voor een push richting het goede einddoel.

Training jeugd voetbal

Het einddoel van de trainingen voetbal jeugd is namelijk niet enkel het winnen van de wedstrijd of het toernooi het gaat om het groter doel, het creëren van een stevige groep die voor elkaar door het vuurt gaat. Het voorbereiden van het elftal dat trainingen voetbal jeugd krijgt voor het grotere geheel. Zijn moeten kunnen dienen, discipline kunnen tonen, op de juiste momenten ruggengraat tonen maar enkel en alleen op het juiste moment. Ik de verzorger van trainingen voetbal jeugd ga voor mijn elftal door het vuur. Ik doe alles voor ze , ik werk hard, leer ze al mijn kennis en hoop dat deze hun zal redden in het de grote strijd. Want net alle andere trainingen voetbal jeugd wordt ook mijn elftal klaar gestoomd voor het toernooi der toernooien, ook wel het TOT genoemd. Dit jaar maakt mijn elftal een grote kans, ik ben van plan alles op alles te zetten, om te zorgen dat zij er door heen komen dat ze tot de finale kunnen komen en dan uiteindelijk met de beker naar huis kunnen gaan. Een warm onthaal zal dat thuis zijn, een groot feest maat goed eerst nog het TOT. Op de dag des aanvang, vertrekt mijn elftal al vroeg wij hebben nog een lange reis voor de boeg en we willen natuurlijk ook nog genoeg energie hebben voor onze eerste wedstrijd. In de bus wordt gesproken over de tegenstander deze is sterk erg sterk deze is ook goed getraind en in goede vorm. Drie jaar geleden gingen zij er vandoor met de beker. Er ontstaat een gespannen sfeer in de groep hoe gaan we dit aanpakken, hoe gaan wij deze kampioenen verslaan wat is de beste tactiek. Wie zal er als winnaar uit de strijd komen. Als we deze wedstrijd winnen zitten we goed in het TOT dan is een overwinning bijna al garant. Want de andere teams zijn niet zoals wij, wij blinken uit. Mijn elftal tegen de tegenstanders, ik ben zelf ook zenuwachtig merk ik. De aftrap de bal rolt, mijn team houdt de bal bij zich. Scoort, een prachtig doel gemaakt door mijn top spits. En weer word er gescoord dit maar door de tegenstanders, maar niet getreurd na dit doelpunt volgen er nog drie voor mijn elftal. Wij hebben de eerst wedstrijd gehad. De rest van het TOT zal een de volgende opgave zijn, wij zullen als groep keihard gaan knallen en de andere teams verslaan. Wij het elftal van Julian. Wij gaan samen voor de eindstreep , die behaald zal worden, met zijn allen zullen wij hier komen.

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Vandaag nog een adviesgesprek en een offerte?
Doe geheel kosteloos en vrijblijvend een aanvraag:


  Hoe lang wilt u dat de training duurt?

  Hoeveel personen volgen de training?

  Plaats waar u de training wilt?

  Datum waarop u de training wilt?

  Contactpersoon

  Bedrijfsnaam

  Telefoonnummer

  Please leave this field empty.

  E-mail

  Opmerkingen  Deel deze training:

  Op Linkedin: x werd dit gedeeld

  Facebook:
  x werd dit gedeeld

  en op Twitter: x werd dit gedeeld

  Email deze training:
  Deze training is geplaatst op: