Bedrijfsuitje Amsterdam

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Ontspannen tijdens een bedrijfsuitje in Amsterdam!

Een bedrijfsuitje is de gelegenheid om uw collega’s beter te leren kennen in een informele sfeer. Tijdens een bedrijfsuitje in Amsterdam wordt er door een professioneel trainer een uitdagende teambuilding training gegeven. De deelnemers zullen terugkijken op een ontspannen en leerzame dag met het hele team. Amsterdam is de perfecte locatie om uw bedrijfsuitje te organiseren. Kijk voor meer informatie bij onze creatieve teambuilding trainingen!

bedrijfsuitje amsterdam

Een teambuilding activiteit

Een bedrijfsuitje met uw personeel is een leuke en informele manier om uw team beter te leren kennen. Meestal wordt een bedrijfsuitje georganiseerd door iemand binnen het bedrijf die hier enthousiast over is. Het is vaak een terugkomende activiteit en na het teamuitje zie je de sfeer groeien onder het personeel. Een sportief uitje wordt vaak uitgekozen als activiteit. Dit is een goede teambuilding activiteit omdat je als team wordt uitgedaagd voor een winst te gaan. Om die winst te behalen moet je ook daadwerkelijk samen werken als team, in je eentje zal het niet lukken. Dit is het belangrijkste aspect van teambuilding. Een situatie creëren waarin men afhankelijk van elkaar is om een gesteld doel te behalen. Elke personeelsactiviteit die dit aspect bezit is dus geschikt voor een bedrijfsuitje, Zo zijn er nog tal van bedrijfstrainingen, voor ieder wat wils. Het hoeft niet perse een sportief uitje te zijn, het kan ook een creatieve of leerzame dag worden.

Een leuke en educatieve middag met uw bedrijf

Als u er voor kiest om een teambuilding middag te combineren met een leerzame dag voor uw medewerkers bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden verschillende mogelijkheden om uw personeel op een leuke manier aan het werk te zetten. We geven uiteenlopende bedrijfstrainingen en er zit altijd wel iets bij wat u geschikt vindt voor uw personeel. Een voorbeeld van een educatieve training is een presentatietraining.

Presentatietraining als bedrijfsuitje

Bij deze training wordt ingegaan op de aspecten van het geven van een presentatie. Het bespreekt hoe de inhoud van een goede presentatie eruit ziet, op welke manier de sheets aantrekkelijk maar niet overdreven worden opgemaakt, hoe men bij- en hoofdzaken onderscheidt, maar het gaat ook in op de communicatie. Een belangrijk onderdeel van een presentatie is namelijk het overbrengen op anderen. Intonatie in de stem is hierbij een groot onderdeel, maar ook het betrekken van het publiek bij de presentatie. Door veel interactie blijft uw publiek meedenken en hierdoor zijn zij actief bezig met de stof. Voor een aantal mensen klinken deze basale tips heel logisch, maar vaak is men zich niet bewust van deze zaken op het moment dat een presentatie wordt gegeven. Je bent toch vaak een beetje zenuwachtig en meer bezig met de stof dan met de manier van overbrengen. Juist om deze reden is een presentatietraining zo waardevol, er wordt even stil gestaan bij de belangrijkste punten van presenteren en men ziet meteen dat hierdoor het niveau van de presentatie omhoog schiet.

Kies voor een bedrijfsuitje in Amsterdam

Amsterdam is een leuke stad om uw medewerkers mee naar toe te nemen voor een bedrijsuitje. Het is een stad vol sfeer. De kenmerkende stijl van de huizen en de lange grachten wekken een vakantiegevoel op. Het is de ideale stad om uw bedrijfsuitje te combineren met een andere activiteit. Een rondvaartboot die u de hele stad laat zien, een bezoek aan een bekend museum of een fietstocht door het vondelpark. De dag kan afgesloten worden met een hapje eten. Zo bezorgt u uw team een leerzame, maar vooral erg leuke dag!

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Vandaag nog een adviesgesprek en een offerte?
Doe geheel kosteloos en vrijblijvend een aanvraag:


  Hoe lang wilt u dat de training duurt?

  Hoeveel personen volgen de training?

  Plaats waar u de training wilt?

  Datum waarop u de training wilt?

  Contactpersoon

  Bedrijfsnaam

  Telefoonnummer

  Please leave this field empty.

  E-mail

  Opmerkingen  Deel deze training:

  Op Linkedin: x werd dit gedeeld

  Facebook:
  x werd dit gedeeld

  en op Twitter: x werd dit gedeeld

  Email deze training:
  Deze training is geplaatst op: