De Wereld van Verschil: breng je team in kaart

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Goede communicatie en een effectieve samenwerking bepalen onder andere het succes van een team. Dit is niet altijd even makkelijk omdat een team uit verschillende mensen bestaat met ieder zijn eigen gedragsstijlen. Inzicht krijgen in ieders gedragsstijlen kan vele miscommunicaties en irritaties voorkomen. Meestal komt die irritatie vanuit onbegrip. De uitdaging zit hem er in om binnen een team de beste mix aan stijlen te hebben en tegelijkertijd mensen met verschillende stijlen effectief samen te laten werken. Meer inzicht in jezelf en meer inzicht in de verschillende gedragsstijlen maakt dat teams:

 • Hun doelen beter halen
 • Meer plezier samen hebben
 • Het werk secuurder doen
 • Meer zorg voor elkaar hebben

Kortom alle redenen om jouw team op de kaart te zetten.

Deze methodiek is gebaseerd op DISC. DISC staat voor de afkorting van de vier door William Marston gedefinieerde basisgedragsstijlen; Daadkrachtig, Invloedrijk, Stabiel en Consciëntieus.

vloerkleed

 

Mapstell bij Drielink Coaching

Drielink Coaching gelooft in de kracht van visuele en daardoor makkelijk deelbare informatie. Om deze reden maken we gebruik van MapsTell waarbij de persoonlijke gedragsstijlen letterlijk in kaart gebracht worden. Deze gedragsstijlen zijn verwerkt in de zestien PersonalMaps die samen de Wereld van Verschil vormen. Door het gebruik van dit visuele middel krijgen deelnemers op een toegankelijke en bijzonder leuke manier inzicht in zowel hun eigen als elkaars gedragsstijl.

In deze workshop beginnen de deelnemers met een persoonlijk profiel op basis waarvan men een landkaart krijgt met de eigen gedragsstijlen. Hierin staan de steden, landen, zeeën en kanalen voor eigenschappen, valkuilen en bijvoorbeeld het perspectief van anderen op hun gedrag. Op een speelse, interactieve manier krijgt het team inzicht in de verschillende gedragsstijlen en de impact daarvan op het team.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Breng je team in kaart
Average rating:  
 4 reviews
byJan Aart van de Hoef onBreng je team in kaart

Ik heb deelgenomen aan een sessie van MapsTell. Aan de hand van een aantal vooraf beantwoorde vragen was een Personalmap (persoonlijk profiel) opgesteld in de vorm van een landkaart. Op die landkaart werd de persoonlijke gedragsstijl weergegeven. Die landkaart geeft inzicht in je eigen gedrag, maar ook hoe anderen jou zien en wat je valkuilen zijn.

De kunst is nu om dit in de praktijk toe te passen. Ik vond de sessie zeer de moeite waard en kan die van harte aanbevelen aan anderen.

byIne de Knoop onBreng je team in kaart

Wij hebben een sessie gehad met het netwerkontbijt O2GH Woerden. Thuis hadden we via de computer de 24 vragen ingevuld die je gedragsstijl definiëren. In een kort en krachtig filmpje wordt je gedragsstijl toegelicht. Door de overzichtelijke visualisering wordt de uitleg duidelijk en aantrekkelijk om naar te kijken.De sessie met de groep was erg interessant; heldere inleiding en uitleg met praktijkvoorbeelden, waardoor het geen abstract verhaal wordt. Persoonlijke feedback en enthousiaste trainers met humor en expertise! Resultaat: een ‘PersonalMap’ van je eigen wereld waarin o.a. je gedragsstijl, je valkuilen en persoonlijke adviezen worden gevisualiseerd.Deze informatie geeft een hoop inzicht over jezelf, hoe je overkomt op anderen en hoe je je valkuilen kunt ontwijken.

byToine Hitzert onBreng je team in kaart

Wat een verhelderende kaart!Dinga van Driel van Drielink Coaching werkt samen met het Trainingsbureau. MapsTell is Ă©Ă©n van de methoden die wordt ingezet om te coachen en mensen inzicht te geven in hun eigen persoonlijkheid en het karakter van de ander. Door het invullen van de overzichtelijke vragenlijst ontstaat een landkaart waarop zichtbaar wordt waar de eigen sterke en minder sterke eigenschappen zich bevinden. Ook ik heb dit mogen doen en ik kan beamen dat het heel goed is om op deze manier te spiegelen.Dinga verstaat haar vak en is als geen ander in staat om de juiste route te wijzen!

byRaymond Harmsen onBreng je team in kaart

Met ons netwerkontbijt O2GH hebben we een interessante sessie MapsTell gehad. Echt een bijzondere manier van het in kaart brengen van je persoonlijke profiel. Het persoonlijke profiel gaf mij weer nieuwe inzichten over mijzelf en over anderen. Een sessie die naar meer smaakt om te kijken hoe je dit verder commercieel kan toepassen. Complimenten!!

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Vandaag nog een adviesgesprek en een offerte?
Doe geheel kosteloos en vrijblijvend een aanvraag:


  Hoe lang wilt u dat de training duurt?

  Hoeveel personen volgen de training?

  Plaats waar u de training wilt?

  Datum waarop u de training wilt?

  Contactpersoon

  Bedrijfsnaam

  Telefoonnummer

  Please leave this field empty.

  E-mail

  Opmerkingen  Deel deze training:

  Op Linkedin: x werd dit gedeeld

  Facebook:
  x werd dit gedeeld

  en op Twitter: x werd dit gedeeld

  Email deze training:
  Deze training is geplaatst op: