Communicatietraining Rotterdam

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

De communicatietraining in Rotterdam voor uw team!

In de dynamische stad Rotterdam zitten vele bedrijven gevestigd. In deze succesvolle ondernemingen wordt vaak in teams gewerkt. Om de teams zo optimaal mogelijk te laten functioneren, is een goede samenwerking en communicatie van groot belang. De communicatietraining in Rotterdam is bedoeld om het vertrouwen en begrip tussen de medewerkers te vergroten. Bied uw team ook een gedegen basis en vraag een kosteloos en vrijblijvend advies aan!

communicatietraining rotterdam

Rotterdam is de plek voor een dag uit

Communicatietraining is een vorm van trainen waarbij aandacht wordt besteed aan manieren van communicatie. In het dagelijks leven heeft een ieder veel met communicatie te maken, je kan er nauwelijks omheen. Op straat, in de winkel, op school, op het werk en thuis. Iedereen kan communiceren, ook zonder er een training voor te hebben gehad. Maar een training kan er wel voor zorgen dat communicatie efficiƫnter en prettiger verloopt. Door het hele land wordt communicatietraining aangeboden, ook in Rotterdam. Wanneer uw bedrijf in Rotterdam en omstreken werkt, is een communicatietraining in deze stad wellicht een leuk bedrijfsuitje! Ook wanneer uw bedrijf niet in de buurt van Rotterdam ligt, is een communicatietraining in deze stad zeker te overwegen aangezien het de moeite waard is om te combineren met andere bezienswaardigheden die Rotterdam te bieden heeft.

Waarom communicatietraining Rotterdam?

Het volgen van een communicatietraining Rotterdam is om vele redenen aantrekkelijk. Rotterdam is een bruisende stad en heeft elke bezoeker veel te bieden. Het is stad met prachtige architectuur, een uitgebreid winkelcentrum en tal van musea. De euromast is ook zeker een bezoekje waard. Naast deze culturele bezienswaardigheden kan een communicatietraining Rotterdam ook perfect gecombineerd worden met een hapje eten. Rotterdam heeft ontzettend veel culinaire eetgelegenheden, voor elk budget. Rotterdam is eveneens een handige stad om een communicatietraining voor uw medewerkers te organiseren omdat het makkelijk bereikbaar is, zowel met de auto als met het openbaar vervoer.

Het nut van communicatietraining Rotterdam

Waarom is een communicatietraining zo nuttig. Iedereen kan toch communiceren, denk u nu waarschijnlijk. De communicatietraining die in Rotterdam gegeven wordt is erop gericht om communicatie op een prettige en efficiĆ«nte manier te laten verlopen. Dit zal op de werkvloer aanzienlijk een positieve verandering bewerkstelligen. Opdrachten worden duidelijker doorgegeven en collegaā€™s zullen elkaar beter begrijpen. Ieder zal beter weten wat zijn/haar verantwoordelijkheden zijn. Een communicatietraining geeft een persoon een beter inzicht in hoe zijn/haar communicatie op anderen overkomt. Zo zal er aandacht worden besteed aan verbale en non verbale communicatie en wat voor uitwerking dit heeft. Uw werknemers zullen stuk voor stuk tot nieuwe inzichten komen en zich bewust worden van bepaalde communicatiegewoonten waar zij nooit bij stil stonden. Een klein onderdeel van de communicatietraining kan ook besteed worden aan presentatietraining. Dit is een trainingsvorm die meer ingaat op het geven van presentaties. Zowel de inhoud van een presentatie als de voordracht kunnen aan bod komen. Medewerkers zullen met kleine tips grote sprongen vooruit maken. Het zelfvertrouwen groeit en er wordt met meer plezier en succes een presentatie gegeven in het vervolg. Dit is slecht een klein deel van communicatietraining wat aan bod zou kunnen komen. Een communicatietraining Rotterdam volgen is dus een leerzaam teamuitje. Daarnaast is de communicatietraining niet alleen gericht op het leerelement, het is ook bedoeld als een vorm van teambuilding. De communicatietraining in Rotterdam is een leuke activiteit om als teamuitje te gaan doen. Het is eens wat anders dan een sport- of spelactiviteit. Uw medewerkers zullen een leuke dag ervaren en u zal met een schat aan getrainde medewerkers terugkeren naar uw bedrijf.

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Vandaag nog een adviesgesprek en een offerte?
Doe geheel kosteloos en vrijblijvend een aanvraag:


  Hoe lang wilt u dat de training duurt?

  Hoeveel personen volgen de training?

  Plaats waar u de training wilt?

  Datum waarop u de training wilt?

  Contactpersoon

  Bedrijfsnaam

  Telefoonnummer

  Please leave this field empty.

  E-mail

  Opmerkingen  Deel deze training:

  Op Linkedin: x werd dit gedeeld

  Facebook:
  x werd dit gedeeld

  en op Twitter: x werd dit gedeeld

  Email deze training:
  Deze training is geplaatst op: