Teambuilding Koken Rotterdam

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Doe teambuilding koken in Rotterdam met de hele groep!

Met het hele team een heerlijk diner bereiden is niet alleen heel leuk om te doen, maar bovendien ontzettend leerzaam. Samen in de keuken werken vraagt om effectieve communicatie en samenwerking. Teambuilding koken in Rotterdam zorgt voor een prettige en ontspannen sfeer in de groep. Wilt u meer weten over teambuilding koken in Rotterdam? Bekijk hier de training en vraag een vrijblijvende offerte aan!

teambuilding koken rotterdam

Waarom teambuilding?

Al vanaf het moment dat de Romeinen per honderd werden geleid door een centurion tegen een klein dorpje dat dapper weerstand bleven bieden, bleek teambuilding de sleutel tot overwinning. Toen al was teambuilding van levensbelang. Want zonder teambuilding is er geen eenheid en zonder eenheid is er geen resultaat. Daarom was ook in deze vroege tijden er geen betere teambuilding activiteit dan, samen koken in Rotterdam. Er zijn vele teambuilding spelletjes en allerlei teambuilding oefeningen: bijvoorbeeld jezelf laten vallen in de armen van de anderen (dit creëert meer onderlinge vertrouwen), je kan ook bijvoorbeeld teambuilding bedrijfstrainingspelletjes doen, of bowlen, steengrillen of lasergamen. Toch is teambuilding koken verreweg het best, en het liefst natuurlijk: Teambuilding koken Rotterdam. Echter wanneer men Teambuilding wikipedia intikt bij Google, vind U de uiterst obscure en curieuze Teambuilding wikipedia website, waarop allerlei vage en onduidelijke tips worden gegeven over leiderschapsrollen, team dynamiek. Deze zaken hebben natuurlijk niets de maken met de Trots, Initatief, Progressie en Inzet die wij hier vandaag den dag mogen meemaken dankzij de NovitaatsComissie. Maar om terug te komen op de Definitie van Teambuilding grijp ik nog altijd naar de Dikke Van Dale waar staat onder Teambuilding: Definitie; de teambuilding (vrouwelijk) het creëren van een hecht teamverband. En daarin ligt de kern van alles waarmee wij tijdens de geweldige buitenweek en hier nu op de vereniging bezig zijn geweest de afgelopen dagen. Immers, het omzagen van gigantische woudreuzen vergt niet alleen teambuilding vooraf, maar ook teambuilding opdrachten die tijdens het hakken en zagen worden gegeven. Hierbij denk ik aan de grote tempel die ik heb moeten bouwen. Dit gaf mij hetzelfde gevoel als mensen die gaan teambuilding koken in Rotterdam. Trots. Pracht. Glorie. Kracht. En bovenal initiatief!

Teambuilding koken Rotterdam-activiteiten

Teambuilding activiteiten, zoals eerder gezegd zijn er meerdere teambuilding activiteiten denkbaar. En zoals uitgebreide studies van de Universiteit Utrecht hebben uitgewezen is er bijna geen betere teambuilding activiteit denkbaar dan het teambuilding koken Rotterdam. Het samen koken, levert samen eten op, en de liefde van de man gaat zoals bekend door de maag met een gat in zijn kraag. En dit Teambuilding koken Rotterdam is dan ook een gelegenheid bij uitstek om een geschikte partner te ontmoeten voor een lang en gelukkig leven in Rotterdam. Teambuilding koken kan aparte vormen aannemen. Zo is het teambuilding koken team in Rotterdam eenmaal afgereisd naar de Kenya, waar er gekookt werd met schapenkoppen gekookt in hun eigen bloed. In eerste instantie klinkt dit weerzinwekkend in de oren, maar wat leren we hier nou eigenlijk van? Na het nuttigen van deze koppen worden er namelijk spelletjes gespeeld met de schedels. Denk hierbij aan ganzenborden, wie-was-het en pim-pam-pet. Het teambuilding koken Rotterdam reisde ook naar het verre oosten. Waar het werd omarmd door de Kungfu monniken van de Shaolinkloosters. ’s Ochtends liepen deze monniken de hele Chinese muur af, op zoek naar speciale kruiden om deze vervolgens te gebruiken in de traditionele Rotterdamse teambuilding koken gerechten. Aangezien deze niet alleen populair waren in een klein Gallisch dorpje dat dapper weerstand bleef bieden tegen de Romeinse overheersing. Maar al snel na de introductie, een wereldwijd succes werden. Dit was natuurlijk mede te danken aan het feit dat Rotterdam een prachtige havenstad is, waarvandaan de Rotterdamse teambuilding koken activiteiten zich over de wereld konden verspreiden als een lopend vuurtje over de gehele wereld. Niet alleen de geweldige gerechten maar juist het samenzijn en versterken van het teamgevoel zijn de elementen die teambuilding koken in Rotterdam zo groot hebben gemaakt.
Dit was natuurlijk niet te danken aan de uitstekende kwaliteiten van de gerechten van Teambuilding koken Rotterdam, maar vooral aan het feit dat Teambuilding koken Rotterdam mensen samenbrengt op een onnavolgbare manier. En toch is er een betere teambuilding oefening dan het beruchte teambuilding koken Rotterdam. De essentie van teambuilding is namelijk om samen een levensveranderende gebeurtenis mee te maken. Dat doe je niet tijdens het koken, Dat doe je niet in Rotterdam.

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Vandaag nog een adviesgesprek en een offerte?
Doe geheel kosteloos en vrijblijvend een aanvraag:


  Hoe lang wilt u dat de training duurt?

  Hoeveel personen volgen de training?

  Plaats waar u de training wilt?

  Datum waarop u de training wilt?

  Contactpersoon

  Bedrijfsnaam

  Telefoonnummer

  Please leave this field empty.

  E-mail

  Opmerkingen  Deel deze training:

  Op Linkedin: x werd dit gedeeld

  Facebook:
  x werd dit gedeeld

  en op Twitter: x werd dit gedeeld

  Email deze training:
  Deze training is geplaatst op: