Talent Development Training

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Volg de talent development training met het hele team!

De talent development training is erop gericht om de samenwerking en communicatie binnen een team te verbeteren. Aan de hand van verschillende oefeningen ontdekken de deelnemers bij zichzelf en elkaar wat hun talenten zijn en hoe ze deze het best kunnen inzetten op de werkvloer. Wilt u meer weten over de talent development training? Doe een aanvraag en ontvang een vrijblijvende offerte!

talent development training

Waar gaat de training over?

Talent development training is een cursus waarbij gestreefd wordt naar een ontwikkeling binnen een team. De talent development training kan zich richten op een individu maar ook op de groep. Er wordt gekeken welke talenten iedereen individueel bezit en welke talenten het team bezit. Vervolgens gaat de docent aan de slag met deze talenten. Er wordt gekeken op welke manier deze talenten het best ingezet kunnen worden en hoe ze bijgeschaafd kunnen worden. Uiteindelijk zal het team efficiƫnter kunnen werken na deze training. Het team zal elkaar beter kennen en de manier van communiceren zal veel prettiger verlopen. Dit voorkomt in het vervolg onenigheid en problemen binnen een team van medewerkers. Iedereen zal voortaan dagelijks met veel plezier naar het werk toe gaan.

Talent development training is plezierig en leerzaam

Een talent development training is zowel een leerzame als leuke cursus voor uw medewerkers. Er wordt veel samengewerkt en dit zorgt voor een goede teambuilding. Het is een leuke vorm van een teamuitje en weer eens iets anders dan een sport- of spelactiviteit. De docent gaat met het team aan de slag en zal bespreken welke zaken er spelen binnen het team. Er is aandacht voor zowel positieve als negatieve zaken. Soms bestaan er problemen in een team die niet direct binnen het team zelf opgelost kunnen worden. De docent kan hier in begeleiden en zal samen met het team een concreet plan van aanpak maken om de problemen op te lossen. Door dit soort zaken aan het licht te brengen en te bespreken zal, uw team na de talent development training weer met een nieuwe start kunnen beginnen. Er zal echter niet alleen aandacht worden besteed aan de problemen in een team. Er wordt juist veel gewerkt met de positieve punten van een team. Vaak is men er niet bewust van welke talenten het team bezit en hoe dit optimaal in kan worden gezet. Het doel van de talent development training is om hier bewustwording in te creƫren en de talenten ook daadwerkelijk te zetten.

De voordelen van talent development training.

Het uiteindelijke voordeel wat u als werkgever uit de talent development training zal halen is dat uw medewerkers efficiƫnter werk zullen verrichten. Elk individu zal inzicht hebben in zijn/haar talenten en zal beter weten hoe hij/haar deze in moet zetten. Men is meer op de hoogte van elkaars goede en slechte eigenschappen en zal hier beter mee om kunnen gaan. Elke medewerker zal duidelijker weten wat zijn/haar eigen verantwoordelijkheden zijn en daardoor ontstaat er meer duidelijkheid binnen het team.

Communicatietraining voor efficiƫnter werk

Een deel van de talent development training is er op gericht om de communicatie op de werkvloer te verbeteren. De communicatietraining gaat in op vormen van verbale en non verbale communicatie. Uw werknemers krijgen feedback over hun manier van communiceren en hoe dit op anderen over komt. Ook zal aandacht worden besteed aan de manier van communiceren richting andere bedrijven, klanten en concurrenten. Door hier aandacht aan te besteden zal het aantal misverstanden flink teruglopen en zullen uw medewerkers prettiger met elkaar samenwerken.

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Vandaag nog een adviesgesprek en een offerte?
Doe geheel kosteloos en vrijblijvend een aanvraag:


  Hoe lang wilt u dat de training duurt?

  Hoeveel personen volgen de training?

  Plaats waar u de training wilt?

  Datum waarop u de training wilt?

  Contactpersoon

  Bedrijfsnaam

  Telefoonnummer

  Please leave this field empty.

  E-mail

  Opmerkingen  Deel deze training:

  Op Linkedin: x werd dit gedeeld

  Facebook:
  x werd dit gedeeld

  en op Twitter: x werd dit gedeeld

  Email deze training:
  Deze training is geplaatst op: