De Wereld van Verschil: breng je team in kaart

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Goede communicatie en een effectieve samenwerking bepalen onder andere het succes van een team. Dit is niet altijd even makkelijk omdat een team uit verschillende mensen bestaat met ieder zijn eigen gedragsstijlen. Inzicht krijgen in ieders gedragsstijlen kan vele miscommunicaties en irritaties voorkomen. Meestal komt die irritatie vanuit onbegrip. De uitdaging zit hem er in om binnen een team de beste mix aan stijlen te hebben en tegelijkertijd mensen met verschillende stijlen effectief samen te laten werken. Meer inzicht in jezelf en meer inzicht in de verschillende gedragsstijlen maakt dat teams:

  • Hun doelen beter halen
  • Meer plezier samen hebben
  • Het werk secuurder doen
  • Meer zorg voor elkaar hebben

Kortom alle redenen om jouw team op de kaart te zetten.

Deze methodiek is gebaseerd op DISC. DISC staat voor de afkorting van de vier door William Marston gedefinieerde basisgedragsstijlen; Daadkrachtig, Invloedrijk, Stabiel en Consciëntieus.

vloerkleed

 

Mapstell bij Drielink Coaching

Drielink Coaching gelooft in de kracht van visuele en daardoor makkelijk deelbare informatie. Om deze reden maken we gebruik van MapsTell waarbij de persoonlijke gedragsstijlen letterlijk in kaart gebracht worden. Deze gedragsstijlen zijn verwerkt in de zestien PersonalMaps die samen de Wereld van Verschil vormen. Door het gebruik van dit visuele middel krijgen deelnemers op een toegankelijke en bijzonder leuke manier inzicht in zowel hun eigen als elkaars gedragsstijl.

In deze workshop beginnen de deelnemers met een persoonlijk profiel op basis waarvan men een landkaart krijgt met de eigen gedragsstijlen. Hierin staan de steden, landen, zeeën en kanalen voor eigenschappen, valkuilen en bijvoorbeeld het perspectief van anderen op hun gedrag. Op een speelse, interactieve manier krijgt het team inzicht in de verschillende gedragsstijlen en de impact daarvan op het team.

 

 

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Vandaag nog een adviesgesprek en een offerte?
Doe geheel kosteloos en vrijblijvend een aanvraag:


Hoe lang wilt u dat de training duurt?

Hoeveel personen volgen de training?

Plaats waar u de training wilt?

Datum waarop u de training wilt?

Contactpersoon

Bedrijfsnaam

Telefoonnummer

Please leave this field empty.

E-mail

OpmerkingenDeel deze training:

Op Linkedin: x werd dit gedeeld

Facebook:
x werd dit gedeeld

en op Twitter: x werd dit gedeeld

Email deze training:
Deze training is geplaatst op: