Communicatietraining Nijmegen

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

De communicatietraining Nijmegen doet u met het hele team!

Wilt u met het team meer leren over samenwerking en communicatie en tegelijkertijd een dag plezier hebben met elkaar? Dat kan met de communicatietraining in Nijmegen. Tijdens de training begeleidt een professioneel trainer u bij het behalen van gestelde doelstellingen. De communicatietraining Nijmegen is een uitstekende manier voor een team om elkaar op een ontspannen manier weer beter te leren kennen. Bent u voor uw team in Nijmegen op zoek naar een leuke en leerzame teambuilding activiteit? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan!

communicatietraining nijmegen

Nijmegen als locatie voor uw teamdag

Voor alle teams in Nijmegen geldt dat ze welkom zijn bij Train je Team voor de communicatietraining. De trainers zijn flexibel inzetbaar en kunnen uiteraard bij u op locatie langskomen om de training te verzorgen. Ook voor bedrijven die buiten Nijmegen zitten gevestigd, is de communicatietraining een goede keuze. De trainer kan op een locatie naar wens langskomen om de training aan het team te geven. De communicatietraining Nijmegen en omstreken is op maat te boeken. Dit houdt in dat de training aangepast kan worden naar de wensen van het team. Aan de hand van de doelstellingen zal de trainer in overleg met het team een programma samenstellen dat past bij het bedrijf, het team en de individuele medewerkers.

Het voordeel van de communicatietraining in Nijmegen

Het leuke aan de communicatietraining Nijmegen is dat er op een enthousiaste en luchtige manier meer geleerd kan worden over een serieus onderwerp als teambuilding en teamontwikkeling. De deelnemers leren inzicht te krijgen in de groep en bovendien in zichzelf. Hoe stelt iemand zich op in de groep? Hoe benadert iemand de anderen en hoe wil iemand zelf benaderd worden? De open en eerlijke sfeer tijdens de communicatietraining in Nijmegen biedt de mogelijkheid om hiernaar te kijken en van elkaar te leren. De oefeningen inspireren en motiveren om met elkaar in gesprek te gaan en kritisch te kijken naar de groepsdynamiek. Omdat het hele team de cursus volgt is er ruimte voor verandering en diepgang.

Communiceren met de communicatietraining

Tijdens de communicatietraining Nijmegen wordt er gekeken naar de verschillende karakters binnen de groep. Deze verschillende gedragsvoorkeuren kunnen aan een bepaalde kleur gekoppeld worden. Door tijdens de team training met metaforen te werken wordt de training luchtig en behapbaar voor de groep. Het is op deze wijze een stuk gemakkelijker om collega’s aan te spreken op bepaald gedrag en zelf ook kritiek te krijgen. De communicatietraining is zo ontworpen dat de deelnemers makkelijk worden gemotiveerd tot een open en eerlijk gesprek.

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Vandaag nog een adviesgesprek en een offerte?
Doe geheel kosteloos en vrijblijvend een aanvraag:


  Hoe lang wilt u dat de training duurt?

  Hoeveel personen volgen de training?

  Plaats waar u de training wilt?

  Datum waarop u de training wilt?

  Contactpersoon

  Bedrijfsnaam

  Telefoonnummer

  Please leave this field empty.

  E-mail

  Opmerkingen  Deel deze training:

  Op Linkedin: x werd dit gedeeld

  Facebook:
  x werd dit gedeeld

  en op Twitter: x werd dit gedeeld

  Email deze training:
  Deze training is geplaatst op: